Witam Jestem Martyna od kilku lat zajmuje się \"Sponsoringiem\" Pracowałam w Polsce ...Pracowałam za Granicą . Ostatnio jedna z dziewczyn zaczęła ze mną pisać na mkontakt. Miała trochę pytań , wątpliwości . Jeśli macie jakieś Pytania możecie śmiało pisać. Pozdrawiam .
no własnie heheh
Nadziejka hahahha nie nakrecaj nam kolezanki bo jeszcze tutaj ktos przejdzie na ciemna strone mocy
seks jesst czyms fantnastycznym ale nie zapieniadze bo wtedy to juz jest zawod a chyba ne dotego chcemy sprowadzic seks
Ja mogę powiedzieć jak taka szmata jest przeze mnie postrzegana. Ha! Chyba już Co tu by jeszcze napisać
Marlena, właśnie na tym m.in. polega forum, do czego odbierasz nam prawa. Jeżeli autorka tego tematu jest bezczelną zdzi.rą, ja pluję jej to w twarz
no tak... buta do kopa na sukę, też by żal było
Wzywam do opuszczenia tego tematu dziewczyn, które nie szukają ch... do portmonetki
Dobranoc
Ineska
jak milutko!
ale może lepiej nie podnośmy notowań tematu tej zdziry od poradnictwa dla przyszłych ku-rew
Niech każdy żyje jak chce
Witam
Jestem Martyna od kilku lat zajmuje się \"Sponsoringiem\"
Pracowałam w Polsce ...Pracowałam za Granicą .
Ostatnio jedna z dziewczyn zaczęła ze mną pisać na mkontakt.
Miała trochę pytań , wątpliwości . Jeśli macie jakieś Pytania możecie śmiało pisać.
Pozdrawiam .
no własnie heheh
Nadziejka hahahha
nie nakrecaj nam kolezanki
bo jeszcze tutaj ktos przejdzie na ciemna strone mocy
seks jesst czyms fantnastycznym ale nie zapieniadze bo wtedy to juz jest zawod a chyba ne dotego chcemy sprowadzic seks
Ja mogę powiedzieć jak taka szmata jest przeze mnie postrzegana. Ha! Chyba już
Co tu by jeszcze napisać
Marlena, właśnie na tym m.in. polega forum, do czego odbierasz nam prawa. Jeżeli autorka tego tematu jest bezczelną zdzi.rą, ja pluję jej to w twarz
no tak... buta do kopa na sukę, też by żal było
Wzywam do opuszczenia tego tematu dziewczyn, które nie szukają ch... do portmonetki
Ineska
jak milutko!
ale może lepiej nie podnośmy notowań tematu tej zdziry od poradnictwa dla przyszłych ku-rew
Niech każdy żyje jak chce