Nie sądzicie że coraz większa stypa się robi na MK !!!
soltys
10.06.2010 r. 21:53:18
ADAM CO SIE DZIWISZ UPALY JAK CHOLERA TO WOLA SIEDZIEC W NA DWORKU LUB W OGRUDKU I PIC A NIE SIEDZIEC PRZ§D KOMPEM I NAWIJAC DLA TO ZROZUMIALE
soltys
10.06.2010 r. 22:07:57
ALE TO BYLO RACZEJ W MIESIACACH ZIMOWO WIOSENYCH TERAZ PRZEZ LATO BEDZIE MNIEJ ACZKOLWIEK JAK KTOS BEDZIE CHCIAL WYJECHAC NA WAKACJIE TO MOZE SOBIE KOGOS T/U ZNALESC
soltys
10.06.2010 r. 22:13:08
UWAZAJ ZEBY CI NIE ZABRALY TUTAJ TAKICH NIE MA PRZYNAJMNIEJ TAK MOWIA TU WSYZTKIE SZUKAJA MILOSCI
soltys
10.06.2010 r. 22:15:05
SAM ZOBACZYSZ ALE MOZE SIE MYLE
Romantyk
11.06.2010 r. 10:39:33
Witaj.Wszyscy poszli na długi spacer do lasu.
Iwona*
11.06.2010 r. 21:14:15
Romantyk
12.06.2010 r. 11:07:34
Wszyscy korzystyają z pięknej pogody i idą na spacery.Bądź odpoczywają w domu pijąc herbatę z cytrną.
Romantyk
12.06.2010 r. 11:21:52
Z miłą chęcią to dla Ciebie ,a ciastko kupię w cukierni.
Romantyk
14.06.2010 r. 13:27:31
Witaj.Niestety nie ma zdolności kulinarnych.Kawę mogę zrobić,a ciastko kupię w cukierni.A wszyscy mogą pójść na spacer,może podczas spaceru poznają swoją drugą połówkę pomarańczy.
Romantyk
15.06.2010 r. 12:31:27
Nie zgadzam się z Tygrysicą.Miły żart :Na budowie ,kierownik mówi,te osoby ,które chcą pracować krok na przód.Wszyscy wykonali,krok do przodu poza iksińskim.Który mówi panie kierowniku,mnie się nawet tego kroku nie chce wykonać.
Romantyk
15.06.2010 r. 12:35:29
Teraqz jest ciepło na dworze i coraz więcdej osób ma mało czasu na siedzenie przed .Teraz każdy marzy o plarzy i morzu.Może równierz pójść na i poznać zajefajnego chłopaka lub dziewczynę
Kill Bill
15.06.2010 r. 20:40:48
yes.....popisać sobie i przy okazji ...popisać sobie
Nie sądzicie że coraz większa stypa się robi na MK !!!
ADAM CO SIE DZIWISZ UPALY JAK CHOLERA TO WOLA SIEDZIEC W NA DWORKU LUB W OGRUDKU I PIC
A NIE SIEDZIEC PRZ§D KOMPEM I NAWIJAC DLA TO ZROZUMIALE
ALE TO BYLO RACZEJ W MIESIACACH ZIMOWO WIOSENYCH TERAZ PRZEZ LATO BEDZIE MNIEJ ACZKOLWIEK JAK KTOS BEDZIE CHCIAL WYJECHAC NA WAKACJIE TO MOZE SOBIE KOGOS T/U ZNALESC
UWAZAJ ZEBY CI NIE ZABRALY
TUTAJ TAKICH NIE MA PRZYNAJMNIEJ TAK MOWIA
TU WSYZTKIE SZUKAJA MILOSCI
SAM ZOBACZYSZ ALE MOZE SIE MYLE
Witaj.Wszyscy poszli na długi spacer do lasu.
Wszyscy korzystyają z pięknej pogody i idą na spacery.Bądź odpoczywają w domu pijąc herbatę z cytrną.
Z miłą chęcią to dla Ciebie
,a ciastko kupię w cukierni.
Witaj.Niestety nie ma zdolności kulinarnych.Kawę mogę zrobić,a ciastko kupię w cukierni.A wszyscy mogą pójść na spacer,może podczas spaceru poznają swoją drugą połówkę pomarańczy.
Nie zgadzam się z Tygrysicą.Miły żart :Na budowie ,kierownik mówi,te osoby ,które chcą pracować krok na przód.Wszyscy wykonali,krok do przodu poza iksińskim.Który mówi panie kierowniku,mnie się nawet tego kroku nie chce wykonać.
Teraqz jest ciepło na dworze i coraz więcdej osób ma mało czasu na siedzenie przed
.Teraz każdy marzy o plarzy i morzu.Może równierz pójść na
i poznać zajefajnego chłopaka lub dziewczynę
yes.....popisać sobie i przy okazji ...popisać sobie
i jeden facet też jest tu z Torunia
Adaś dopiero musi wymacać która to torunianka
jakiego dziadka?...
a ja popatrzę sobie jak flirtują i zostaje
..
jak tylko
....