forum

Rozrywka i uczucia

Drogie Panie czy musicie zamieszczac na swoich profilach fatalnej jakosci, zenujace zdjecia w bieliz

1. Konto usunięte 08.10.2009 r. 02:35:34

lepiej takie jak zadne ,przynajmniej majo a ty co na aparat cie niestac odezwal sie

2. Konto usunięte 08.10.2009 r. 08:48:47

Szanowna Pani zdecydowana nikt nie jest doskonaly ale niektore zdjecia sa po prostu delikatnie mowiac niesmaczne.Sama Pani napisala ze liczy sie to co w srodku, a widocznie te kobiety nie maja w srodku nic skoro musza sie uciekac do takich prymitywnych sposobow aby zwrocic na siebie uwage.

3. Konto usunięte 08.10.2009 r. 09:24:38

z tego, co zdążyłam zauważyć portal ten posiada niezliczone ilości ogłoszeń typu "pan pozna panią do SEKSU".. samo przez się idzie, że panie, które są tym anonsem zainteresowane umieszczają takie a nie inne zdjęcia, by pokazać, co mają do zaoferowania.. tak jak koleżanki piszą nie musi się to Panu podobać.. po prostu ma się podobać komuś... zresztą panowie na tym portalu nie są lepsi.. widziałam sporo zdjęć o których Pan pisze w wersji męskiej.. i niekiedy - niestety - panowie wypadają gorzej.. ale nie mnie to się ma podobać.. poza tym może to też świadczyć o tym że osoby te najzwyczajniej dobrze czują się w swoich ciałkach i chcą się pokazywać światu.. świadczy to tylko i wyłącznie o ich odwadze     pozdrawiam

4. Marcelek 08.10.2009 r. 10:11:08

każdy ma inny gust    

5. Zuzanna 08.10.2009 r. 10:27:50

jestes ograniczony Kolego   uśmiechnięty  

6. Anka 08.10.2009 r. 11:58:49

Panie Konradzie proszę wystawić swoje fotki ,ciekawe jak to podziała na wrażliwość estetyczną kobiet   uśmiechnięty   ,każdy lubi co innego i każdy ma inny gust,a to kto jakie fotki wystawia to jego prywatna sprawa.Jeżeli jest pan tak wrażliwy wystarczy niepatrzeć i po kłopocie

7. Konto usunięte 08.10.2009 r. 15:07:02

A co kolega jest księdzem , chyba bracie mojej kozy pomyliłeś portale .   uśmiechnięty  

8. Konto usunięte 08.10.2009 r. 15:07:06

ej gościu z księżyca sie urwałeś no fakt że większośc ma nie ciekawe ciałko i to pokazują ale jak ci sie nie podoba to kup sobie magazyn erotyczny tam masz profesjonalnie przerobione laski

9. Konto usunięte 08.10.2009 r. 15:42:46

heh ale przeciz nie wszystkie dziewczyny takie sa    

10. Konto usunięte 08.10.2009 r. 19:47:32

jeżeli ci przeszkadzają takie fotki to po co je oglądasz?gdybyś był człowiekiem mądrym to zauważyłbyś że nie każdy facet lubi jak wystają kobiecie żebra. niektórzy mężczyźni wolą właśnie tak jak piszesz: "zdjecia w bieliznie, piersi prawie na wierzchu i wylewajacy sie bokami tluszcz.... itp" w tej chwili nie tylko uraziłeś kobiety o okrągłych kształtach ale i również mężczyzn co właśnie takie kobiety lubią.

11. Samanti 08.10.2009 r. 21:23:54

Przeszkadza Ci że fatalnej jakości, czy bielizna?. Wiec poproś panie, o ,,lepszą jakość,,. Nie podoba sie, nie patrze, to chyba proste, odwracam wzrok, robie zeza................... Jak kto woli.

12. Witek 09.10.2009 r. 02:52:01

Nic dodać nic ująć
    Jesteś palantem

13. Konto usunięte 09.10.2009 r. 08:06:35

Hmm..z tego samego powodu, co ..fatalnej jakosci, zenujace zdjecia nagich torsów - dalekich od ideałow - facetów. Swiata nie zmienisz, a ludzi tez nie   uśmiechnięty   Skoro nie ma sie nic innego do pokazania..to wystawia sie takie fotki...ale to tylko swiadczy o poziomie spoleczenstwa-poniewaz sa wystawiajacy zdjecia i sa ogladajacy.

14. Konto usunięte 09.10.2009 r. 09:25:59

Forum jest wlasnie po to zeby zeby wymieniac opinie i uwagi.Jezeli sie to komus nie podoba niech nie czyta. Nikogo nie obrazilem, moja wypowiedz miala charakter ogolny.Ale jak to mowia uderz w stol a nozyce sie odezwa....pare osob sie obrazilo, ale to nie moja wina ze prawdopodobnie maja niska samoocene. A komentarze typu : jestes pajacem itp. swiadcza tylko o niskiej kulturze autorow.No coz, plebs nie umarl wraz z koncem feudalizmu...Najlatwiej rzucac obelgi, trodniej podjac rzetelna konwersacje.
    A co do mojego zdjecia to usunalem je dopiero 2 dni temu. Wszystkim kobietom ktore odwiedzily moj profil i zostawialy mile komentarze serdecznie dziekuje.I nie musialem wystawiac na pokaz swojej nagosci aby zainteresowac kobiete i prowadzic z nia ciekawa wymiane zdan.Aha , jeszcze cytat z listu pewnej kobiety: ? Ale się babki na posta obruszyły ale masz rację aż z ciekawości kilka takich fotek obejrzałam masakra A zboczką wszystko się podoba wystarczy trochę ciała odsłonionego i się ślinią więc bronią jak się da Pozdrawiam? Na szczescie sa jeszcze prawdziwe i warte zdobywania Kobiety,szanujace swoja nagosc, gdyz jest to skarb ktory powinien ogladac jedynie wybrany mezczyzna......Wszystkie te Kobiety serdecznie pozdrawiam!

