Mnie to kręci seksowna bielizna no i jak kobieta jest że tak powiem nie dostępna prawie że i trza się natrudzić by w ogóle można z nią się na kawę umówić (czyli szanujcie się kobiety)
kasztelan
27.05.2010 r. 23:02:23
może zobacz na http://sexfotek.pl ?
PiotreKRK
31.05.2010 r. 07:07:25
Jeżeli chodzi o mnie to nie dziękuje wole na żywo
aassus
31.05.2010 r. 13:23:04
mnie kreci to co ma w glowie, jezeli chodzi o wyglad zewnetrzny to nogi i pupa
maciek
01.06.2010 r. 08:34:11
kręcą mnie takie dziewczyny jak Ty,masz super figurę
Romantyk
01.06.2010 r. 09:13:00
Witaj.Mnie kręci zalotne i tajemnicze spojrzenie ORAZ uśmiech na twarzy dziewczyny gdy opowiem śmieszny żart
Romantyk
10.06.2010 r. 11:03:42
Mnie kręci jak uda mnie się normalnie porozmawiać w rzeczywistości przy kawie i ciastku.Kręci mnie jak mogę spojrzeć w oczy dziewczynie i powiedzieć,że ją lubię.Kręci mnie gdy podziękuje mnie za to ,że jestem dobrym przyjacielem.Z którym można normalnie pogadać ,bez żadnych podtekstów.
citski
10.06.2010 r. 20:10:34
fizyczność , tyłek piersi
łukasz
10.06.2010 r. 21:17:15
....a mnie najbardziej krecą dziewczyny w okularach .........nie wiem dlaczego
Romantyk
11.06.2010 r. 10:27:50
Mnie najbardziej w dziewczynach kręci,gdy mają poczucie humoru.Wtedy gdy opowiadam dziewczynaom żarty,to widzę piękny uśmiech.
Romantyk
11.06.2010 r. 10:45:44
Witaj.Mnie kręcą ,zakręcone włosy u dziewczyn
marcin
11.06.2010 r. 18:53:37
hejka-tak kobiety w spodnicach to wymarly gatunek,a co powiecie o kobietach ubierajacych sie w stylu retro?
Typek
11.06.2010 r. 19:19:12
Klaudia, zgadza sie. Wszytsko zalezy od kobiety, ktora dana rzecz na sobie ma. Niektorym pasuje mini, badz jakas sukienka, innym znow spodnie. ;>
A mnie kreci.. calosc, choc moje oczy wedruja na tylek, badz na dekolt najczesciej. ;D
Typek
11.06.2010 r. 19:24:37
A kobiety to nigdy na facetow sie nie gapia ;>
Kazdy ma swoje.. zboczenia, czasem wieksze, czasem mniejsze ;P
Typek
11.06.2010 r. 19:32:38
No wlasnie ;P To my faceci tez na kobiece tylki spogladamy ;P I nic w tym chyba zlego ;> ;P
Romantyk
12.06.2010 r. 11:05:59
Witaj.Zgadzam się z Klaudią,kobiety w okularach wyglądaj bardzo inteligentnie
62zaga
12.06.2010 r. 11:35:42
niewinne spojrzenia, zgrabne nogi, powabne ciało.
MARKO
12.06.2010 r. 17:19:27
Ja sie nie boje
Kasia uzasadnij swoje stwierdzenie
MARKO
12.06.2010 r. 17:29:09
Jasko pewnie wolalby Ciebie rozdziewiczyc ale chyba juz za pozno
to ty samych pantoflarzy znasz???
MARKO
12.06.2010 r. 17:31:58
Sylwia jak kobieta jest samowystarczalna to po co jej facet
takiego na 1 raz do napewno znajdzie
62zaga
13.06.2010 r. 20:14:02
nieprawda... nie każdy facet leci do łóżka na zawołanie kobiety... oczywiście są sytuacje gdzie ludzie poznają się na np. takim jak ten portalu i nie znając się praktycznie wogóle idą do łóżka, ale to zależy od tego czy człowiek się szanuje czy nie i to się tyczy zarówno faceta jak i kobiety....
futrzak
15.06.2010 r. 07:47:16
kacha mój ty zwariowany łobuziaku co najbardziej kreci cię u kobiet? hmm chyba wiem nóżki pewnie bo sama mi pisałąś jak to lubisz jak piękna płeć w mini na obcasach lata ^^ w sumie mamy podobne guściki
futrzak
15.06.2010 r. 11:30:35
hahaha jak zwykle tylko grozić umiesz ;/ przyjedz i rzuć się na mnie z widelcem ty ty kanibalu ^^
co najbardziej kreci chlopakow w dziewczynach?
