. Nikt nie lubi samotności. Przecież nie ma w tym nic złego. Wręcz przeciwnie! Świadczy to o tym, że jesteś miłą i otwartą osobą, która lubi poznawać nowych ludzi i spędzać miło czas. Mało tego, to również dowód na to, iż jesteś pewną siebie, śmiałą osobą, a to zawsze jest odbierane jako plus.
RYBKA
12.05.2010 r. 22:25:22
Co do konkretnej propozycji, jedno jest pewne - zaproszenie na randkę .Prze ze mnie
RYBKA
12.05.2010 r. 22:32:57
WY TO ODRAZU O SEXIE .JASNE ,ZE
RYBKA
12.05.2010 r. 22:33:14
A dla małej odmiany tym razem to ja chciałam zaprosić chłopaka na randkę
RYBKA
12.05.2010 r. 23:14:37
RYBKA
13.05.2010 r. 00:26:16
ZNOWU SIĘ ZAWIODĘ?......????? I CO ? A TY ZIMNY CHRURG
. Nikt nie lubi samotności. Przecież nie ma w tym nic złego. Wręcz przeciwnie! Świadczy to o tym, że jesteś miłą i otwartą osobą, która lubi poznawać nowych ludzi i spędzać miło czas. Mało tego, to również dowód na to, iż jesteś pewną siebie, śmiałą osobą, a to zawsze jest odbierane jako plus.
Co do konkretnej propozycji, jedno jest pewne - zaproszenie na randkę .Prze ze mnie
WY TO ODRAZU O SEXIE .JASNE ,ZE
A dla małej odmiany tym razem to ja chciałam zaprosić chłopaka na randkę
ZNOWU SIĘ ZAWIODĘ?......????? I CO ? A TY ZIMNY CHRURG
&feature=related
&feature=PlayList&p=29A73E042024B725&playnext_from=PL&playnext=1&index=5
&feature=related
&playnext_from=TL&videos=DJ94KJTR-zQ&feature=grec
&feature=related
JAK ZAWSZE SAMA
A Z KIM MAM BYĆ
DLA MNIE TEZ ODLEGŁOŚC NIC NIE ZNACZY
DLA CHCĄCAGO NIC TRUDNEGO
BRZYDKO TAK ZA MOIMI PLECAMI
JANKU NIE TAK OFICJALNIE :!!!!!!!!!!!!!!!!NA PRIV PISZE .A CO KOGO TO OBCHODZI.JEDEN RAZ JUZ SIE NA FACECIE PRZEJECHAŁAM DRUGI RAZ TEGO NIE ZNIOSĘ
JAK CHCESZ DLEJ PISAC TO NIE NA FORUM.PAULLA JA JANKA UDUSZE SAMA W SOBOTĘ JAK SIĘ SPOTKAMY .I KARTECZKE NA JEGO ZWŁOKI SAMA ZAŁOŻE
PAULA CO