CHYBA NIGDY NIE ODPOWIEMY SOBIE JEDNOZNACZNIE DLACZEGO ZDRADZAMY CZYZBY SEKS TAK NAMI ZAWLADNAL CZY KIERUJEMY SIE ZEMSTA
soltys
06.06.2010 r. 22:09:34
PRZYZNAM SIE BEZ BICIA ZE ZDRADZILEM I ZDRADZAM NADAL
soltys
06.06.2010 r. 22:13:34
MOW BETA SZCZEROSC DO PODSTAWA WIEM ZE BRZMI
soltys
06.06.2010 r. 22:19:49
NIE PRZEJMUJ SIE JESZCE ZDAZYRZ WSYZTKO PRZED TABA
soltys
06.06.2010 r. 22:36:00
WIELE TAK MOWI A I TAK KONCZY SIE NA
Anka
06.06.2010 r. 22:40:12
a ja nigdy nie zdradziłam
Anka
24.06.2010 r. 17:57:20
nie warto zdradzać
Kill Bill
25.06.2010 r. 08:30:38
...Kasia....Ty tak od rana o zdradzie...
DARYJKA
27.06.2010 r. 14:14:16
MILEJ NIEDZIELI ROBACZKI
kasia
29.06.2010 r. 10:35:10
sex nie jest wart zdrady
perez
29.06.2010 r. 13:54:40
jeżeli chodzi o zdradę to są 2 szkoły,jedni uważają że niewarto inni czerpią z tego dodatkowe doświadczenie ale czy to jest warte to każdy musi sobie sam odpowiedzieć na to pytanie,czy później będzie można sobie w twarz spojrzeć ..
perez
30.06.2010 r. 10:42:46
jest takie przysłowie \"pies nie weźmie jak mu **cenzura** nie da\"
szczerze mówiąc to nie ma reguły czy to kobieta czy facet,są faceci którczy jak mają okazję to robią skok wbok,ale i jest grono kobiet które jak im się okazja przytrafi to tego dokonają.Ale zawsze zastanawiało mnie stwierdzenia jakie padają bo jak facet zalicza panie po kolei to jest niezły koleś,ale w przypadku płci pięknej to taka pani się nazywa ....
ciekawe skąd taka mentalność
perez
03.07.2010 r. 10:46:00
a ja mam identyczne podejście jak KaTe
jak się kogoś Kocha to do grobowej deski a żadne półśrodki zdrady nie wchodzą w rachubę,ale widzę że razem z KaTe mamy jakieś starodawne poglądy
John
15.07.2010 r. 23:00:12
nie wszystko co wymyślone jest OK!!! , bombę tomową i obozy koncentracyjne tez ktoś wymyśliŁ\"
John
15.07.2010 r. 23:05:12
zdrada to chyba nie sposób na życie,- oddać się drugiej osobie bez reszty, to chyba ma też jakiś sens?
Killerdown
14.08.2010 r. 17:40:19
A panie i panowie a jak cos w zwiazku juz przygasa i moze ktos ma chec sie oderwac od codziennosci co wtedy hmm?
misia19820515
28.12.2010 r. 15:59:59
Nienawidze zdrady.
J@nusz
28.12.2010 r. 16:57:38
Więc lepiej się nie wiązać, bo wtedy się nie zdradza?... Raczej w związku poprzez dochowanie wierności dowieść można prawdziwości uczucia... W moich oczach człowiek, który zdradził jest... Niewiem kim jest ale napewno nie jest człowiekiem.
CHYBA NIGDY NIE ODPOWIEMY SOBIE JEDNOZNACZNIE DLACZEGO ZDRADZAMY CZYZBY SEKS TAK NAMI ZAWLADNAL CZY KIERUJEMY SIE ZEMSTA
PRZYZNAM SIE BEZ BICIA ZE ZDRADZILEM I ZDRADZAM NADAL
MOW BETA SZCZEROSC DO PODSTAWA WIEM ZE BRZMI
NIE PRZEJMUJ SIE JESZCE ZDAZYRZ WSYZTKO PRZED TABA
WIELE TAK MOWI A I TAK KONCZY SIE NA
a ja nigdy nie zdradziłam
nie warto zdradzać
...Kasia....Ty tak od rana o zdradzie...
MILEJ NIEDZIELI ROBACZKI
sex nie jest wart zdrady
jeżeli chodzi o zdradę to są 2 szkoły,jedni uważają że niewarto inni czerpią z tego dodatkowe doświadczenie ale czy to jest warte to każdy musi sobie sam odpowiedzieć na to pytanie,czy później będzie można sobie w twarz spojrzeć ..
jest takie przysłowie \"pies nie weźmie jak mu **cenzura** nie da\"
szczerze mówiąc to nie ma reguły czy to kobieta czy facet,są faceci którczy jak mają okazję to robią skok wbok,ale i jest grono kobiet które jak im się okazja przytrafi to tego dokonają.Ale zawsze zastanawiało mnie stwierdzenia jakie padają bo jak facet zalicza panie po kolei to jest niezły koleś,ale w przypadku płci pięknej to taka pani się nazywa ....
ciekawe skąd taka mentalność
a ja mam identyczne podejście jak KaTe
jak się kogoś Kocha to do grobowej deski a żadne półśrodki zdrady nie wchodzą w rachubę,ale widzę że razem z KaTe mamy jakieś starodawne poglądy
nie wszystko co wymyślone jest OK!!! , bombę tomową i obozy koncentracyjne tez ktoś wymyśliŁ\"
zdrada to chyba nie sposób na życie,- oddać się drugiej osobie bez reszty, to chyba ma też jakiś sens?
A panie i panowie a jak cos w zwiazku juz przygasa i moze ktos ma chec sie oderwac od codziennosci co wtedy hmm?
Nienawidze zdrady.
Więc lepiej się nie wiązać, bo wtedy się nie zdradza?... Raczej w związku poprzez dochowanie wierności dowieść można prawdziwości uczucia... W moich oczach człowiek, który zdradził jest... Niewiem kim jest ale napewno nie jest człowiekiem.