Ja już w to przestałam chyba wierzyć i doslam do w niosku, że tak trochę odpuszczę to sam się znajdzie, co wy o tym myślicie
Konto usunięte
27.04.2010 r. 18:17:57
Witam - może powinien może nie powinien.
Ale pytanie czy można swoją połówkę ustrzelić hmmm .NO PEWNIE ZE MOŻNA, tyle że według mnie to jak gra w totolotk. a akurat ja kurczę nie gram, a w zasadzie powinienem bo latka lecą itd.
rozważna
27.04.2010 r. 18:22:42
hmm... ludzie łaczą się w pary, żyją, są więcej lub mniej szczęśliwi, więc chyba można, nie?
Konto usunięte
27.04.2010 r. 18:34:11
według mnie to trochę ta ewolucja popaprała sprawę no bo jest tak :
w okresie dorastania i dojrzewania, chłopcy trzymają się ze sobą dziewczynki ze sobą , dorastają ucząc się życia można powiedzieć każda grupa osobno, potem jak przychodzi odpowiedni wiek zaczynają hormony buzować i takie tam inne zaczyna się łączenie w pary szukanie tych drugich połówek ,a tu często kiszka. Może jak by te owe grupy chłopców i dziewcząt lepiej się ze sobą dogadywało w okresie zdobywania doświadczeń życiowych to by było trochę inaczej z tymi połówkami . Co o tym myślicie ??
rozważna
27.04.2010 r. 18:39:17
lepiej dogadywało? Mirek, natury nie zmienisz... chłopcu nie wytłumaczysz, ze dziewczynka może być kumplem, aż sam do tego nie dojrzeje...
Konto usunięte
27.04.2010 r. 18:41:27
MARIUŚ COŚ NIE TAK
Konto usunięte
27.04.2010 r. 18:58:25
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:05:29
Dobra to teraz do tematu , moje wywody czysto abstrakcyjne wiem. Rozważna jak dla mnie to można by było tę sytuacje odwrócić
rozważna
27.04.2010 r. 19:12:36
oczywiście, ze tak, ale czy to zmieni sens mojej wypowiedzi?
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:18:31
i tak i nie , co do meritum to nie
ale z tego postu można wywnioskować iż chłopcy są tej sytuacji winni.
rozważna
27.04.2010 r. 19:20:15
nie, winna jest niedojrzałość, wiek, zainteresowania.
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:26:39
Samo sedno tak czy owak połówkę warto sobie poszukać.
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:30:20
pewnie ze znalezienie połowki jest mozliwe
witam
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:34:23
szkoda tylko że akurat ja nie znam takich super dopasowanych połówek, no ale niech będzie że mam pecha.
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:38:31
czemu pecha? kolego nie poddawaj sie
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:41:10
a kto tu mówi o poddawaniu się czy coś w tym rodzaju. Stwierdzam fakty jakie widzę dookoła siebie i tyle.
Konto usunięte
27.04.2010 r. 19:46:14
no to nie stwierdzaj tylko do dzieła
Konto usunięte
27.04.2010 r. 20:03:54
No to jak Deja radzi do dzieła , ale tak na poważnie to chyba nie online.Ciekawe jak by przeprowadzić jakąś statystykę to jaki odsetek zgromadzonych ludzi np. na mk jakoś się sensownie dobiera ?
Anka
27.04.2010 r. 20:04:09
fata viam invienient
Konto usunięte
28.04.2010 r. 14:53:57
and...per aspera ad astra...wszystko jest możliwe, trzeba tylko wierzyć
Konto usunięte
28.04.2010 r. 15:11:18
hej Tygrysico,mnie też i to wiele razy, Twój książę gdzieś tam czeka, to tylko kwestia czasu kiedy Cię znajdzie. ja też na niego ciągle czekam
Konto usunięte
28.04.2010 r. 15:18:12
zdecydowanie masz, a to wszystko przez tą wiosnę, gdzie się nie rozejrzysz to same zakochane pary, miłość kwitnie, szkoda tylko, że nie u nas.
Konto usunięte
28.04.2010 r. 15:25:36
Konto usunięte
28.04.2010 r. 15:28:21
ha ha...trafne spostrzeżenie, ale to właśnie wiosną jest prawdziwa sksplozja ZAKOCHANYCH, mi to zawsze pomaga PRETTY WOMAN i australijskie SHIRAZ, znajdziesz Tygrysico swoją drugą połówkę, przecież jesteś atrakcyjną blondynką, czarne mają gorzej....
