pelna kultura zapraszamy ale ja tu 30 lat siedze a Ciebie nie pamietam
Kalina
27.10.2009 r. 23:03:50
i o dziwo jaka szybka reakcja... mówisz że znajdzie się nisza ekologiczna? czyli miejsca dla mnie szukać musisz?
Pewnie Delfinko wróciłam, ale na chwilę.. a już miejsca nie mają...
A ja serdecznie witam Kropeczki i Patri
Kalina
27.10.2009 r. 23:05:10
a co do Geparda to jakoś nie wierzę
A słoneczkiem nie jestem bo nie rażę
Kalina
27.10.2009 r. 23:26:00
w szeregach to ja byłam, ale niestety życie wezwało i musiałam odstąpić na dłuższą chwilę
Konto usunięte
27.10.2009 r. 23:29:41
Kto to jest? Kim jeste? Ufoludek? Ja tu pare dni, ale powiem tak... Ufo przylecialo... WOW
Konto usunięte
28.10.2009 r. 00:59:04
kwiaty bym Ci kupil ale kwiaciarnie mi pod nosem zamkneli,mam piwko jak chcesz
Marcelek
28.10.2009 r. 05:53:01
ja koleżankę pamiętam
Dużo się u nas zmieniło
Pozdrawiam
Konto usunięte
28.10.2009 r. 08:53:17
ja tez jestem od niedawna witaj w rodzince z powrotem .... córko marnotrawna hehehe
Kalina
28.10.2009 r. 11:05:20
bo ja kolegi nie pamietam.. bynajmniej nie pamiętam żadnych Twych postów... hmm?
Marcelek
28.10.2009 r. 17:42:05
może dlatego że się mało udzielałem
Konto usunięte
28.10.2009 r. 23:35:24
a gdzies kalina wybylas znowu nie bedzie cie z z 6 miechow....ty jak ksiodz po koledzie sobie zaglondasz
Kalina
29.10.2009 r. 01:34:57
ciekawe co tam u Was słychać? czy nadal są wredniejsi ludzie ode mnie? kłócicie się? czy towarzystwo sprzed pół roku się wykruszyło? przeglądam posty ale nic nie widzę.. może podpowiedź ?
Konto usunięte
29.10.2009 r. 01:34:57
U NAS SŁYCHAĆ , ZALEŻY GDZIE UCHO PRZYŁOŻYSZ , WŁAŚNIE TRAFIŁAŚ NA MNIE , Z TOBĄ ZAWSZE , TAK WYKRUSZYŁO SIĘ JAK GÓWNO Z GACI , JAK NIE WIDZISZ TO SE KUP GOGLE , ZAPYTAJ WUJKA SAMA . HAHAHA
ale nisza ekologiczna dla Ciebie też się znajdzie
Widzę iż wróciłaś do Nas..Pozdrawiam
pelna kultura zapraszamy ale ja tu 30 lat siedze a Ciebie nie pamietam
i o dziwo jaka szybka reakcja... mówisz że znajdzie się nisza ekologiczna? czyli miejsca dla mnie szukać musisz?
Pewnie Delfinko wróciłam, ale na chwilę.. a już miejsca nie mają...
A ja serdecznie witam Kropeczki i Patri
a co do Geparda to jakoś nie wierzę
A słoneczkiem nie jestem bo nie rażę
w szeregach to ja byłam, ale niestety życie wezwało i musiałam odstąpić na dłuższą chwilę
Kto to jest? Kim jeste? Ufoludek? Ja tu pare dni, ale powiem tak... Ufo przylecialo... WOW
kwiaty bym Ci kupil ale kwiaciarnie mi pod nosem zamkneli,mam piwko jak chcesz
ja koleżankę pamiętam
Dużo się u nas zmieniło
Pozdrawiam
ja tez jestem od niedawna
witaj w rodzince z powrotem ....
córko marnotrawna hehehe
bo ja kolegi nie pamietam.. bynajmniej nie pamiętam żadnych Twych postów... hmm?
może dlatego że się mało udzielałem
a gdzies kalina wybylas znowu nie bedzie cie z z 6 miechow....ty jak ksiodz po koledzie sobie zaglondasz
ciekawe co tam u Was słychać? czy nadal są wredniejsi ludzie ode mnie? kłócicie się? czy towarzystwo sprzed pół roku się wykruszyło? przeglądam posty ale nic nie widzę.. może podpowiedź ?
U NAS SŁYCHAĆ , ZALEŻY GDZIE UCHO PRZYŁOŻYSZ , WŁAŚNIE TRAFIŁAŚ NA MNIE , Z TOBĄ ZAWSZE , TAK WYKRUSZYŁO SIĘ JAK GÓWNO Z GACI , JAK NIE WIDZISZ TO SE KUP GOGLE , ZAPYTAJ WUJKA SAMA . HAHAHA