15. Nieznajoma 09.10.2009 r. 09:41:53

Dlaczego Ty sam nie ujawnisz swojego efektownego zdjęcie ? a może sam jesteś fatalnej jakości..........................,krytykujesz dzięwczęta..........................,lecz pamiętaj..................KAŻDY MA COŚ W SOBIE I JEST PIĘKNY NA SWÓJ SPOSÓB>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. AGATA 09.10.2009 r. 10:03:25

a o gustach sie nie dyskutuje. Jedni wolą rybki a inni akwarium. Czekam na komentarze panów do postu Konrada bo jak narazie to w wiekszosci wypowiadaja sie kobiety. Czyżby panowie "nabrali wody w usta"??? pozdrawiam

17. Rafał 09.10.2009 r. 10:15:26

tchórzu pokaz swoja fotke

18. SYLWIA 09.10.2009 r. 10:24:20

Calkowicie sie z Toba zgadzam Konrad,to nie jest portal stricte erotyczny,tutaj wymieniaja zdania rozni ludzie,w roznym wieku,niekoniecznie o tematyce sexualnej,ja rowniez uwazam,ze zeby pokazac swoje zdjecia,trzeba najpierw popracowac nad swoim wizerunkiem,a wstawiajac zdjecia zaniedbanych,otylych kobiet obniza sie poziom Kontaktu,pomijajac juz to,ze takie zdjecia sa po prostu nieestetyczne.Oczywiscie znajda sie i amatorzy takich fotek,ale mam wrazenie,ze sa to po prostu zdesperowani dewianci,ktorym podoba sie tylko i wylacznie wyuzdana nagosc bez zbednej oprawy estetycznej.Oczywiscie,ze nie wszyscy sa idealni,nie mam na mysli kobiet,ktore maja lekka nadwage,ok,kazdemu moze sie zdarzyc przytyc tu,lub tam...ale ostentacyjnie afiszowac sie ze swoimi niedoskonalosciami - to pomijajac juz to,ze jest to po prostu obrzydliwe - to jeszcze wzbudza jakies niezdrowe instynkty u podstarzalych zboczencow.Natomiast paniom,ktore tak gorliwie bronia kobiet z nadwaga pragne zwrocic uwage,ze zaloze sie,ze jesli ktoras z Was...teraz szczuplych i zgrabnych kobiet pewnego dnia obudzila sie wygladajac tak jak te wspomniane przez Konrada panie..to z pewnoscia nie bylaby taka otwarta na publiczne pokazywanie swoich defektow.Samo zycie...Zgadzam sie sie z Toba Konrad,sa odpowiednie miejsca na ekspozycje tego typu zdjec.Pozdrawiam.

19. Konto usunięte 09.10.2009 r. 11:04:06

ja podejrzewam ze pana kondrada podniecajo meskie piersi ze tak sie na kobietach wyrzywa , a sylwia to jest drugi hitler wszystko co jej nie pasuje do gazu .....haj hitler

20. Konto usunięte 09.10.2009 r. 11:14:36

Gepard atakujesz Sylwie tylko dlatego ze ma inne zdanie i nie przytakuje ogolowi?Atakowanie osoby, a nie jej argumentow, i obrzucanie jej epitetami swiadczy tylko o prostactwie.....

21. Konto usunięte 09.10.2009 r. 11:32:58

ej ja ja jestem prosty BO WSZYSCY V JESTESMY PROSTAKAMI tylko udajemy leprzych a jestesmy gorsi od zwierzod ,,tak jak ty podniete zlapales ze ktos jedyny za tobo poszedl to juz jej dupe bedziesz lizal frajeze pokasz swojo fotke a nie oceniaj inne

22. Konto usunięte 09.10.2009 r. 11:56:09

Gepard :"WSZYSCY JESTESMY PROSCI"? mow za siebie, "frajerze"- do prostaka i tepaka trzeba mowic jego jezykiem, inaczej palant niczego nie zrozumie.....hehe pewnie zadna normalna kobieta nie chce sie do ciebie odezwac, dlatego tu podskakujesz i myslisz ze cos wskurasz....chlopie jestes luzerem,nikt ci tego jeszcze nie powiedzial?

23. Konto usunięte 09.10.2009 r. 15:04:56

Drogie Panie czy musicie zamieszczac na swoich profilach fatalnej jakosci, zenujace zdjecia w bieliznie, piersi prawie na wierzchu i wylewajacy sie bokami tluszcz.... itp? Nie wiem czy nie macie lustra czy moze ktos was naprawde oklamal ale wiekszosc tych zdjec to porazka....a komentarze typu: jestes sexi, ale laska....kto je wystawia?pewno jacys napaleni kolesie ktorzy nigdy kobiety nie mieli....miejcie litosc dla wrazliwosci i odczuc estetycznych mezczyzn....prawdziwe piekno obrosni sie samo....nie potrzeba od razu wywalac calosci na swiatlo dzienne.....

24. Konto usunięte 09.10.2009 r. 15:04:56

cały ten portal jest żenujący i ludzie też..90 procent zboczone psychole..więc co tu się czepiać golizny smaku czy niestetycznych doznań
    kto chce niech wstawia co chce