to idz do roboty, bo **cenzura** mozesz dorobic sie tylko opinii ;D
Krzysiek
13.10.2009 r. 15:09:21
Skoro jesteś młoda, ładna i masz figure, to sprobuj to w innych sposób wykorzystać! Nie jesteś jedyną osobą na tym swiecie, która potrzebuje pieniedzy...Inni jakoś potrafią wychodzic z kryzysu finansowego, nie sprzedając się przy tym. Trochę więcej ambicji-na pewno Cie na to stać! To akurat nic nie kosztuje! Uwierz w siebie! Uczciwej pracy w Polsce aż tak nie brakuje-wystarczy tylko chcieć!
Konto usunięte
13.10.2009 r. 15:27:25
teraz sie pobawisz ,a za kilka lat bedziesz jak szmata wycisnieta do konica i co konkurencje dla ruskich bedziesz robic, przy drogach bo to na tym sie z koniczy ,a tam i tak za duza konkurecja
Konto usunięte
14.10.2009 r. 14:02:32
zobaczcie ile pracy macie zbieraj kolezanki i ulice odsniezac przeciesz ulice to chyba wasza branza
Przemysław
14.10.2009 r. 14:21:29
Szukam kochanki z Wlkp chetne proszę o napisanie wiadomosci najlepiej starsze pozdrawiam
14.10.2009 r. 14:23:42
Cześć, jeśli szukasz, to proponuję Ci sponsoring; jeśli chcesz wiedzieć więcej, napisz
Gregor
14.10.2009 r. 16:02:52
Och dajcie dziewczynie spokoj . Kazdy powinien robic to co lubi ! , a z hobby zawod . Przyjedz do mnie to Ci pomoge.
Samanti
14.10.2009 r. 16:37:03
W tym kraju młodzi ludzie z głodu nie umierają. Nastepna potrzebująca......na nowe modne ciuchy, na dragi......Tak, oczywiscie na studja, najlepszy top argument.
Anka
14.10.2009 r. 16:57:06
Ładna ,młoda no i opalona ,to na solarke masz?czyli aż tak krucho z kasą niejest ,niektóre kobiety na chleb niemają i nie sprzedają sie
Marcelek
14.10.2009 r. 17:23:35
a na co potrzeba ?? kosmetyki ciuchy samochód? ? eh
Konto usunięte
14.10.2009 r. 17:37:51
chetnych to tutaj duzo znajdzieszs ,ale czy ci dupsko wytrzyma od tego nadmiaru ,
Konto usunięte
14.10.2009 r. 19:25:06
To wynajmij swoją macicę , zajebiście można zarobić .
Konto usunięte
14.10.2009 r. 19:51:00
a na co ci wyzsze wyksztalcenie jak ty jebnieta jestes tylko kasae na darmo wydasz
Piotr
17.10.2009 r. 14:10:37
jedena na waciki ,druga na wino , a trzecia na skrobanke itd mozna wymieniać kwestia gustu i kto komu ma płacić.
17.10.2009 r. 14:16:24
piszcie do mnie chetni Tak na studia potrzebuje. kosmetyki tez
Konto usunięte
17.10.2009 r. 18:55:52
hehe słyszałam ze nerki ostatnio dobrze chodza
17.10.2009 r. 19:34:59
szukam fajnej dziewczyny na sex spotkania sponsorowane
Konto usunięte
17.10.2009 r. 21:43:44
to moze sie zlozmy dla tej czarnulki i jej chociaz waciki kupimy ? xD
Konto usunięte
17.10.2009 r. 22:02:51
Na studia potrzebujesz? Jest stypendium socjalne, naukowe (sama korzystam). Zamiast szukać sponsora haha to się do nauki weź.
mr T
17.10.2009 r. 22:29:03
jaką masz stawkę vatu bo ja muszę odprowadzac od 3 do 22% ze swojej działalności? ciekawe jaką minę bedzię miał twój przyszły lub obecny mąż gdy sie dowie. PS też szukam sponsora ale jakoś nikt nie chce mi kupic patrolka GR ale jak by co do pisac każda kwota się przyda
szanuj się dziewczyno...
to idz do roboty, bo **cenzura** mozesz dorobic sie tylko opinii ;D
Skoro jesteś młoda, ładna i masz figure, to sprobuj to w innych sposób wykorzystać! Nie jesteś jedyną osobą na tym swiecie, która potrzebuje pieniedzy...Inni jakoś potrafią wychodzic z kryzysu finansowego, nie sprzedając się przy tym. Trochę więcej ambicji-na pewno Cie na to stać! To akurat nic nie kosztuje! Uwierz w siebie! Uczciwej pracy w Polsce aż tak nie brakuje-wystarczy tylko chcieć!
teraz sie pobawisz ,a za kilka lat bedziesz jak szmata wycisnieta do konica i co konkurencje dla ruskich bedziesz robic, przy drogach bo to na tym sie z koniczy ,a tam i tak za duza konkurecja
zobaczcie ile pracy macie zbieraj kolezanki i ulice odsniezac przeciesz ulice to chyba wasza branza
Szukam kochanki z Wlkp chetne proszę o napisanie wiadomosci najlepiej starsze pozdrawiam
Cześć, jeśli szukasz, to proponuję Ci sponsoring; jeśli chcesz wiedzieć więcej, napisz
Och dajcie dziewczynie spokoj . Kazdy powinien robic to co lubi ! , a z hobby zawod . Przyjedz do mnie to Ci pomoge.
W tym kraju młodzi ludzie z głodu nie umierają. Nastepna potrzebująca......na nowe modne ciuchy, na dragi......Tak, oczywiscie na studja, najlepszy top argument.
Ładna ,młoda no i opalona ,to na solarke masz?czyli aż tak krucho z kasą niejest ,niektóre kobiety na chleb niemają i nie sprzedają sie
a na co potrzeba ?? kosmetyki ciuchy samochód? ? eh
chetnych to tutaj duzo znajdzieszs ,ale czy ci dupsko wytrzyma od tego nadmiaru ,
To wynajmij swoją macicę , zajebiście można zarobić .
a na co ci wyzsze wyksztalcenie jak ty jebnieta jestes tylko kasae na darmo wydasz
jedena na waciki ,druga na wino , a trzecia na skrobanke itd mozna wymieniać kwestia gustu i kto komu ma płacić.
piszcie do mnie chetni
Tak na studia potrzebuje. kosmetyki tez
hehe słyszałam ze nerki ostatnio dobrze chodza
szukam fajnej dziewczyny na sex spotkania sponsorowane
to moze sie zlozmy dla tej czarnulki i jej chociaz waciki kupimy ? xD
Na studia potrzebujesz? Jest stypendium socjalne, naukowe (sama korzystam). Zamiast szukać sponsora haha to się do nauki weź.
jaką masz stawkę vatu bo ja muszę odprowadzac od 3 do 22% ze swojej działalności? ciekawe jaką minę bedzię miał twój przyszły lub obecny mąż gdy sie dowie. PS też szukam sponsora ale jakoś nikt nie chce mi kupic patrolka GR
ale jak by co do pisac każda kwota się przyda
mloda ladna dziewczyna szuka sponsora... jestem wysoka szczupla czarne wlosy opalona. potrzebuje pieniedzy. cheti niech pisza do mnie
To ile jesteś w stanie dziennie obsłużyć sponsorów i ile chcesz dziennie zarabiać , może se burdel otworze .