...za malolata pompwalismy tak zaby Jakos mi sie tak przypomnialo,jak zobaczylem twoja fote Pawel.Bez urazy oczywiscie
Konto usunięte
11.11.2008 r. 22:29:19
Ciesze sie że przypomniałes sobie dziecinstwo-choc z tego co piszesz wcale nie tak dawno to było??
Konto usunięte
11.11.2008 r. 22:33:30
Brawo Sonia rozbawilas mie,dzieki i pozdrawiam ;*
Konto usunięte
11.11.2008 r. 22:36:45
....nie pyraj,i spusc troche powietrza
Konto usunięte
11.11.2008 r. 22:43:59
dziewczyny nie są drętwe.
ale.. tylko w towarzystwie prawdziwych facetÓw.
Konto usunięte
11.11.2008 r. 22:44:32
...ale nudzą mnie takie dyrdymały...Życze Ci miłej nocki i całej wiecznosci bo jak tak dalej bedziesz żartował to zostaniesz sam w swoim swiecie i nikt Ci nie odpisze...
Konto usunięte
11.11.2008 r. 22:53:50
...cicho bo ci odlacze kroplowke!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
12.11.2008 r. 13:19:53
...wypraszam......nie jestem, napompowaną żabą;///// Jereczku proszę nie obrażaj tu nikogo.....buziaki;********
Ewelina
12.11.2008 r. 16:02:23
Ale gadanine zrobileście ;p Ale jak na forum mozna sie rozkrecic? Tu nie ma zbytnio ciekawych tematow :p
...
12.11.2008 r. 16:03:34
tego prowokatora - osiągnął swój cel. Takich należy bojkotować
Konto usunięte
12.11.2008 r. 18:14:30
Dlaczego wiekszosc dziewczyn jest dretwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
12.11.2008 r. 18:14:30
Co pan jest cenzor wielki,od kiedy to mozna komus kazac,czy sugerowac gdzie ma pisac.Internet jest dla wszyskich,ile razy ma to powtarzac!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobacz na Stokrotke i Eweline,a w/w temat ich sie tyczy.Jesli nie ma sie dystanso,to poco pisac.
jak tak to po czym to stwierdzasz?
to piszesz by zwrócić na siebie uwagę?
jedna sie odezwala
zaraz Cie kopne!!
nie strasz mic,nie strasz
???Nie denerwój sie!!
jest druga pani,ale nie w moim typie
!!!!!!!!!!!!!
czemu jestes taka drętwa??
twoj cien jest wiekszy od ciebie :p
A Twój nie kotku??
...za malolata pompwalismy tak zaby
Jakos mi sie tak przypomnialo,jak zobaczylem twoja fote Pawel.Bez urazy oczywiscie
Ciesze sie że przypomniałes sobie dziecinstwo-choc z tego co piszesz wcale nie tak dawno to było??
Brawo Sonia rozbawilas mie,dzieki i pozdrawiam ;*
....nie pyraj,i spusc troche powietrza
dziewczyny nie są drętwe.
ale.. tylko w towarzystwie prawdziwych facetÓw.
...ale nudzą mnie takie dyrdymały...Życze Ci miłej nocki i całej wiecznosci bo jak tak dalej bedziesz żartował to zostaniesz sam w swoim swiecie i nikt Ci nie odpisze...
...cicho bo ci odlacze kroplowke!!!!!!!!!!!!!!!
...wypraszam......nie jestem, napompowaną żabą;///// Jereczku proszę nie obrażaj tu nikogo.....buziaki;********
Ale gadanine zrobileście ;p Ale jak na forum mozna sie rozkrecic? Tu nie ma zbytnio ciekawych tematow :p
tego prowokatora - osiągnął swój cel. Takich należy bojkotować
Dlaczego wiekszosc dziewczyn jest dretwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co pan jest cenzor wielki,od kiedy to mozna komus kazac,czy sugerowac gdzie ma pisac.Internet jest dla wszyskich,ile razy ma to powtarzac!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobacz na Stokrotke i Eweline,a w/w temat ich sie tyczy.Jesli nie ma sie dystanso,to poco pisac.