prawdziwa miłość....głupie nieporozumienie..... rozstanie ...żal.... pozostają rany na sercu do końca życia!!!
Obserwuj świat szeroko otwartymi oczami, ponieważ największe sekrety ukryte są w najbardziej nieprawdopodobnych ...sytuacjach
Czarnulko warto przystanąć w biegu i zadumać się choć przez moment. Życie tak szybko umyka. Pozdrawiam Cię!kochaniutka LIROY &feature=related
TO dla forumiwiczów bądzcie przyjaciólmi dla wszystkich dla tych co odeszli z mk i dla tych co przetrwali
dobry choc dla mnie przesr,,,any
ale zły jestem no szlak trafi
a dup..aa tam włąsnei co do lansu mam takei fajne małe wozidło i klamka mi sie urwąła dzisiaj rano ciekawe gdzie ja teraz taka kupie
siema mario czesc czarnulka
nie dosc ze poogda do dup,,,y to jeszcze to przez pasarzera musialem wsiadac a do tego malego baka to sie ciezko wsiada normalnie
no z du,,py se takie cos wyciagne
no łatwo gadac jak ja teraz na miescie sie pokarze jak ostatnia lama bede od pasazera wsiadał tez mi lolo
bedzie stało w domu moje dziecko a pogoda do du,,py nawet motorem nie wyjade zona mnie zabrala mojego woza bo jej sie sprzedał i czym ja bede teraz pociskał jak ja nawet rowera nie mam nie stac mnie
no dup..a dup...a dup....a dup...aa szlak trafi ciezki dzien przedemna
do tego nei wyspany szlem spac pierwsza była a mały synek mnie o wpół szustej zgonił bo on sie juz wyspal
i co mialem mu odmówic zabawy jak moje slonko nie cąłe 2 latka ma nie rozumie ze tato sily nima
maria słonce wiem ze maja wieksze problemy ale wiesz jak mnei to muj nie naganny chumor mnie popsuło
wiem czarnulka temu bede sie słaniał caly dzien jak ciema po sklepie
szlak trafi ta klamke no nie miala kiedy sie urwac no jedza jedna
e moze kto ma tam taka klamke MG TF 2004 rok
lewa strona chromowana
hehehe wy to koledzy jestescie
czarnulka jestes tam
mario a ty co w meblowym robisz czy jak
jak castorama albo co hehhehehe
no to fajnie macie ja siedze pełana geba w motoryzacji w sklepie z czesciami robie a po robocie w skelpei jeszcze zasówam na warszatcie jako mechanik
a mi sie nie pozegnała ze mna
ja mario niestoje na nogach cały dzien jak trzeba to troche latam ale tu nie sporzywczy ludz przychodzi co jakis czas i tyle
prawdziwa miłość....głupie nieporozumienie.....
rozstanie ...żal.... pozostają rany na sercu do końca życia!!!
Obserwuj świat szeroko otwartymi oczami, ponieważ największe sekrety ukryte są w najbardziej nieprawdopodobnych ...sytuacjach
Czarnulko
warto przystanąć w biegu i zadumać się choć przez moment. Życie tak szybko umyka. Pozdrawiam Cię!kochaniutka LIROY &feature=related
TO dla forumiwiczów
bądzcie przyjaciólmi dla wszystkich dla tych co odeszli z mk i dla tych co przetrwali
dobry
choc dla mnie przesr,,,any
ale zły jestem no szlak trafi
a dup..aa tam
włąsnei co do lansu
mam takei fajne małe wozidło
i klamka mi sie urwąła dzisiaj rano
ciekawe gdzie ja teraz taka kupie
siema mario
czesc czarnulka
nie dosc ze poogda do dup,,,y to jeszcze to przez pasarzera musialem wsiadac
a do tego malego baka to sie ciezko wsiada normalnie
no z du,,py se takie cos wyciagne
no łatwo gadac
jak ja teraz na miescie sie pokarze
jak ostatnia lama bede od pasazera wsiadał
tez mi lolo
bedzie stało w domu moje dziecko
a pogoda do du,,py nawet motorem nie wyjade
zona mnie zabrala mojego woza bo jej sie sprzedał i czym ja bede teraz pociskał jak ja nawet rowera nie mam nie stac mnie
no dup..a dup...a dup....a dup...aa
szlak trafi
ciezki dzien przedemna
do tego nei wyspany
szlem spac pierwsza była
a mały synek mnie o wpół szustej zgonił
bo on sie juz wyspal
i co mialem mu odmówic zabawy
jak moje slonko nie cąłe 2 latka ma
nie rozumie ze tato sily nima
maria słonce wiem ze maja wieksze problemy
ale wiesz jak mnei to muj nie naganny chumor mnie popsuło
wiem czarnulka temu bede sie słaniał caly dzien jak ciema po sklepie
szlak trafi ta klamke
no nie miala kiedy sie urwac no jedza jedna
e moze kto ma tam taka klamke
MG TF 2004 rok
lewa strona
chromowana
hehehe wy to koledzy jestescie
czarnulka jestes tam
mario a ty co w meblowym robisz czy jak
jak castorama albo co
hehhehehe
no to fajnie macie
ja siedze pełana geba w motoryzacji
w sklepie z czesciami robie a po robocie w skelpei jeszcze zasówam na warszatcie jako mechanik
no to fajnie macie
ja siedze pełana geba w motoryzacji
w sklepie z czesciami robie a po robocie w skelpei jeszcze zasówam na warszatcie jako mechanik
a mi sie nie pozegnała ze mna
ja mario niestoje na nogach cały dzien
jak trzeba to troche latam
ale tu nie sporzywczy ludz przychodzi co jakis czas i tyle