Może znajdzie się samotna kobieta która chce założyć trwały związek na dobre i złe?
kolego tu chcesz żone?????daj se spokoj nie na tym zjechanym portalu polecam zapłac abonament na innym portalu a znajdziesz
wujek dobra rada
Kil taka rzeczywistosc to dla ciebie &feature=related 1 rok temu 4 Zamknij oczy...i wsłuchaj się w melodie muzyki... Jest superr **
miło czyli Kill też jest fałszywa wg. Ciebie? ..ehhh
nie bedzie miał -ale warto spróbowac dostepny Krzys jest nie ma przeszkody
żona z netu mąż z netu wirtualne życie
łózka brak... odpalaja kamerki i robia sobie sami dobrze
i nikt nikomu dziecka nie zrobi
w realu mam super faceta wiec z neta nikogo nie wyrywam ale innym życzę żeby trafiali w necie na te swoje drugie lub trzecie połówki
Macie rację,tu nie można poznać drugiej połówki,wszyscy tu są niestety dla rozrywki.
Niewymadrzaj sie Gepard
niestety nie potrafie sobie nikogo znalezć,nie mam po co ani dla kogo żyć,nie mam żony i nie mam juz nic.
Może znajdzie się samotna kobieta która chce założyć trwały związek na dobre i złe?
kolego tu chcesz żone?????daj se spokoj nie na tym zjechanym portalu polecam zapłac abonament na innym portalu a znajdziesz
wujek dobra rada
Kil taka rzeczywistosc to dla ciebie
&feature=related
**
1 rok temu 4
Zamknij oczy...i wsłuchaj się w melodie muzyki...
Jest superr
miło
czyli Kill też jest fałszywa wg. Ciebie? ..ehhh
nie bedzie miał -ale warto spróbowac dostepny Krzys jest nie ma przeszkody
żona z netu
mąż z netu
wirtualne życie
łózka brak...
odpalaja kamerki i robia sobie sami dobrze
i nikt nikomu dziecka nie zrobi
w realu mam super faceta wiec z neta nikogo nie wyrywam
ale innym życzę żeby trafiali w necie na te swoje drugie lub trzecie połówki
Macie rację,tu nie można poznać drugiej połówki,wszyscy tu są niestety dla rozrywki.
Niewymadrzaj sie Gepard
niestety nie potrafie sobie nikogo znalezć,nie mam po co ani dla kogo żyć,nie mam żony i nie mam juz nic.