forum

Rozrywka i uczucia

Jak poderwać dziewczynę.

1. Romantyk 07.06.2010 r. 08:58:08

Witam.Mam problem,poznałem dziewczynę przez internet.Spotkaliśmy się w rzeczywistości.Myślę,że \"zaiskrzyło\" między nami.Niestety nie odpisuje na moje listy i nie odbiera moich telefonów.Nie wiem co robić dalej.   smutny  

2. Kill Bill 07.06.2010 r. 10:18:04

albo się kończy z kimś znajomość jak dorosły człowiek albo urządza się dziecinadę jak ta Twoja koleżanka - unika Cię.

Ale z tego wynika, że chyba nie zaiskrzyło    

3. Kill Bill 07.06.2010 r. 10:21:36

WIKI    

ADAM    

4. Anka 07.06.2010 r. 16:40:44

No raczej nie zaiskrzyło   smutny  

5. Romantyk 08.06.2010 r. 13:47:34

Witajcie.To moja historia poznania tej dziewczyny.Poznałem ją przez portal randkowy.Spotkaliśmy się w listopadzie.Przyszła na spotkanie i myślałem,że wszystko będzie   ok   .Lecz potem poszliśmy na kawę,gdy czekałem na kawę.Ona spytała mnie:Czy sex jest przyjemny?\".Moja reakcja     ,oworzyłem oczy ze zdumienia.Miałem ochotę zapłacić za kawę i wyjść bez słowa.Gdy ona zadała mnie to pytanie.Opowiedziałem kilka przykładów z życia.Wtedy ona otworzyła oczy ze zdumienia.Powiedziałe kilka słów.Na koniec zaśpiewałem piosenkę Tsa -pod tatrami.Gdy wyszliśmy z kawiarni ,spytała.--Czy mam samochód?.Powiedziałem,że nie.Wysłała mnie eska,że zostanie moją przyjaciółką.No cóż,życie toczy się dalej.Wciąż bszukam miłej,normalnej dziewczyny z poczuciem humoru.   uśmiechnięty                  

6. Romantyk 09.06.2010 r. 12:00:05

Witaj.Ten kawałek jest z płyt grupy Tsa -\"Hevy metal word\".A brzmi on tak.Tekst jest taki:Jak żem se w Kasprowym mieszkał z chłopakami.Rzeźbiliśmy na gitarach dniami i nocamiMuzycka psepikno z tego się ostała.Kapela Tejesy wartko to nagrała.Piknie wam Górole Tsa dziękuje.Jak dudków zarobi to wos pocęstuje.Przyjedziem pod Tatry upiecem barana.Będziem se tańcować do samego rana.Przykro mnie napisałem tekst bo nie znalazłem tej piosenki na You Tube.Miłego dnia.Pozdrawiam wszystkich.   uśmiechnięty      

7. skaterboy 09.06.2010 r. 18:25:06

Musisz udawać kogoś kim nie jesteś np. Ja udaje że mam 19 lat, umie jedzdzic na desce i jestem studentem i całkiem nieźle wychodzi mi         joke        

8. Kill Bill 09.06.2010 r. 18:44:05

....skaterboy rozwaliłeś mnie    

9. skaterboy 09.06.2010 r. 19:00:13

Nudze sie i wymyślam pierdoły    

10. Kill Bill 09.06.2010 r. 19:51:55

kogo jeszcz udajesz oprócz studenta lat 19?    

11. soltys 09.06.2010 r. 19:55:42

NUDZISZ SIE KETE

12. Kill Bill 09.06.2010 r. 19:56:17

....

najpierw wszyscy się smażyli a teraz siedzą i grilla robią    

13. skaterboy 09.06.2010 r. 19:57:11

na naszej klasie udaje zieloono oką babunie     też z sukcesem

na interi gdy daje komentarze udaje głuchego murzyna

na onecie z kolei starego żyda , a na wp.pl 40 letniego hydraulika ... taka norma jeśli spotkasz gdzieś na wp hydraulika komentującego sprawy międzynarodowe to to jestem ja     dobran ic nie pisze juz     3 piwa i **cenzura** e     tak mam

14. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:01:07

Stary żyd jest spoko.....zawsze można pogadać z takim o macy i obrzezaniu    

15. skaterboy 09.06.2010 r. 20:03:29

no tak ale wiesz Katy juz mam 9 minutowego bana         przez te klnięcie    

Możliwe że słyszeliście tę historię ale ją napisze

w jednym z Polskich Akademików paru studentów kupiło Grzybki halucyny. Poszli do jednego z pokoi na 5 piętrze i zaczeli przegryzać Gdy już skończyli a Faza wbiła się do głowy jeden wyjrzał przez okno i zaproponował pomysł \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Lot Na Marsa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" tylko że szybciej trzeba będzie zbudować statek kosmiczny. W końcu znaleźli karton do którego zapakowała się kilkuosobowa załoga. Koledzy przenieśli statek kosmiczny na parapet i wypchneli z okna. Po jakimś czasie Policja wpada do mieszkania i widzi grupę kolejnych śmiałków zapakowanych w pudle na parapecie . Jeden z nich krzyczy że stracili łączność ze pierwszym statkiem i wysyłają misję ratunkową

Poczytajcie     to

16. skaterboy 09.06.2010 r. 20:07:14

a tam Walić To     Pobije Cię         **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A Ja **cenzura** e **cenzura** A **cenzura** A     v **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A o kurde ale Zajebiście to zrobiłem nie    

Do zobaczenia za 36 minut   uśmiechnięty  

17. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:07:46

Wiki....Ty się nie żegnaj tylko nawijaj z nami.

18. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:09:07

....

19. skaterboy 09.06.2010 r. 20:09:56

przynajmniej bedą niższe blokady    

20. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:09:56

może też najadł się grzybków?....        

21. skaterboy 09.06.2010 r. 20:10:52

przynajmniej bedą niższe blokady    

22. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:12:10

i teraz ma czkawkę..    

23. skaterboy 09.06.2010 r. 20:12:58

i bana choć go nie widze

24. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:14:34

masz pewnie układy z adminem.....wszystkich banuje a Ciebie zielonooka staruszko jakoś nie    

25. skaterboy 09.06.2010 r. 20:14:37

**cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A**cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A **cenzura** A

do zobaczenia za 6h    

26. skaterboy 09.06.2010 r. 20:16:46

Admin i Lucyfer mnie lubią     i kot w rowie też mnie lubi     bo dzisiaj mi łapę podał chociaż nie podał ale trzymał w górze tyle że była ona sztywna    

27. skaterboy 09.06.2010 r. 20:17:58

ej Kate to dlaczego Ty tak klniesz nawiasem mówiąc ? ja mam blokade na 1 dobę niecałą a ty na 2 tygodnie ?        

28. skaterboy 09.06.2010 r. 20:18:56

3 piwa     ale ja tak mam po 3 piwach najlepiej się tańćzy chociaż teraz nie tańczę to gada się też nieźle    

29. skaterboy 09.06.2010 r. 20:22:06

to tak brzydko jak na kobietę , z resztą kobiety na tej stronie są bardziej zboczone niż mężczyźni ,, hm głupio to tak trochę bo w Realu (w rzeczywistości nie w sklepie) nic takiego nie robią a jak przyjdzie na forum to napie*dala o seksie itp że aż uszy więdną   uśmiechnięty  

30. Kill Bill 09.06.2010 r. 20:24:47

dobrze, że tylko uszy wam więdną   uśmiechnięty