partnerstwa,zrozumienia ,sztuki kompromisu . to ZA
przeciw nie ma takich rzeczy jeśli mieszczą się w ramki szeroko rozumianych i ogólno przyjętych norm !
Konto usunięte
12.10.2009 r. 00:29:52
....JA OSOBIŚCIE OCZEKUJĘ OD SWOJEJ PARTNERKI ..ZAUFANIA I SZCZEROŚCI .......KŁAMSTWA MNIE ODPYCHAJĄ.......
Gregor
12.10.2009 r. 00:30:42
Jezeli potrafi zarobic wiecej jak ja ; to pracy zawodowej. Jezeli nie ;wzorowego utrzymania domu.
Dla mnie najgorszym jest jak kobieta pije i pali i w wieku 40 lat ma tyle zmarszczek , ze potrzebuje dziennie 1/2 pudru i innego gipsu , zeby je pochowac. Pozdrawiam
Konto usunięte
12.10.2009 r. 00:40:25
By była honorowa , by mnie szanowała , kochała i wskoczyła za mną w ogień , co mnie odpycha : zbyt duży koszt utrzymania , zrzędzenie, zaborczość , zazdrość , kłamstwo .
Konto usunięte
12.10.2009 r. 01:18:19
ZNAJDŹ MĘŻCZYZNĘ ROMANTYCZNEGO,......MĘŻCZYZNĘ NIESAMOWITEGO W ŁÓŻKU ,.......MĘŻCZYZNĘ BOGATEGO ..............I... SPRAW BY SIĘ NIGDY NIE SPOTKALI.....
Koteczek: )
12.10.2009 r. 01:48:27
ja to czasem mysle ze facetom najlepsza jest lalka...kiedy chce to ma z nia seks i to bez obawy zajscia w ciaze,nie marudzi mu,moze jej gadac co chce i kiedy chce bez obawy ze mu sie oberwie,moze z nia wszystko robic,,wychodzi i wraca kiedy chce-oczywiscie lalka siedzi poslusznie i nie krzyczy ze sie znowu spóznil ,wie ze go nie zdradzi,nie wyda na nia zadnych pieniedzy-bo przeciez powietrze nie kosztuje ....hehehe..pozdrawiam serdecznie
Marcelek
12.10.2009 r. 07:55:52
życie bez smyczy ;P
Juby23
12.10.2009 r. 08:58:07
Napewno oczekuję zaangażowania, wiernosći prawdziwych uczuć, oraz zdecydowania i własnego zdania w każdej kwesti. Wyrozumiałośći, oraz podejmowania decyzji bez potrzeby wysłuchiwania oraz patrzenia na osoby trzecie. A czego nie lubie wszystkich przeciwieństw tego co wcześniej napisałem!
Konto usunięte
12.10.2009 r. 10:36:45
tylko wiernosci no i zeby cos mi teraz na kaca przyniosla
Mlody
12.10.2009 r. 11:15:17
Wiernosci zaufania poczucia humoru
Konto usunięte
12.10.2009 r. 16:57:48
......KOBIETA OD MĘŻCZYZNY WYMAGA NIEWIELE ,ALE OD KAŻDEGO CO INNEGO .....,...OD MĘŻA..... OCZEKUJE PIENIĘDZY,....A CAŁĄ RESZTĘ SAMA SOBIE ZNAJDZIE .....
Konto usunięte
12.10.2009 r. 17:37:49
skarpetki w czasie sexu
Tiburonblanco
16.10.2009 r. 15:13:56
Klasa, wdzięk, elokwencja i inteligencja. Zwiewność, kobiecość i zapach, którego nie można zapomnieć.
mr T
16.10.2009 r. 18:26:52
oczekiwania:
_ w miarę ładna
- w miarę mądra
-w mirę kochająca
mało gadająca i upierdliwa
Konto usunięte
16.10.2009 r. 21:49:39
no wiesz rożnych rzeczy się oczekuje ale szczerze polowa z nich jest możliwa a druga nie wiec większość idziemy na kompromis ale wiedząc co możemy się spodziewać staje się to powoli monotonne i zaczyna nudzić czego ja nie lubię tapety na twarzy lekko delikatnie jeszcze ok ale nie przesada
Paweł
16.10.2009 r. 22:05:36
Jesli chodzi o mnie to oczekuje od kobiety jako partnerki milosci, czulosci, wiernosci, szczerosci. Chcialbym aby dziewczyna sie starala i angazowala jak Ja, ktora jest w stanie pokochac z calego serduszka. Czy to tak wiele??
Nie lubie u kobiet obojetnosci, myslenia jak nie ten to inny
Pozdrawiam
Konto usunięte
17.10.2009 r. 18:35:23
kobieta musi byc czula , zmyslowa , inteligentna
Konto usunięte
17.10.2009 r. 18:59:35
przede wszystkim szacunku,oczywiście musi to działać w dwie strony.Jesli nie ma szacunku z jednej strony,to nie ma z żadnej.
Konto usunięte
17.10.2009 r. 19:00:58
kobieta musi wykonywać wszystkie polecanie swojego mężczyzny, musi mu gotowac, sprzatać i nigdy nie odmawiać mu seksu a reszta jest do uzgodnienia
Piotr
17.10.2009 r. 19:14:28
ładna , atrakcyjna , bogata , musi lody lubić i nie może wypluwać , reszta jest nieważne
Konto usunięte
17.10.2009 r. 19:17:47
Mężczyźni do Was to pytanie.
