Gołota nie wyszedł na ring po to by cos udowadniac innym czy tym bardziej sobie...on wyszedl po to by zarobic i...przeżyć..Dostac w **cenzura** to nie sztuka ale dostac za 300tys. dolarow to wielu by sie znalazlo na jego miejsce.Adamkowi byl potrzebny taki kolos by moc wejsc do wagi ciezkiej teraz dopiero zaczna sie schody..coz pozyjemy zobaczymy.Panowie zgarneli kase i rozstali sie w zgodzie.Slowem jest tak jak mialo byc...
Konto usunięte
25.10.2009 r. 00:14:52
TAK JAK POWIEDZIAŁEM TAK SIĘ STAŁO . GOŁOTA ZAWSZE BYŁ TYLKO CHŁOPCEM DO BICIA .
Marcelek
25.10.2009 r. 00:23:54
jemu to zostaje emertyura
Konto usunięte
25.10.2009 r. 00:38:14
GOŁOTA DLA KASY TO WYSTĄPI NA RINGU NAWET PO ŚMIERCI
Marcin
25.10.2009 r. 00:44:51
Adamek ładnie poprawił mu makijaż
Konto usunięte
25.10.2009 r. 01:57:05
Krótka piłka...Trenujesz cos
Konto usunięte
25.10.2009 r. 02:13:13
Podbij...Jestem...Nie boje sie...
Konto usunięte
25.10.2009 r. 02:30:08
Podbij 5 lat w Elewatorze...
Konto usunięte
25.10.2009 r. 07:34:16
haha s **cenzura** ił z ringu jak małe bezbronne dziecko haha jak Adas go jebutnał na łopaty w pierwszej rundzie odrazu wiedziałam jk sie walka potoczy Gołota to ciota i juz
Konto usunięte
25.10.2009 r. 18:11:50
no i golota dostal w **cenzura** ...chlopiec do bicia...
mlodosc nie wiecznosc...
załatwił go na cacy
Gołota nie wyszedł na ring po to by cos udowadniac innym czy tym bardziej sobie...on wyszedl po to by zarobic i...przeżyć..Dostac w **cenzura** to nie sztuka ale dostac za 300tys. dolarow to wielu by sie znalazlo na jego miejsce.Adamkowi byl potrzebny taki kolos by moc wejsc do wagi ciezkiej teraz dopiero zaczna sie schody..coz pozyjemy zobaczymy.Panowie zgarneli kase i rozstali sie w zgodzie.Slowem jest tak jak mialo byc...
TAK JAK POWIEDZIAŁEM TAK SIĘ STAŁO . GOŁOTA ZAWSZE BYŁ TYLKO CHŁOPCEM DO BICIA .
jemu to zostaje emertyura
GOŁOTA DLA KASY TO WYSTĄPI NA RINGU NAWET PO ŚMIERCI
Adamek ładnie poprawił mu makijaż
Krótka piłka...Trenujesz cos
Podbij...Jestem...Nie boje sie...
Podbij 5 lat w Elewatorze...
haha s **cenzura** ił z ringu jak małe bezbronne dziecko
haha jak Adas go jebutnał na łopaty w pierwszej rundzie odrazu wiedziałam jk sie walka potoczy
Gołota to ciota i juz
no i golota dostal w **cenzura** ...chlopiec do bicia...
pomoge Kaziowi