forum

Rozrywka i uczucia

kobiety a pieniądze

1. Konto usunięte 21.10.2009 r. 18:58:26

Ja   uśmiechnięty   bo pieniądze mają to do siebie że zawsze je można zarobić, jeśli się chce pracować   uśmiechnięty   a są panowie którym zwyczajnie się nie chce, wolą żeby to kobieta utrzymywała rodzinę.

2. Konto usunięte 21.10.2009 r. 19:47:37

a skąd, piszę o skrajnych przypadkach. pewnie że są tacy co pracują i nic nie mają (bo mało zarabiają) ale pracują starają się prawda? i to się liczy przynajmniej dla mnie. nie każdy rodzi się z głową do interesów niczym Bill Gates.   uśmiechnięty   Każda kobieta chociaż w minimalnym stopniu chciała by mieć zapewnioną stabilizację finansową, to normalne.

3. Konto usunięte 21.10.2009 r. 21:08:56

i zycia nie znasz , zeby to malolat pisal to bym zrozumial ,bez obrazy ..ja mysle ze szczescie tworzymy sami ale jakie chcemy miec to juz od kasy zalezy , bo zycie to nie bajka nie drapie po jajkach

4. Konto usunięte 21.10.2009 r. 21:33:25

heh zgadzam sie z patri....to staje sie meczące

5. mr T 21.10.2009 r. 23:10:39

hmmmmmm....................M czyli jesli gosc nie ma kasy to pewnie nie chce mu się pracowac znam takich co pracują i nic nie maja i takich co nic nie robią a kasę maja wiec jak to jest?     Zauważyłem że 98% moich znajomych płci piękniejszej odp że jasne umowiła by się z biednym ale kiedy zorganizowałem grilla i byli faceci bogaci i biedni to jakoś wiekszośc kobiet skłaniała sie ku tym pierwszym pomimo ze ci biedniejsi naprawdę mieli czasami cos do powiedzenia . nie uogólniam bo i facet z kasa moze byc ok.

6. Konto usunięte 21.10.2009 r. 23:35:59

to facet ma jaja on pokazuje czym siebie reprezentuje i niewazne czy biedna czy bogata aby rozumek tylko miala i zeby tylko nas kochala i na jej widok stala pala a nie na widok banknotow

7. mr T 22.10.2009 r. 06:36:59

kobiety to materialistki czy nie? mówiąc kocham podświadomie myślą o kasie i bezpieczeństwie finansowym? wiem wiem teraz podniesie się larum że same złe cechy i itp itd i ogolenie faceci są ble ale tak naprawdę ile kobiet umówiło by się z biednym gościem???

8. Łukasz 22.10.2009 r. 06:36:59

zazwyczaj tak chociaz czasami zdarzaja sie dziewczyny nie patrzace na kase