Nie oceniajcie ludzi na podstawie tego co inni o nas piszą..
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:13:42
a to jest bardzo ciekawe
ja to tez jestem kim jestem i co nie zmeinei tego
co prawda z tego tytulu malo mnie kto pewnei lubi ale ja nie poptrzebuje oklasku
a moze mi sie tylko wydaje
Romantyk
25.05.2010 r. 11:16:43
Witaj.Każdy z nas jest jaki jest.Ma za sobą różna doświadczenia życiowe.Staramy się być sobą.Staram się nikogo nie oceniać.Przecierz każdy ma problemy i stara się radzić sobie sam jak może.Czasem przeraża mnie,że jest tyle osób,które są zostawione ze swoimi problemami.Potem dowiadujemy się,ze te osoby decydują się na samobójstwo.Wtedy zastanawiamy się dlaczego ta osoba zdecydowała się na ten desperacki krok.Lecz takie jest życie,każdy stara się żyć tak jak umie.Chociarz czasem samotność jest taka męczącą i trudno nam być optymistą.Po prostu bierzmy życie takie jakie jest.
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:31:02
a ja wime czy nie wiem
generalnie to chyba widac czy ktos za toba przepada czy nie
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:32:50
ja nigdy nie nadstawiam zaraz leci ostra riposta
ja se w kasze nie dam dmuchac
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:33:47
moim zdaniem czsami warto zwiesic nad tym glowe
i sie zastanowic co dla kogo znaczysz
jakei masz i w kim oparcie
Romantyk
25.05.2010 r. 11:40:40
Witam.Też staram się nie oceniać nikogo.Za Frommem przytoczę trudne słowa,że \"jeżeli człowiek potrafi kochać w sposób produktywny,kocha również samego siebie.Jeżeli zaś potrafi kochać tylko innych nie potrafi kochać w ogóle\".
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:41:00
ja tam z reguly szybko przeciwnika miazdze jak mi za skure zalezie
nagadam tak ze mu w piety idzie i sie zamyka
a potem chodu bo jeszcze kumpli zwola i mnie wpie......
Romantyk
25.05.2010 r. 11:44:58
Witajcie.Przedcież tu piszemy tylko ogólnie.W realu trudniej zacząć rozmowę chłopakowi lub dziewczynie.Gdy są nieśmiali i boją się samotności.
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:48:24
paula pełen szacun ja to pewnei w reaulu to pewnei za wiele nie powiem puki kogo nie poznam
tak to skryty zamkniety
a tu jakos łatwiej pewnie 99.99 % ludzi tak robi
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:56:58
to jest to ze jak kogos nie znam a widze pierwszy raz to jakos ciezko jest przelamac bariere i sie odezwac
brak smialosci odwagi,
ale po pierwszym kroku to juz leci jak z rekawa
Konto usunięte
25.05.2010 r. 11:59:12
kate ty i tak masz lepiej
wiesz jak szybko meszczyzna potrafi sie zakochac
4 razy szybciej niz kobieta
a potem tylko płacz i zgrzytanie zebami
Romantyk
25.05.2010 r. 12:00:34
Witam.życie nauczyło mnie,że ufam tylko sobie i trudno mnie się otworzyć na drugą osobę.Jeśli poznam kobietę lepiej .Wtedy potrafię być dobrytm przyjacielem .Nie żyje w swiecie baśni.Tylko jestem realistą.W realnym świecie potrafię być sobą.Mieć swoje zdanie.
Nie oceniajcie ludzi na podstawie tego co inni o nas piszą..
a to jest bardzo ciekawe
ja to tez jestem kim jestem i co nie zmeinei tego
co prawda z tego tytulu malo mnie kto pewnei lubi ale ja nie poptrzebuje oklasku
a moze mi sie tylko wydaje
Witaj.Każdy z nas jest jaki jest.Ma za sobą różna doświadczenia życiowe.Staramy się być sobą.Staram się nikogo nie oceniać.Przecierz każdy ma problemy i stara się radzić sobie sam jak może.Czasem przeraża mnie,że jest tyle osób,które są zostawione ze swoimi problemami.Potem dowiadujemy się,ze te osoby decydują się na samobójstwo.Wtedy zastanawiamy się dlaczego ta osoba zdecydowała się na ten desperacki krok.Lecz takie jest życie,każdy stara się żyć tak jak umie.Chociarz czasem samotność jest taka męczącą i trudno nam być optymistą.Po prostu bierzmy życie takie jakie jest.
a ja wime czy nie wiem
generalnie to chyba widac czy ktos za toba przepada czy nie
ja nigdy nie nadstawiam zaraz leci ostra riposta
ja se w kasze nie dam dmuchac
moim zdaniem czsami warto zwiesic nad tym glowe
i sie zastanowic co dla kogo znaczysz
jakei masz i w kim oparcie
Witam.Też staram się nie oceniać nikogo.Za Frommem przytoczę trudne słowa,że \"jeżeli człowiek potrafi kochać w sposób produktywny,kocha również samego siebie.Jeżeli zaś potrafi kochać tylko innych nie potrafi kochać w ogóle\".
ja tam z reguly szybko przeciwnika miazdze jak mi za skure zalezie
nagadam tak ze mu w piety idzie i sie zamyka
a potem chodu bo jeszcze kumpli zwola i mnie wpie......
Witajcie.Przedcież tu piszemy tylko ogólnie.W realu trudniej zacząć rozmowę chłopakowi lub dziewczynie.Gdy są nieśmiali i boją się samotności.
paula pełen szacun ja to pewnei w reaulu to pewnei za wiele nie powiem puki kogo nie poznam
tak to skryty zamkniety
a tu jakos łatwiej pewnie 99.99 % ludzi tak robi
to jest to ze jak kogos nie znam a widze pierwszy raz to jakos ciezko jest przelamac bariere i sie odezwac
brak smialosci odwagi,
ale po pierwszym kroku to juz leci jak z rekawa
kate ty i tak masz lepiej
wiesz jak szybko meszczyzna potrafi sie zakochac
4 razy szybciej niz kobieta
a potem tylko płacz i zgrzytanie zebami
Witam.życie nauczyło mnie,że ufam tylko sobie i trudno mnie się otworzyć na drugą osobę.Jeśli poznam kobietę lepiej .Wtedy potrafię być dobrytm przyjacielem .Nie żyje w swiecie baśni.Tylko jestem realistą.W realnym świecie potrafię być sobą.Mieć swoje zdanie.