oj tak tak Neron masz całkowita racje heh facet jest niezbedny chocby do tego zeby sie od czsu do czasu przytulic do silnego ramienia
Konto usunięte
01.11.2009 r. 15:56:04
Odpowiadam nieraz na tym forym -PANOWIE DO ŚWIETYCH NIENALEZĄ a wiem co mówie
mercedes
01.11.2009 r. 16:35:14
To działa w dwie strony (oj , oj ) zakompleksiona kobieta .
Konto usunięte
01.11.2009 r. 17:12:03
pierdu ,pierdu bedzie wiosna ...tresowac to se mozecie swoje koty by nie sraly gdzie popadnie , a zachowania mialem 5 ..nowy model tez dobre zawsze chcecie pokazac jakie obrotne jestescie a potem dopiero rozumek przychodzi bo nowy nie zawsze jest leprzy i tyle na ten temat
Marcelek
01.11.2009 r. 17:29:31
Facet i kobieta nie zwierzęta żeby je tresować ...
Wystarczy zaufanie i szacunek w 2 strony i wszystko będzie dobrze.
Konto usunięte
01.11.2009 r. 18:45:29
heh no zarty zartami ale tez czasami troszke niesmaczne teksty ludzie pisza ale to nie wina marysi
Konto usunięte
01.11.2009 r. 18:57:13
heh tak jak mówi Ania faceci tez nie sa swieci ale po co to wszystko rozgrzebywac .... no jest jak jest i kobiety i faceci nie sa idealni ...... hmmm hdybysmy byli tacy cacy to moim zdaniem swiat byłby strasznie pojebany i szary jak papier toaletowy ...... ale wiele rzeczy przydałoby sie tez zmienic ale to juz jest indywidualna sprawa kazdego z nas
Konto usunięte
01.11.2009 r. 19:04:52
Akurat nieprzywiazuje wagi do niektórych wypowiedzi ,Ja przynajmiej pisze co mysle,a że inni chcą zabłysnąc jak gwiazdka to ich sprawa -pozdrawiam
Konto usunięte
01.11.2009 r. 19:42:28
Nikt nie jest idealny czy to facet czy kobieta i każdy z was o tym dobrze wie wiec pozostaje wzajemny szacunek do kobiet jak i do facetów i to się liczy a nie bezsensowne gadanie.I jeszcze jedno tresować to można psa a nie człowieka.Pozdro
Konto usunięte
01.11.2009 r. 19:45:46
a ja wam powiem ze kiedys byly piekne czasy jeszcze za niewolnic ...kiedy one wroco .. tak bym se kupil ze 6 sztuk jedna po piwo by tylko kursowala no i po fajki ..2 wie w kuchni bym postawil reszte do pracy zeby na mnie zarobily i kazdy bylby szczesliwy
Wiesław
01.11.2009 r. 20:16:14
idz się lecz
Konto usunięte
01.11.2009 r. 20:20:27
Prędzej wielbłąda przeprowadzisz przez ucho igielne, niż nauczysz czegoś mężczyznę. Tresura powinna odbywać się w wieku szczenięcym i jeśli została zaniedbana w rodzinnym gnieździe, to nie mamy żadnych szans, żeby to zmienić. W wypadku braku elementarnych zasad dobrego wychowania, najlepiej po prostu zmienić egzemplarz na inny. Nie usypiać!!! Można przecież oddać w dobre ręce irytującej nas od dawna koleżanki, zostawić w schronisku wysokogórskim, bądź porzucić w lesie na parkingu.
Konto usunięte
01.11.2009 r. 20:20:27
dlugo nad to wypowiedzio myslales wlasnie zeba lecze jutro mam wizyte
Konto usunięte
02.11.2009 r. 16:16:49
to po h.....j Ci te kobiety ,to wszystko zrobisz sobie Sam zaznaczam WSZYSTKO
oj tak tak Neron masz całkowita racje
heh facet jest niezbedny chocby do tego zeby sie od czsu do czasu przytulic do silnego ramienia
Odpowiadam nieraz na tym forym -PANOWIE DO ŚWIETYCH NIENALEZĄ
a wiem co mówie
To działa w dwie strony (oj , oj ) zakompleksiona kobieta .
pierdu ,pierdu bedzie wiosna ...tresowac to se mozecie swoje koty by nie sraly gdzie popadnie , a zachowania mialem 5 ..nowy model tez dobre zawsze chcecie pokazac jakie obrotne jestescie a potem dopiero rozumek przychodzi bo nowy nie zawsze jest leprzy i tyle na ten temat
Facet i kobieta nie zwierzęta żeby je tresować ...
Wystarczy zaufanie i szacunek w 2 strony i wszystko będzie dobrze.
heh no zarty zartami ale tez czasami troszke niesmaczne teksty ludzie pisza
ale to nie wina marysi
heh tak jak mówi Ania faceci tez nie sa swieci ale po co to wszystko rozgrzebywac .... no jest jak jest i kobiety i faceci nie sa idealni ...... hmmm hdybysmy byli tacy cacy to moim zdaniem swiat byłby strasznie pojebany i szary jak papier toaletowy ...... ale wiele rzeczy przydałoby sie tez zmienic ale to juz jest indywidualna sprawa kazdego z nas
Akurat nieprzywiazuje wagi do niektórych wypowiedzi ,Ja przynajmiej pisze co mysle,a że inni chcą zabłysnąc jak gwiazdka to ich sprawa -pozdrawiam
Nikt nie jest idealny czy to facet czy kobieta i każdy z was o tym dobrze wie wiec pozostaje wzajemny szacunek do kobiet jak i do facetów i to się liczy a nie bezsensowne gadanie.I jeszcze jedno tresować to można psa a nie człowieka.Pozdro
a ja wam powiem ze kiedys byly piekne czasy jeszcze za niewolnic ...kiedy one wroco .. tak bym se kupil ze 6 sztuk jedna po piwo by tylko kursowala no i po fajki ..2 wie w kuchni bym postawil reszte do pracy zeby na mnie zarobily i kazdy bylby szczesliwy
idz się lecz
Prędzej wielbłąda przeprowadzisz przez ucho igielne, niż nauczysz czegoś mężczyznę. Tresura powinna odbywać się w wieku szczenięcym i jeśli została zaniedbana w rodzinnym gnieździe, to nie mamy żadnych szans, żeby to zmienić. W wypadku braku elementarnych zasad dobrego wychowania, najlepiej po prostu zmienić egzemplarz na inny. Nie usypiać!!! Można przecież oddać w dobre ręce irytującej nas od dawna koleżanki, zostawić w schronisku wysokogórskim, bądź porzucić w lesie na parkingu.
dlugo nad to wypowiedzio myslales wlasnie zeba lecze jutro mam wizyte
to po h.....j Ci te kobiety ,to wszystko zrobisz sobie Sam
zaznaczam WSZYSTKO