forum

Rozrywka i uczucia

Zdrada

1. Zuzia 26.04.2010 r. 13:34:25

Czy potrafilibyscie zdradzic swoją drugą połówke z kimś bliskim ??Czy nie mielibyście jakich kolwiek oporów z tym zwiazanych??

Powiedzieć czy zataic prawdę o zdradzie...

Cóż, ja powiedziałam ale nie wyszłam na tym najlepiej.

2. semperfi 26.04.2010 r. 14:24:03

cześć Zuziu... Czy Zuzanno... Ciężkie pytanie... Zwykle zdrada jest tylko kropką nad I. Z innych powodów - przynajmniej tak ja sądzę - zdradza mężczyzna z innych kobieta. Czy powiedziec? Jełsi to raz.... i zbyt wiele jest do stracenia: np. rodzina chyba nie. Ale każdy przypadek to inna kwestia. Przykro mi, że tak się stało.

3. rozważna 26.04.2010 r. 14:35:34

http://mkontakt.pl/forum/ogolne/225600

pod tym linkiem był ostatnio Zuziu ten temat, tam dowiesz się wszystkiego   uśmiechnięty  

4. semperfi 26.04.2010 r. 17:21:24

Jasne.... obojętnie kto zdradza... powinien pózniej zrobić badania (pomijam kwestie moralności). Choć jak pisałem wcześniej wązny jest tez powod zdrady....

5. Konto usunięte 26.04.2010 r. 18:46:20

ja powiem tak nigdy nie zdradzilam i nigdy nie zdradze..

6. Anka 26.04.2010 r. 19:13:22

HMM chyba nie byłabym zdolna do zdrady

7. Konto usunięte 26.04.2010 r. 20:16:07

hm... kochasz !!! nie zdradzisz

przyzwyczajenie , monotonia ... zdradzisz

jestesmy tylko ludzmi ...

8. Konto usunięte 27.04.2010 r. 13:28:56

Hej... właśnie tak sobie myślę o tej zdradzie... i jakoś nie mogę nic sensownego wymyślić niby dobrze powiedzieć prawdę ale co z tego... Przeżyłam to raz... nie powiedział mi że mnie zdradził... dowiedziałam się od kogoś... baaa dostałam nawet zdjęcia z pewnej imprezy... różne (aż włosy stanęły dęba)I powiem szczerze, że gdyby się przyznał wybaczyłabym... ale kłamał w żywe oczy, więc nie było o czym rozmawiać. Ale nic straconego bo po jakimś czasie dowiedziałam się że to nie był tylko jeden wyskok.

A tak ogólnie niewiem czy ja bym była zdolna do tego... zależy... ale poniekąd zgadzam się z ROMA... jesteśmy tylko ludźmi... tylko nie każdy potrafi się do tego przyznać.

9. Konto usunięte 27.04.2010 r. 13:30:45

wsyzscy sa zdolni do zdrady a kobiety coraz czesciej teraz wsyzscy na okolo sie zdradzaja tylko seks seks

10. Konto usunięte 27.04.2010 r. 14:40:53

hmmm... z drugiej strony wszystko zależy od ludzi... jeśli zależy im bardzo na sobie... i w tym samym stopniu się staraja można naprawić błąd... jeśli nie trudno starać sie ratować związek na siłe... ja odeszłam i niczego nie żałuje... fakt bylo ciężko... ale cóż przezyłam   uśmiechnięty  

11. Konto usunięte 27.04.2010 r. 14:48:28

\" KaTe pisze na forum: ja powiem tak nigdy nie zdradzilam i nigdy nie zdradze..\"

A wiesz tak sobie myślę, że nie ma co mówić nigdy... bo tak naprawdę nie wiesz co los Ci może zgotować... są różne historie... skąd wiesz że nigdy tego nie zrobisz... Ludzie się zmieniają, zmieniają się okoliczności, poglądy... są sytuacje których nie da się przewidzieć... a wtedy no cóż... nigdy nic nie wiadomo...

Ja nigdy nie zdradziłam... ale nie upieram się, że tego nie zrobie.... niewiem... miałam kilka okazji... nie skorzystałam... ale to różnie bywa... w tej chwili niewiem czy byłabym do tego zdolna i już...

12. Adrian 27.04.2010 r. 15:42:25

zdrada nie jest czyms czym nalezy sie szczycic,ale zdarza sie i moze przytrafic sie kazdemu nawet tym co sie tak zarzekają ze nigdy nie zdradzą,samo zycie niestety

13. Adrian 27.04.2010 r. 15:55:16

i nie zgodze sie z tym ze jak ktos kocha to nie zdradzi,

zdradzają tez ci co kochają bo np.ktos bardzo sie komus podoba a tu nadarza sie okazja no niestety smutne ale prawdziwe,przeciez jak sie jest z kims to nie znaczy ze sie nie docenia urody innych,kwestia tylko tego co sie z tym zrobi,i kobiety i faceci mozna powiedziec zdradzają na rowni,a nie kobiety mniej, faceci więcej i to mysle nie podlega dyskusji

14. Konto usunięte 27.04.2010 r. 15:57:09

tak Adrian tu się z Toba zgadzam   uśmiechnięty   nigdy nic nie wiadomo...