\"Jak ja byłem dzieciakiem, to w mojej okolicy bardzo popularne było nazywanie psów Murzyn albo Cygan. Ja bym tak psa nie nazwał, w końcu to członek rodziny\".
Anonim
Rasizm. A Wy co na to?
Tylko nie czarować mi tu poprawnością polityczną.
Może tak:
Kobiety: Czy byłabyś skłonna przespać się z Cyganem, Murzynem itd. lub nawet założyć z nim tzw. elementarną komórkę społeczną?
Mężczyźni: Mężczyzn pierwszy człon pytania nie dotyczy, bo wiadomo, że statystyczny facet przespałby się nawet z małpą, gdyby była blondynką. Natomiast, czy beztrosko zawarłbyś związek małżeński z taką kobietą?
Konto usunięte
11.05.2010 r. 21:38:23
o 3 kropki od ponad 6 miesiecy zastaanawiałem sie jak masz na imie !!!!!!!!!! a po cco to niewiem ???
Konto usunięte
11.05.2010 r. 21:41:28
o 3 kropki od ponad 6 miesiecy zastaanawiałem sie jak masz na imie !!!!!!!!!! a po cco to niewiem ???
Konto usunięte
11.05.2010 r. 21:42:43
rap costam nie przeszkadza bo ja kocham zielony kolor....
Damian
11.05.2010 r. 23:00:25
Podobno murzyni w Stanach są największymi rasistami..
Tyle podobno. W europie dzielę murzynów na europejczyków i nie-europejczyków. Coś takiego jest, być może kultura w jakiej ich wychowano, że łatwo to rozróżnić.
Co do Cyganów, nie przeszkadzają mi jako nacja. Nie mają własnego Państwa, są rozrzuceni jak kiedyś Żydzi, trzymają się razem, by jakąś część swej kultury zachować. Jednak jako Polak i obywatel uważam jednak, że o ile coś mi nie przeszkadza, to jednak każdy powinien funkcjonować według norm przyjętych w danym Państwie, zwłaszcza gdy jest przyjezdny a nie narzucać swoje normy.
Murzynki jakoś mnie nie pociągają, jakbym miał wybór to bardziej azjatki..
Romantyk
12.05.2010 r. 09:54:00
Witaj posłuchaj piosenki Big Cyca:\"Makumba\".Nie jestem rasistą,uważąm,że kolor skóry.Nie wiele mówi o człowieku.Trzeba poznać lepiej chłopaka lub dziewczynę.Którzy są czarnoskórzy,są azjatami.Bo każdy jest tylko człowiekiem.Jak powiedział pewien myśliciel epoki Oświecenia:\"Jestem człowiekiem i nic co ludzkie mi obce nie jest\"
Konto usunięte
12.05.2010 r. 16:25:48
Rip-van-Winkle fajny nick aale nie lepiej by ci pasowało Rap jest za winklem
Konto usunięte
12.05.2010 r. 17:32:18
czyli jestem niepowtazalny
Konto usunięte
12.05.2010 r. 17:57:45
rip van mów jaki kropcia ma imie
rip van widzisz ale co 10 tys osób he he
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:02:20
3 ktopki to nie powiesz i nie napiszesz jak masz na imie !!!!
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:04:11
nie to nie to znajac zycie to jakis koles podszywajacy sie pod laske rip van bo ja zazwyczaj jestem miły z tym że niewykluczam że niejestem głupi
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:09:19
kurde edyta ??? takie powazne imie.
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:15:16
edycia ładnie
Konto usunięte
16.05.2010 r. 07:26:48
nie lubię czarnych, porozmawiać z Nim mogę ale nic więcej
\"Jak ja byłem dzieciakiem, to w mojej okolicy bardzo popularne było nazywanie psów Murzyn albo Cygan. Ja bym tak psa nie nazwał, w końcu to członek rodziny\".
Anonim
Rasizm. A Wy co na to?
Tylko nie czarować mi tu poprawnością polityczną.
Może tak:
Kobiety: Czy byłabyś skłonna przespać się z Cyganem, Murzynem itd. lub nawet założyć z nim tzw. elementarną komórkę społeczną?
Mężczyźni: Mężczyzn pierwszy człon pytania nie dotyczy, bo wiadomo, że statystyczny facet przespałby się nawet z małpą, gdyby była blondynką. Natomiast, czy beztrosko zawarłbyś związek małżeński z taką kobietą?
o 3 kropki od ponad 6 miesiecy zastaanawiałem sie jak masz na imie !!!!!!!!!!
a po cco to niewiem ???
o 3 kropki od ponad 6 miesiecy zastaanawiałem sie jak masz na imie !!!!!!!!!!
a po cco to niewiem ???
rap costam nie przeszkadza bo ja kocham zielony kolor....
Podobno murzyni w Stanach są największymi rasistami..
Tyle podobno. W europie dzielę murzynów na europejczyków i nie-europejczyków. Coś takiego jest, być może kultura w jakiej ich wychowano, że łatwo to rozróżnić.
Co do Cyganów, nie przeszkadzają mi jako nacja. Nie mają własnego Państwa, są rozrzuceni jak kiedyś Żydzi, trzymają się razem, by jakąś część swej kultury zachować. Jednak jako Polak i obywatel uważam jednak, że o ile coś mi nie przeszkadza, to jednak każdy powinien funkcjonować według norm przyjętych w danym Państwie, zwłaszcza gdy jest przyjezdny a nie narzucać swoje normy.
Murzynki jakoś mnie nie pociągają, jakbym miał wybór to bardziej azjatki..
Witaj posłuchaj piosenki Big Cyca:\"Makumba\".Nie jestem rasistą,uważąm,że kolor skóry.Nie wiele mówi o człowieku.Trzeba poznać lepiej chłopaka lub dziewczynę.Którzy są czarnoskórzy,są azjatami.Bo każdy jest tylko człowiekiem.Jak powiedział pewien myśliciel epoki Oświecenia:\"Jestem człowiekiem i nic co ludzkie mi obce nie jest\"
Rip-van-Winkle fajny nick aale nie lepiej by ci pasowało Rap jest za winklem
rip van
mów jaki kropcia ma
imie
he he
rip van widzisz ale co 10 tys osób
3 ktopki to nie powiesz i nie napiszesz jak masz na imie !!!!
nie to nie to
znajac zycie to jakis koles podszywajacy sie pod laske
rip van
bo ja zazwyczaj jestem miły
z tym że niewykluczam że niejestem głupi
kurde edyta ??? takie powazne imie.
edycia
ładnie
nie lubię czarnych, porozmawiać z Nim mogę ale nic więcej
za to cyganów od razu