nie szanują swojego ciała a wtedy chodzą z wszami łonowymi hahaha
Przemek
13.10.2009 r. 23:20:27
Zuza , poprostu sie nieszanuja .. ale odrazu robic z igły widły ?! Jak lubią w ten sposób zdobyć nowy ciuszek to ich problem ...
13.10.2009 r. 23:58:12
CZESC
Konto usunięte
14.10.2009 r. 00:11:32
hahaha ja to sie juz wypowuiadałam na ten temat i wiecej nie bede bo nowu mnie zdegraduja chyba za ostro było hmmm tylko nie wiem za co.... za prawde/?? ale w sumie wiecie co **cenzura** klade na takie dziweczki niech robia co chca w sumie to one maja dziure jak stodołe hahahaha.....Pozdro dla moderatora
25.10.2009 r. 13:11:07
zrob mi loda blagam
25.10.2009 r. 13:13:28
zrob mi loda
Marcelek
26.10.2009 r. 10:23:06
nie obrażaj zuzy jak jej nie znasz ;]
Konto usunięte
26.10.2009 r. 10:39:58
moze i by rozłozyła....czemu by nie .... ale napewno nie takiej pale złamanej jak ty
Konto usunięte
26.10.2009 r. 11:02:26
WYpierniczać stąd!!! Schadzka.pl jest dla nich.
Mariusz
26.10.2009 r. 11:17:01
10 lat temu byłoby to nie do pomyślenia, nasze społeczeństwo robi się coraz bardziej nijakie, bez żadnych chamulców, zachamowań. Ciekawe co będzie za kolejne 10 lat ? Nawet w naprawdę ciężkich czasach tego nie było, by małolaty handlowały swoim ciałem.
Zuzanna
26.10.2009 r. 11:28:09
"jak mi kupisz jeansy to Ci zrobie loda!" hahahahahahaaa! glupie ;x szukajace sponsora;/ galerianki out!! i tak na marginesie prosba do moderatora: nie kasuj moich postow, bo i tak powiem co bede chciala... czy w ten, czy w inny sposob ;D
nie szanują swojego ciała
a wtedy chodzą z wszami łonowymi hahaha
Zuza , poprostu sie nieszanuja .. ale odrazu robic z igły widły ?! Jak lubią w ten sposób zdobyć nowy ciuszek to ich problem ...
CZESC
hahaha ja to sie juz wypowuiadałam na ten temat i wiecej nie bede bo nowu mnie zdegraduja
chyba za ostro było
hmmm tylko nie wiem za co.... za prawde/?? ale w sumie wiecie co **cenzura** klade na takie dziweczki
niech robia co chca w sumie to one maja dziure jak stodołe
hahahaha.....Pozdro dla moderatora
zrob mi loda blagam
zrob mi loda
nie obrażaj zuzy jak jej nie znasz ;]
moze i by rozłozyła....czemu by nie
.... ale napewno nie takiej pale złamanej jak ty
WYpierniczać stąd!!! Schadzka.pl jest dla nich.
10 lat temu byłoby to nie do pomyślenia, nasze społeczeństwo robi się coraz bardziej nijakie, bez żadnych chamulców, zachamowań. Ciekawe co będzie za kolejne 10 lat ? Nawet w naprawdę ciężkich czasach tego nie było, by małolaty handlowały swoim ciałem.
"jak mi kupisz jeansy to Ci zrobie loda!" hahahahahahaaa! glupie ;x szukajace sponsora;/ galerianki out!! i tak na marginesie prosba do moderatora: nie kasuj moich postow, bo i tak powiem co bede chciala... czy w ten, czy w inny sposob ;D