Tak to tylko słowo...na pozór puste słowo...jednak kryje w sobie prawde....głebokie uczucie.
Wiele osob z ogromnym zaangazowaniem poswieca sie wlasnym hobby, zamilowaniu do zwierzat, ale nie potrafia okazac milosci, zaangazowania najblizszym osobom Dlazego tak sie dzieje?
Spotkałam sie z wieloma przypadkami u mezczyzn...iz nie potrafia wykrztusic z siebie słowa Kocham ...czy to do dziewczyny, czy to do rodziców....a najsmieszniejsze jest to iz zwierzetom ...tudziez mówie o psie...mówia\"kocham cie\" bez problemu.
Nie wiem na jakiej zasadzie działa ten mechanizm.....nie rozumiem .
MARKO
26.05.2010 r. 10:41:55
Nie mysl tyle bo Cie glowka rozboli
dzieje sie tak dlatego bo zwierze nie rozumie wagi tego slowa i mowic nie umie
MARKO
26.05.2010 r. 10:54:18
No nie mow, ze Twoj pies czy tam kot slowa odroznia
rownie dobrze mozesz powiedziec kocham cie i spadaj stad tylko
jednakowo czule i bedzie merdal ogonkiem
MARKO
26.05.2010 r. 11:08:26
Ok
To byl tylko przyklad
A jesli chodzi o ludzi to roznie to bywa
niektorzy sie boja lub wstydza, nie chca rzucac slow na wiatr bo nie sa pewniswojej milosci
Tak to tylko słowo...na pozór puste słowo...jednak kryje w sobie prawde....głebokie uczucie.
Dlazego tak sie dzieje?
Wiele osob z ogromnym zaangazowaniem poswieca sie wlasnym hobby, zamilowaniu do zwierzat, ale nie potrafia okazac milosci, zaangazowania najblizszym osobom
Spotkałam sie z wieloma przypadkami u mezczyzn...iz nie potrafia wykrztusic z siebie słowa Kocham ...czy to do dziewczyny, czy to do rodziców....a najsmieszniejsze jest to iz zwierzetom ...tudziez mówie o psie...mówia\"kocham cie\" bez problemu.
Nie wiem na jakiej zasadzie działa ten mechanizm.....nie rozumiem .
Nie mysl tyle bo Cie glowka rozboli
dzieje sie tak dlatego bo zwierze nie rozumie wagi tego slowa i mowic nie umie
No nie mow, ze Twoj pies czy tam kot slowa odroznia
rownie dobrze mozesz powiedziec kocham cie i spadaj stad tylko
jednakowo czule i bedzie merdal ogonkiem
Ok
To byl tylko przyklad
A jesli chodzi o ludzi to roznie to bywa
niektorzy sie boja lub wstydza, nie chca rzucac slow na wiatr bo nie sa pewniswojej milosci