JAK BRAT SIOSTRE..JEZU JUZ MYSLAŁAM ZE JAKIS KOLEJNY DESPERAT TO UJAWNIJ SIE KIM JESTES
ale zrobiło sie ckliwie ...chyba sie popłaczę ze wzruszenia
A JA JUZ NIC NIE WIEM
moze to jakis Twój cichy wielbiciel ..ale boi sie bardziej wychylić
NIE JA NIE CHCE ZADNYCH WIELBICIELI JA JUZ MIAŁAM ICH PONAD STAN I WIECEJ PROBLEMOW KTORE CIAGNA SIE NADAL
moze to jeden z tych problemów ..bo jakoś zamilkł nagle
COS PODEJRZANY JEST TEMN SZCZUREK ZWIAŁ ..WIEC DAŁO MI TO DOMYSLENIA ... NIE LUBIE ZAGADEK
albo robi nas ze swojego drugiego konta chore jazdy
CHORE JEST TO ZE NIE POWIEDZIAŁ KIM JEST
to podstępny szczurek.....trzeba przycisnąć gryzonia do sciany i wydusić zeznania
I TURTURY
Nie zwiał... nie podstepny., nie chce tekstów typu czemu usunoles konto czemu zniknołes dlatego nie podam imienia
HM.. ALE ZNAMY SIE POWIADASZ? TO DAJ MAŁA PODPOWIEDZ
Stara ekipa domysli sie po słowach... wiec sory ale zrobila sie taka H.U.J.X.X.A nie wiadomo o co chodzi same kłótnie
STARA EKIPA .. -DOMIS -KAJETAN -GABRYS -HAOS TYLE MI PRZYCHODZI DO GŁOWY
ALBO STIV
A Deja jest fajna bo szczera brakuje mi tylko papierosków z KATE
NERON
Dokładnie Deja, Iwonka tez tu jakis czas juz klika
NIE POMYSLAŁAM O TOBIE BO JESZCZE Z TOBA PISAŁAM NIE DAWNO ..OK NIE WNIKAM CZEMU USUNEŁES
Co neron? Nie rozumiem Deja Teraz taka HU_N_A piszą, ze szukają sponsorki albo bzdury o seksie Za duzo gówniarzy
A NIC NIC ZRESZTA KTO SIE NIE UMAWIAŁ Z KATE NA PAPIEROSKA .. DOKŁADNIE HUJNIA
Nie te forum ale napisze... a co trzy pociechy masz... fajnie.. Nie wiedzialem
SKACZESZ WIDZE PO TEMATACH..TO CHYBA MNIE NIE ZNASZ ZE NIE WIESZ ZE MAM DZIECI
Nie przypominam sobie by byl taki wątek..
A JA CIEBIE SOBIE NIE PRZYPOMINAM
Nigdy nie pytalem czy ktos ma dzieci, partnera itp. nie obchodzilo mnie to... chodziło tylko o rozmowe i zbyty.. ułomniaczek (rybka wie o co chodzi)
NO TO RYBKA A JA TO JA ZNIKAM MUSZE ISC PO SYNA
To pa Deja.. moze chociarz Ty tu zostaniesz bo reszta pewnie bedzie uciekac.. taka Hujnia
Admin spi nie ocenzurowano i jak ma byc dobrze jak nawet admin wali w HXJA ale za rybke nie podaruje ktos bedzie miał burxxl na stronie
JAK BRAT SIOSTRE..JEZU JUZ MYSLAŁAM ZE JAKIS KOLEJNY DESPERAT TO UJAWNIJ SIE KIM JESTES
ale zrobiło sie ckliwie ...chyba sie popłaczę ze wzruszenia
A JA JUZ NIC NIE WIEM
moze to jakis Twój cichy wielbiciel ..ale boi sie bardziej wychylić
NIE JA NIE CHCE ZADNYCH WIELBICIELI
JA JUZ MIAŁAM ICH PONAD STAN I WIECEJ PROBLEMOW KTORE CIAGNA SIE NADAL
moze to jeden z tych problemów ..bo jakoś zamilkł nagle
COS PODEJRZANY JEST TEMN SZCZUREK
ZWIAŁ ..WIEC DAŁO MI TO DOMYSLENIA ...
NIE LUBIE ZAGADEK
albo robi nas ze swojego drugiego konta
chore jazdy
CHORE JEST TO ZE NIE POWIEDZIAŁ KIM JEST
to podstępny szczurek.....trzeba przycisnąć gryzonia do sciany i wydusić zeznania
I TURTURY
Nie zwiał... nie podstepny., nie chce tekstów typu czemu usunoles konto czemu zniknołes dlatego nie podam imienia
HM.. ALE ZNAMY SIE POWIADASZ? TO DAJ MAŁA PODPOWIEDZ
Stara ekipa domysli sie po słowach... wiec sory ale zrobila sie taka H.U.J.X.X.A nie wiadomo o co chodzi same kłótnie
STARA EKIPA ..
-DOMIS
-KAJETAN
-GABRYS
-HAOS
TYLE MI PRZYCHODZI DO GŁOWY
ALBO STIV
A Deja jest fajna bo szczera brakuje mi tylko papierosków z KATE
NERON
Dokładnie Deja, Iwonka tez tu jakis czas juz klika
NIE POMYSLAŁAM O TOBIE BO JESZCZE Z TOBA PISAŁAM NIE DAWNO ..OK NIE WNIKAM CZEMU USUNEŁES
Co neron? Nie rozumiem Deja Teraz taka HU_N_A piszą, ze szukają sponsorki albo bzdury o seksie Za duzo gówniarzy
A NIC NIC
ZRESZTA KTO SIE NIE UMAWIAŁ Z KATE NA PAPIEROSKA
.. DOKŁADNIE HUJNIA
Nie te forum ale napisze... a co
trzy pociechy masz... fajnie.. Nie wiedzialem
Nie przypominam sobie by byl taki wątek..
A JA CIEBIE SOBIE NIE PRZYPOMINAM
Nigdy nie pytalem czy ktos ma dzieci, partnera itp. nie obchodzilo mnie to... chodziło tylko o rozmowe i zbyty.. ułomniaczek
(rybka wie o co chodzi)
NO TO RYBKA A JA TO JA
ZNIKAM MUSZE ISC PO SYNA
To pa Deja.. moze chociarz Ty tu zostaniesz bo reszta pewnie bedzie uciekac.. taka Hujnia
Admin spi nie ocenzurowano
i jak ma byc dobrze jak nawet admin wali w HXJA ale za rybke nie podaruje ktos bedzie miał burxxl na stronie