zapraszamy na Rajboxa gdzie Heniu wyzywa wszystkie kobiety od dziwek a Administrator przyklaskuje powiedziałem co myśle i już mi dwa razy dziadek maila zbanował kiepskie mają te metody, żal, żal, żal
tutaj na mkontakt same ***** y tylko sa co **cenzura** pokazuaj
salope
Maryś, ja już dziś napisałem tam co o nich myślę i starczy, nie chce mi się 3 konta zakładać bo i tak tam nudą jedzie już nie mówiąc że niby moderator forum i dziadek Admin ? kierują się osobistymi urazami pojebusy jedne
siedz tutaj pierdzielu i sie onanizuj nad tymi ***** mi bo jak patrze na gebe to rzdnej nie znajdziesz
ahahahaha to mi teraz do ***** iłeś równo znalezienie kobiety to ostatni problem jaki mógłby mnie dotyczyć i nie muszę się onanizować przyznaj Heniu, lubisz sobie walić jedną czy dwoma rękoma
Ja Ci dam **cenzura** Y Fakt, jedne postepuja zupelnie inaczej od drugich dziewczyn,,,,ale nie upowaznia To Ciebie wyzywania wszystkich kobiet naraz
I znowu podstepem cos tu zalatuje
DŻAGUŚ ŁAMAGUŚ nie muszę Ci chyba mówić gdzie Go kopać
nie , Heniu jest prawdziwy zalatuje tylko szambem
Ja Konradzie wiem, gdzie mam celowac Nikt nie ma prawa tak pisac i mowic, bo ja jak zainterweniuje to bedzie dopiero teksanska masakra
g ó w n i a n a masakra, toć g ó w n o chcesz rąbać
Az tak to nie wystarczy, ze kopne tam gdzie trzeba i od razu rozum mu sie otrzezwi
ja sie w nieczystym nie babram
nawet się gnój nie odezwie jak włazi czeka aż pójdziemy spać
zapraszamy na Rajboxa gdzie Heniu wyzywa wszystkie kobiety od dziwek a Administrator przyklaskuje
powiedziałem co myśle i już mi dwa razy dziadek maila zbanował
kiepskie mają te metody, żal, żal, żal
tutaj na mkontakt same ***** y tylko sa co **cenzura** pokazuaj
salope
Maryś, ja już dziś napisałem tam co o nich myślę i starczy, nie chce mi się 3 konta zakładać bo i tak tam nudą jedzie
już nie mówiąc że niby moderator forum i dziadek Admin ? kierują się osobistymi urazami pojebusy jedne
siedz tutaj pierdzielu i sie onanizuj nad tymi ***** mi bo jak patrze na gebe to rzdnej nie znajdziesz
ahahahaha to mi teraz do ***** iłeś równo
przyznaj Heniu, lubisz sobie walić
jedną czy dwoma rękoma
znalezienie kobiety to ostatni problem jaki mógłby mnie dotyczyć
i nie muszę się onanizować
Ja Ci dam **cenzura** Y
Fakt, jedne postepuja zupelnie inaczej od drugich dziewczyn,,,,ale nie upowaznia To Ciebie wyzywania wszystkich kobiet naraz
I znowu podstepem cos tu zalatuje
DŻAGUŚ ŁAMAGUŚ
nie muszę Ci chyba mówić gdzie Go kopać
nie , Heniu jest prawdziwy
zalatuje tylko szambem
Ja Konradzie
wiem, gdzie mam celowac
Nikt nie ma prawa tak pisac i mowic, bo ja jak zainterweniuje to bedzie dopiero teksanska masakra
g ó w n i a n a masakra, toć g ó w n o chcesz rąbać
ja sie w nieczystym nie babram
nawet się gnój nie odezwie jak włazi
czeka aż pójdziemy spać