Chodzi o tego faceta o poprzednim nicku : Ktoś : który wszystkich tu na mKontakt wyzywał na profilach i do zdjęć .
Konto usunięte
06.10.2009 r. 02:12:45
Zwracam się też do administratora mKontakt z gorącą prośbą o usunięcie tego pana z portalu i zablokowanie jego IP .
Konto usunięte
06.10.2009 r. 08:04:34
...CO CI ZROBIŁ TEN PAN DAWID .....PYTAM JAK NAJBARDZIEJ POWAŻNIE
Konto usunięte
06.10.2009 r. 09:35:57
mnie również zablokował
Konto usunięte
06.10.2009 r. 09:54:47
aj ja wam powiem ze to administraror z nas jaja robi ,pewnie to on wypisue
Anka
06.10.2009 r. 13:20:27
JA na szczęście niemiałam sposobności poznac tego pana,ale wcale nieżałuje dobrze że opuścił nasze szeregi
Konto usunięte
06.10.2009 r. 13:45:55
Jeśli chodzi o prawo Polskie Neron to zaraz ci wkleję przepisy kk .
Konto usunięte
07.10.2009 r. 13:26:31
wiem co za typek..
Konto usunięte
07.10.2009 r. 16:43:15
Dawid / ID: 190821 zgłaszajcie tego dewianta i psychopatę do administracji portalu , wchodzimy na jego profil i naciskamy donos , ten chory człowiek wszystkich wyzywa i poniża , wielu ludzi obraził więc nie powinien przebywać w naszej społeczności mKontakt
07.10.2009 r. 16:43:15
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Chodzi o tego faceta o poprzednim nicku : Ktoś : który wszystkich tu na mKontakt wyzywał na profilach i do zdjęć .
Zwracam się też do administratora mKontakt z gorącą prośbą o usunięcie tego pana z portalu i zablokowanie jego IP .
...CO CI ZROBIŁ TEN PAN DAWID .....PYTAM JAK NAJBARDZIEJ POWAŻNIE
mnie również zablokował
aj ja wam powiem ze to administraror z nas jaja robi ,pewnie to on wypisue
JA na szczęście niemiałam sposobności poznac tego pana,ale wcale nieżałuje
dobrze że opuścił nasze szeregi
Jeśli chodzi o prawo Polskie Neron to zaraz ci wkleję przepisy kk .
wiem co za typek..
Dawid / ID: 190821 zgłaszajcie tego dewianta i psychopatę do administracji portalu , wchodzimy na jego profil i naciskamy donos , ten chory człowiek wszystkich wyzywa i poniża , wielu ludzi obraził więc nie powinien przebywać w naszej społeczności mKontakt
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Love From Linda,