Czego oczekujecie od kobiety?? jak przyszłej partnerki, przyjaciółki....
A czego u kobiet nie lubicie?... co Was odpycha...
Konto usunięte
17.10.2009 r. 19:17:47
skarbie od kobiet oczekujemy wyrafinowania.Zeby nawet udawala ze jej z nami dobrze.Troche uleglosci ale rowniesz i dominatorstwa. Zrozumienia.Boimi sie kobiet zbyt inteligentnych
...ZGADNIJ
Napewno zero kłamstwa i trzymania na smyczy...
partnerstwa,zrozumienia ,sztuki kompromisu . to ZA
przeciw nie ma takich rzeczy jeśli mieszczą się w ramki szeroko rozumianych i ogólno przyjętych norm !
....JA OSOBIŚCIE OCZEKUJĘ OD SWOJEJ PARTNERKI ..ZAUFANIA I SZCZEROŚCI .......KŁAMSTWA MNIE ODPYCHAJĄ.......
Jezeli potrafi zarobic wiecej jak ja ; to pracy zawodowej. Jezeli nie ;wzorowego utrzymania domu.
Dla mnie najgorszym jest jak kobieta pije i pali i w wieku 40 lat ma tyle zmarszczek , ze potrzebuje dziennie 1/2 pudru i innego gipsu , zeby je pochowac. Pozdrawiam
By była honorowa , by mnie szanowała , kochała i wskoczyła za mną w ogień , co mnie odpycha : zbyt duży koszt utrzymania , zrzędzenie, zaborczość , zazdrość , kłamstwo .
ZNAJDŹ MĘŻCZYZNĘ ROMANTYCZNEGO,......MĘŻCZYZNĘ NIESAMOWITEGO W ŁÓŻKU ,.......MĘŻCZYZNĘ BOGATEGO ..............I... SPRAW BY SIĘ NIGDY NIE SPOTKALI.....
ja to czasem mysle ze facetom najlepsza jest lalka...kiedy chce to ma z nia seks i to bez obawy zajscia w ciaze,nie marudzi mu,moze jej gadac co chce i kiedy chce bez obawy ze mu sie oberwie,moze z nia wszystko robic,,wychodzi i wraca kiedy chce-oczywiscie lalka siedzi poslusznie i nie krzyczy ze sie znowu spóznil
,wie ze go nie zdradzi,nie wyda na nia zadnych pieniedzy-bo przeciez powietrze nie kosztuje
....hehehe..pozdrawiam serdecznie
życie bez smyczy ;P
Napewno oczekuję zaangażowania, wiernosći prawdziwych uczuć, oraz zdecydowania i własnego zdania w każdej kwesti. Wyrozumiałośći, oraz podejmowania decyzji bez potrzeby wysłuchiwania oraz patrzenia na osoby trzecie. A czego nie lubie wszystkich przeciwieństw tego co wcześniej napisałem!
tylko wiernosci no i zeby cos mi teraz na kaca przyniosla
Wiernosci zaufania poczucia humoru
......KOBIETA OD MĘŻCZYZNY WYMAGA NIEWIELE ,ALE OD KAŻDEGO CO INNEGO .....,...OD MĘŻA..... OCZEKUJE PIENIĘDZY,....A CAŁĄ RESZTĘ SAMA SOBIE ZNAJDZIE .....
skarpetki w czasie sexu
Klasa, wdzięk, elokwencja i inteligencja. Zwiewność, kobiecość i zapach, którego nie można zapomnieć.
oczekiwania:
_ w miarę ładna
- w miarę mądra
-w mirę kochająca
mało gadająca i upierdliwa
no wiesz rożnych rzeczy się oczekuje ale szczerze polowa z nich jest możliwa a druga nie wiec większość idziemy na kompromis ale wiedząc co możemy się spodziewać staje się to powoli monotonne i zaczyna nudzić czego ja nie lubię tapety na twarzy lekko delikatnie jeszcze ok ale nie przesada
Jesli chodzi o mnie to oczekuje od kobiety jako partnerki milosci, czulosci, wiernosci, szczerosci. Chcialbym aby dziewczyna sie starala i angazowala jak Ja, ktora jest w stanie pokochac z calego serduszka. Czy to tak wiele??
Nie lubie u kobiet obojetnosci, myslenia jak nie ten to inny
Pozdrawiam
kobieta musi byc czula , zmyslowa , inteligentna
przede wszystkim szacunku,oczywiście musi to działać w dwie strony.Jesli nie ma szacunku z jednej strony,to nie ma z żadnej.
kobieta musi wykonywać wszystkie polecanie swojego mężczyzny, musi mu gotowac, sprzatać i nigdy nie odmawiać mu seksu a reszta jest do uzgodnienia
ładna , atrakcyjna , bogata , musi lody lubić i nie może wypluwać , reszta jest nieważne
Mężczyźni do Was to pytanie.
Czego oczekujecie od kobiety?? jak przyszłej partnerki, przyjaciółki....
A czego u kobiet nie lubicie?... co Was odpycha...
skarbie od kobiet oczekujemy wyrafinowania.Zeby nawet udawala ze jej z nami dobrze.Troche uleglosci ale rowniesz i dominatorstwa. Zrozumienia.Boimi sie kobiet zbyt inteligentnych