Konto usunięte
28.04.2010 r. 15:43:56
dzięki tiger możliwe,na pewno masz rację, moja mama zwykła mówić KWESTIA WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU NASTAWIENIA, miłość uskrzydla prawdopoidobnie ja już chyba tego nie pamiętam
Konto usunięte
28.04.2010 r. 15:54:54
ja nie jestem depressed, raczej positive, szukam miłości, ale nie za wszelką cenę.
Konto usunięte
28.04.2010 r. 16:02:53
a co jest na pierwszym planie-sex czy miłość? dwa komponenty naszego życia.
Konto usunięte
28.04.2010 r. 16:08:37
tak jak u każdej z nas, musisz kochać, aby być sobą w łóżku, faceci mają TO od małp, szybciej ,prędzej i następna
Ja już w to przestałam chyba wierzyć i doslam do w niosku, że tak trochę odpuszczę to sam się znajdzie, co wy o tym myślicie
Witam - może powinien może nie powinien.
Ale pytanie czy można swoją połówkę ustrzelić hmmm .NO PEWNIE ZE MOŻNA, tyle że według mnie to jak gra w totolotk. a akurat ja kurczę nie gram, a w zasadzie powinienem bo latka lecą itd.
hmm... ludzie łaczą się w pary, żyją, są więcej lub mniej szczęśliwi, więc chyba można, nie?
według mnie to trochę ta ewolucja popaprała sprawę no bo jest tak :
w okresie dorastania i dojrzewania, chłopcy trzymają się ze sobą dziewczynki ze sobą , dorastają ucząc się życia można powiedzieć każda grupa osobno, potem jak przychodzi odpowiedni wiek zaczynają hormony buzować i takie tam inne zaczyna się łączenie w pary szukanie tych drugich połówek ,a tu często kiszka. Może jak by te owe grupy chłopców i dziewcząt lepiej się ze sobą dogadywało w okresie zdobywania doświadczeń życiowych to by było trochę inaczej z tymi połówkami . Co o tym myślicie ??
lepiej dogadywało? Mirek, natury nie zmienisz... chłopcu nie wytłumaczysz, ze dziewczynka może być kumplem, aż sam do tego nie dojrzeje...
MARIUŚ COŚ NIE TAK
Dobra to teraz do tematu , moje wywody czysto abstrakcyjne wiem. Rozważna jak dla mnie to można by było tę sytuacje odwrócić
oczywiście, ze tak, ale czy to zmieni sens mojej wypowiedzi?
i tak i nie , co do meritum to nie
ale z tego postu można wywnioskować iż chłopcy są tej sytuacji winni.
Samo sedno tak czy owak połówkę warto sobie poszukać.
pewnie ze znalezienie połowki jest mozliwe
witam
szkoda tylko że akurat ja nie znam takich super dopasowanych połówek, no ale niech będzie że mam pecha.
czemu pecha? kolego nie poddawaj sie
a kto tu mówi o poddawaniu się czy coś w tym rodzaju. Stwierdzam fakty jakie widzę dookoła siebie i tyle.
no to nie stwierdzaj tylko do dzieła
No to jak Deja radzi do dzieła , ale tak na poważnie to chyba nie online.Ciekawe jak by przeprowadzić jakąś statystykę to jaki odsetek zgromadzonych ludzi np. na mk jakoś się sensownie dobiera ?
fata viam invienient
and...per aspera ad astra...wszystko jest możliwe, trzeba tylko wierzyć
hej Tygrysico,mnie też i to wiele razy, Twój książę gdzieś tam czeka, to tylko kwestia czasu kiedy Cię znajdzie. ja też na niego ciągle czekam
zdecydowanie masz, a to wszystko przez tą wiosnę, gdzie się nie rozejrzysz to same zakochane pary, miłość kwitnie, szkoda tylko, że nie u nas.
ha ha...trafne spostrzeżenie, ale to właśnie wiosną jest prawdziwa sksplozja ZAKOCHANYCH, mi to zawsze pomaga PRETTY WOMAN i australijskie SHIRAZ, znajdziesz Tygrysico swoją drugą połówkę, przecież jesteś atrakcyjną blondynką, czarne mają gorzej....
dzięki tiger
możliwe,na pewno masz rację, moja mama zwykła mówić KWESTIA WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU NASTAWIENIA, miłość uskrzydla prawdopoidobnie
ja już chyba tego nie pamiętam
ja nie jestem depressed, raczej positive, szukam miłości, ale nie za wszelką cenę.
a co jest na pierwszym planie-sex czy miłość? dwa komponenty naszego życia.
tak jak u każdej z nas, musisz kochać, aby być sobą w łóżku, faceci mają TO od małp, szybciej ,prędzej i następna