Co sądzicie o tych pieskach? Mi się bardzo podobają, sama planuję kupić sobie szczeniaczka, by go od małego uczyć dobrych manier. poszukuję takiego do 500zł włącznie, samczyka, ale gdzieś blisko [na pomorzu najlepiej]. Macie może znajomych, którzy mają na sprzedaż na pomorzu bądź blisko pomorskiego? Tylko interesują mnie oferty sprzedaży nie szybciej jak na początku sierpnia. Chciałabym żeby piesek był malutki [ szczeniak, ale nie taki wyrośnięty ]
Proszę o wypowiedzenie się na ten temat także w celu pomocy
Ja jestem po prostu zakochana w tych psiakach.
Monika
15.06.2010 r. 22:47:52
ja mam yorka pieska,ma 11 miesiecy,jest kochany ,corka go wyszkolila tylko skubany jak sam za dlugo zostaje w domku to chyba na zlosc zaczal mi sikac na noge od stolu w kuchni
Monika
15.06.2010 r. 23:05:39
kazdy burek jest fajny,ja jakos tylko tych takich wyrywnych nie lubie,cos sie ich boje
Anka
16.06.2010 r. 16:35:11
polecam westy ,też teriery ale mniej bojazliwe i bardziej towarzyskie
Co sądzicie o tych pieskach? Mi się bardzo podobają, sama planuję kupić sobie szczeniaczka, by go od małego uczyć dobrych manier.
poszukuję takiego do 500zł włącznie, samczyka, ale gdzieś blisko [na pomorzu najlepiej]. Macie może znajomych, którzy mają na sprzedaż na pomorzu bądź blisko pomorskiego? Tylko interesują mnie oferty sprzedaży nie szybciej jak na początku sierpnia. Chciałabym żeby piesek był malutki [ szczeniak, ale nie taki wyrośnięty
]
Proszę o wypowiedzenie się na ten temat także w celu pomocy
Ja jestem po prostu zakochana w tych psiakach.
ja mam yorka pieska,ma 11 miesiecy,jest kochany ,corka go wyszkolila tylko skubany jak sam za dlugo zostaje w domku to chyba na zlosc zaczal mi sikac na noge od stolu w kuchni
kazdy burek jest fajny,ja jakos tylko tych takich wyrywnych nie lubie,cos sie ich boje
polecam westy ,też teriery ale mniej bojazliwe i bardziej towarzyskie
ale zaskoczenie
....
Ridick wow