co ty slepa jestes jak tu sami przystojni a mili jak cholera a kur..a jacy kultoralni jak naprzyklad ja
A.
15.10.2009 r. 20:12:00
bo mili i przystojni tutaj są!
Jarek
15.10.2009 r. 20:52:00
sama zostaniesz na stare lata co moze jestesi ladniejdza odemnie bzydulo ja cie traktuje tak samo jak ty mnie po traktowałasi
Radek
15.10.2009 r. 21:06:05
...
AGATA
15.10.2009 r. 21:09:33
sympatycznych i przystojnych facetow jest tu bardzo wielu
Konto usunięte
15.10.2009 r. 21:22:44
Nie ubliżaj mężczyznom , pomyśl jaka ty jesteś i dla czego nie interesują się tobą faceci , to tkwi w twojej psychice negatywne nastawienie do mężczyzn .
Konto usunięte
15.10.2009 r. 21:40:22
oj basiu przesadzasz, moze niech wszystkie szukajo tak jak ty ...czy reklame chcesz sobie zrobic
Konto usunięte
16.10.2009 r. 00:06:08
hehe no jak ci towarzystwo nie pasuje to nie pisz proste a tak wogule to co myslałas ze jak tego posta napiszesz to sie chmara kolesi zjawi ???? nie bujaj w obłokach dziewczyno jeszcze bardziej sie oddaliłas od tego celu nie widzisz jak ci jada ???? pffff
Konto usunięte
16.10.2009 r. 00:08:30
ej kazdy normalny czlowiek ma jakies przezycia w glowie ale wy wolicie je w dupe wkladac czyjes glowki od konicowki
Konto usunięte
16.10.2009 r. 00:09:38
Basia ma racje albo ewentualnie jak już są przystojni to **cenzura** i po przejściach hehe
Łukasz
16.10.2009 r. 00:57:05
no tak... rycerza na bialym koniu sie zachcialo...
marcin
16.10.2009 r. 02:25:45
nie bede ci cisnal , poniewaz inni to juz zrobili,wiec moje mysli zachowam dla siebie...do rzeczy-zmien kryteria ,bo zostaniesz stara panna,kazdy ma to cos ,jest inny,wyglad nie swiadczy o czlowieku chociaz jest barzo wazny ...............
Konto usunięte
16.10.2009 r. 12:01:14
oj co poniektórzy panowie maja racje ,
Konto usunięte
16.10.2009 r. 12:33:49
no cóz cieżko tu znalezc fajnego miłego i w miare przystojnego faceta
Marcin
16.10.2009 r. 12:33:49
w miarę przystojnego ))) Jesteś określiłbym "niekiepska" ale rewelacji też nie ma wciągasz brzuch na jednym zdjęciu, widać że masz to wytrenowane Foteczka z zespołem disco polo Wioską powiało Miło CI teraz?? jak ktoś już to powiedział, wygląd nie jest najważniejszy... A Ty widać, że nie szukasz faceta tylko sponsora?? bez odbioru
co ty slepa jestes jak tu sami przystojni a mili jak cholera a kur..a jacy kultoralni jak naprzyklad ja
bo mili i przystojni tutaj są!
sama zostaniesz na stare lata co moze jestesi ladniejdza odemnie bzydulo ja cie traktuje tak samo jak ty mnie po traktowałasi
...
sympatycznych i przystojnych facetow jest tu bardzo wielu
Nie ubliżaj mężczyznom , pomyśl jaka ty jesteś i dla czego nie interesują się tobą faceci , to tkwi w twojej psychice negatywne nastawienie do mężczyzn .
oj basiu przesadzasz, moze niech wszystkie szukajo tak jak ty ...czy reklame chcesz sobie zrobic
hehe no jak ci towarzystwo nie pasuje to nie pisz
proste a tak wogule to co myslałas ze jak tego posta napiszesz to sie chmara kolesi zjawi ???? nie bujaj w obłokach dziewczyno jeszcze bardziej sie oddaliłas od tego celu nie widzisz jak ci jada ???? pffff
ej kazdy normalny czlowiek ma jakies przezycia w glowie ale wy wolicie je w dupe wkladac czyjes glowki od konicowki
Basia ma racje albo ewentualnie jak już są przystojni to **cenzura** i po przejściach hehe
no tak... rycerza na bialym koniu sie zachcialo...
nie bede ci cisnal , poniewaz inni to juz zrobili,wiec moje mysli zachowam dla siebie...do rzeczy-zmien kryteria ,bo zostaniesz stara panna,kazdy ma to cos ,jest inny,wyglad nie swiadczy o czlowieku chociaz jest barzo wazny ...............
oj co poniektórzy panowie maja racje ,
no cóz cieżko tu znalezc fajnego miłego i w miare przystojnego faceta
w miarę przystojnego
))) Jesteś określiłbym "niekiepska" ale rewelacji też nie ma
wciągasz brzuch na jednym zdjęciu, widać że masz to wytrenowane
Foteczka z zespołem disco polo
Wioską powiało
Miło CI teraz?? jak ktoś już to powiedział, wygląd nie jest najważniejszy... A Ty widać, że nie szukasz faceta tylko sponsora??
bez odbioru