One same, wdzięk , piękno, inność,
Kasiu... Twoja miniówka na fotce
nie masz racji paula
cale sszcecie bo bylo nudno
pupa
i zgrabne nogi
KTO WSZEDŁ NA MOJE KONTO??
Mnie to kręci seksowna bielizna no i jak kobieta jest że tak powiem nie dostępna prawie że i trza się natrudzić by w ogóle można z nią się na kawę umówić (czyli szanujcie się kobiety)
może zobacz na http://sexfotek.pl ?
Jeżeli chodzi o mnie to nie dziękuje wole na żywo
mnie kreci to co ma w glowie, jezeli chodzi o wyglad zewnetrzny to nogi i pupa
kręcą mnie takie dziewczyny jak Ty,masz super figurę
Witaj.Mnie kręci zalotne i tajemnicze spojrzenie ORAZ uśmiech na twarzy dziewczyny gdy opowiem śmieszny żart
Mnie kręci jak uda mnie się normalnie porozmawiać w rzeczywistości przy kawie i ciastku.Kręci mnie jak mogę spojrzeć w oczy dziewczynie i powiedzieć,że ją lubię.Kręci mnie gdy podziękuje mnie za to ,że jestem dobrym przyjacielem.Z którym można normalnie pogadać ,bez żadnych podtekstów.
fizyczność , tyłek piersi
....a mnie najbardziej krecą dziewczyny w okularach
.........nie wiem dlaczego
Mnie najbardziej w dziewczynach kręci,gdy mają poczucie humoru.Wtedy gdy opowiadam dziewczynaom żarty,to widzę piękny uśmiech.
Witaj.Mnie kręcą ,zakręcone włosy u dziewczyn
hejka-tak kobiety w spodnicach to wymarly gatunek,a co powiecie o kobietach ubierajacych sie w stylu retro?
Klaudia, zgadza sie. Wszytsko zalezy od kobiety, ktora dana rzecz na sobie ma. Niektorym pasuje mini, badz jakas sukienka, innym znow spodnie. ;>
A mnie kreci.. calosc, choc moje oczy wedruja na tylek, badz na dekolt najczesciej. ;D
A kobiety to nigdy na facetow sie nie gapia ;>
Kazdy ma swoje.. zboczenia, czasem wieksze, czasem mniejsze ;P
No wlasnie ;P To my faceci tez na kobiece tylki spogladamy ;P I nic w tym chyba zlego ;> ;P
Witaj.Zgadzam się z Klaudią,kobiety w okularach wyglądaj bardzo inteligentnie
niewinne spojrzenia, zgrabne nogi, powabne ciało.
Ja sie nie boje
Kasia uzasadnij swoje stwierdzenie
Jasko pewnie wolalby Ciebie rozdziewiczyc ale chyba juz za pozno
to ty samych pantoflarzy znasz???
Sylwia jak kobieta jest samowystarczalna to po co jej facet
napewno znajdzie
takiego na 1 raz do
nieprawda... nie każdy facet leci do łóżka na zawołanie kobiety... oczywiście są sytuacje gdzie ludzie poznają się na np. takim jak ten portalu i nie znając się praktycznie wogóle idą do łóżka, ale to zależy od tego czy człowiek się szanuje czy nie i to się tyczy zarówno faceta jak i kobiety....
kacha mój ty zwariowany łobuziaku
co najbardziej kreci cię u kobiet? hmm chyba wiem nóżki pewnie
bo sama mi pisałąś jak to lubisz jak piękna płeć w mini na obcasach lata ^^ w sumie mamy podobne guściki
hahaha jak zwykle tylko grozić umiesz ;/ przyjedz i rzuć się na mnie z widelcem ty ty kanibalu ^^