niech sobie obierze banana ze skórki....bo to jest bardzo sexowne ....
Kill Bill
29.05.2010 r. 15:27:55
Rozważna pewnie mi przypaliła placki bo tak nagle zamilkła....będzie musiała trzeć od nowa
Kill Bill
29.05.2010 r. 15:44:40
no chyba, że na chrupiąco...to się zgadzam ....za zwęglone dziękuje
Albo sama wszystkie wsuwa teraz
Kill Bill
29.05.2010 r. 15:51:15
właśnie oddawaj!!!!
My tu z Marią zaślinimy całą klawiaturę za tymi plackami
Kill Bill
29.05.2010 r. 16:02:04
coś czuję, że po plackach zostało tylko wspomnienie
Kill Bill
29.05.2010 r. 16:38:13
ja jestem kiepska w gotowaniu ale chetnie Ci Marysiu pomogę....To co robimy??
Kill Bill
29.05.2010 r. 16:48:03
ok. zamawiamy...golonke, flaki i inne przysmaki
No i tiramisu na deser
Kill Bill
29.05.2010 r. 16:51:07
z tego wszystkiego to ja tylko tiramisu więc Marysia będzie musiała wszystko zjeść i wypić sama
Kill Bill
29.05.2010 r. 16:54:06
znikam na troche ....będę później i sprawdzę jak zyjesz po tej wyżerce
Iwona*
29.05.2010 r. 17:53:50
chyba dobrze trafiłam
gdzie to jedzonko
Iwona*
29.05.2010 r. 17:57:41
mniammmm......golonka
i do tego piwko
Iwona*
29.05.2010 r. 18:01:47
ha,hahahaha.....przy tym żarełku będą dwa balerony
Kill Bill
29.05.2010 r. 18:15:59
trochę podwędzimy te baleronki i będziecie jak znalazł na następną imprezę
Kill Bill
29.05.2010 r. 18:44:41
oj tak tak własnie z wami
Zuzanna
02.06.2010 r. 06:15:50
akceptacja w tym przypadku jest czescia dyskusyjna. Wiekszosc Pan po prostu szuka wygody i partnera, ktory bedzie myslal za nie ;/ niestety nie wszystkie kobiety sa troskliwe, a wiekszosc przy najmniejszym kryzysie, ktory nastaje w zwiazaku umywa rece i rzuca fochami, takze nie chca nakladac na siebie dodatkowego \"balastu\". To nie kwestia akceptacji, lecz odwagi i umiejetnosci szczerego kochania!
Zuzanna
02.06.2010 r. 12:20:17
a dlaczego tak sie dzieje? bo kobiety ich tego nauczyly... mam na mysli te, ktore wskakuja facetowi do lozka nie patrzac na to czy zonaty, czy zareczony czy facet z zasadami... same pchaja sie w ich ramiona ;/ wiec panowie juz nauczyli sie, ze wiekszosc kobiet nie ma szacunku do samych siebie wiec i po co oni maja obdarowywac je szacunkiem. A noz widelec trafi sie taka, ktora obciagnie za nowa pare jeansow Apeluje do Facetow!! O KOBIETY TRZEBA SIE STARAC I PIELEGNOWAC ZNAJOMOSC I WTEDY DOPIERO EWENTUALNIE MYSLEC O OWOCACH ROZWOJU SYTUACJI! do Pan rowniez nawiazuje! HASLO TYPU \"ZAJEBIS***T*A PUPA\" czy cos w tym stylu niekoniecznie musi byc komplementem ;D jestescie zbyt naiwne
zaraz nam się dostanie za spamy
on by pewnie chciał, żeby to był poradnik o sexie
niech sobie obierze banana ze skórki....bo to jest bardzo sexowne ....
Rozważna pewnie mi przypaliła placki bo tak nagle zamilkła....będzie musiała trzeć od nowa
no chyba, że na chrupiąco...to się zgadzam
....za zwęglone dziękuje
Albo sama wszystkie wsuwa teraz
właśnie oddawaj!!!!
My tu z Marią zaślinimy całą klawiaturę za tymi plackami
coś czuję, że po plackach zostało tylko wspomnienie
ja jestem kiepska w gotowaniu ale chetnie Ci Marysiu pomogę....To co robimy??
ok. zamawiamy...golonke, flaki i inne przysmaki
No i tiramisu na deser
z tego wszystkiego to ja tylko tiramisu więc Marysia będzie musiała wszystko zjeść i wypić sama
znikam na troche ....będę później i sprawdzę jak zyjesz po tej wyżerce
chyba dobrze trafiłam
gdzie to jedzonko
mniammmm......golonka
i do tego piwko
ha,hahahaha.....przy tym żarełku będą dwa balerony
trochę podwędzimy te baleronki i będziecie jak znalazł na następną imprezę
oj tak tak własnie z wami
akceptacja w tym przypadku jest czescia dyskusyjna. Wiekszosc Pan po prostu szuka wygody i partnera, ktory bedzie myslal za nie ;/ niestety nie wszystkie kobiety sa troskliwe, a wiekszosc przy najmniejszym kryzysie, ktory nastaje w zwiazaku umywa rece i rzuca fochami, takze nie chca nakladac na siebie dodatkowego \"balastu\". To nie kwestia akceptacji, lecz odwagi i umiejetnosci szczerego kochania!
a dlaczego tak sie dzieje? bo kobiety ich tego nauczyly... mam na mysli te, ktore wskakuja facetowi do lozka nie patrzac na to czy zonaty, czy zareczony czy facet z zasadami... same pchaja sie w ich ramiona ;/ wiec panowie juz nauczyli sie, ze wiekszosc kobiet nie ma szacunku do samych siebie wiec i po co oni maja obdarowywac je szacunkiem. A noz widelec trafi sie taka, ktora obciagnie za nowa pare jeansow
Apeluje do Facetow!! O KOBIETY TRZEBA SIE STARAC I PIELEGNOWAC ZNAJOMOSC I WTEDY DOPIERO EWENTUALNIE MYSLEC O OWOCACH ROZWOJU SYTUACJI! do Pan rowniez nawiazuje! HASLO TYPU \"ZAJEBIS***T*A PUPA\" czy cos w tym stylu niekoniecznie musi byc komplementem ;D jestescie zbyt naiwne