Pozdrawiam Wszystkich
o to jest pytanie hhehehehe
męskie czy damskie?
Witaj ale ze co jak ty do sexu szukasz to ja nie dzieki no chybaa ze szukasz do stałego zwiazku do poznaniaa sie czy cos bo silne rece toja mam
jak to NIC? a przyjaźń?
naadzieeja za darmo to naawet w rył**** nie dostaaniesz
do czego to doszło heheheh ubaw po pachy
nadzieja nie ?? a dlaczego pytasz ?? poprostu ja do sexu nie szukam. tego wszedzie pełno na jeden raz ale poco mi cos takiego ???
a kruk robi kra czy kru
NO JA PIERNICZE... JA TEŻ CCHCE ZEBY MI LASKI ZA SEX PŁACIŁY JUŻ BYM BYŁ MILJARDEREM :d tygrysico jak moja była płaciła by mi za umerki
a krowa która duzo muczy mało mleka daje heheh tak dygresyjka niech sie w nia wczyta jeden z drugim
tygrysico ide na piwo jak bym niwracał do godziny czasu to znaczy że niedojechałem do domu. miłego pisania.
to ja tez oddam hmmmm co ja oddam co ja oddam o wiem ciuchy do prania nikt nie chce hehehehhehe
jaro tygrysica jest ponoc specjalistka w prasowaniu
tygrysico ja nie pije dużo. jedno 2 piwka i do domu
hehehehhe no to mi pozostało jeszcze w rzece gacie wymoczyc i to tygrysici popedzic a ta mi nawet drzwi nie otowrzy
o widac nei było mi dane
o jeszle peieje botnem mnei starsza
hahahahhahahaahah o ludzie co ja tam napisałem teraz patzre i sie nad soboa uzalam hahahahhahahahaha
Pozdrawiam Wszystkich
o to jest pytanie
hhehehehe
męskie czy damskie?
Witaj ale ze co jak ty do sexu szukasz to ja nie dzieki no chybaa ze szukasz do stałego zwiazku do poznaniaa sie czy cos
bo silne rece toja mam
jak to NIC?
a przyjaźń?
naadzieeja za darmo to naawet w rył**** nie dostaaniesz
do czego to doszło
heheheh
ubaw po pachy
nadzieja nie ?? a dlaczego pytasz ?? poprostu ja do sexu nie szukam. tego wszedzie pełno na jeden raz ale poco mi cos takiego ???
a kruk robi kra czy kru
NO JA PIERNICZE... JA TEŻ CCHCE ZEBY MI LASKI ZA SEX PŁACIŁY JUŻ BYM BYŁ MILJARDEREM :d tygrysico jak moja była płaciła by mi za umerki
a krowa która duzo muczy mało mleka daje
heheh
tak dygresyjka
niech sie w nia wczyta jeden z drugim
tygrysico ide na piwo jak bym niwracał do godziny czasu to znaczy że niedojechałem do domu. miłego pisania.
to ja tez oddam
hmmmm
co ja oddam co ja oddam
o wiem ciuchy do prania
nikt nie chce
hehehehhehe
jaro tygrysica jest ponoc specjalistka w prasowaniu
tygrysico ja nie pije dużo. jedno 2 piwka i do domu
hehehehhe
no to mi pozostało jeszcze w rzece gacie wymoczyc
i to tygrysici popedzic
a ta mi nawet drzwi nie otowrzy