forum

Rozrywka i uczucia

Czy seks za pieniadze jest nie moralny ?

1. Konto usunięte 19.04.2010 r. 23:24:54

Religia uczy nas ze seks jest dopełnieniem milosci a jednocześnie jest możliwy jedynie po slubie bo inaczej jest grzechem ? czy wiec seks za pieniadze jest moralny skoro to jest większy grzech ? kazdy człowiek ma swoje potrzeby - rowniez potrzeby seksualne... czy to jest jedynie popęd ? nie wiem... a czy to cos zlego jesli jest sie w związku i chce sie z inna osoba poprawić seks ? co o tym myślicie ? czy wedlug was seks za pieniadze jest zly i niemoralny skoro 1 strona otrzymuje kase a 2 przyjemnosc ? to chyba zwykły interes... taka wymiana miedzy 2 stronami chętnymi sobie pomoc... co o tym sądzicie ?

2. Romantyk 22.04.2010 r. 11:05:24

Witaj.Miłość jest piękna ,cudowna i nie potrzebuje tego ,aby aby oddawać się za pieniądze.Nie wiem o jaką religię Tobie chodzi.Pewnie ,że każdy człowiek ma swoje potrzeby.Chce poznać kogoś normalnego.Zdarzają się mężczyźni,którzy są erotomanami.Kiedyś czytałem artykuł w gazecie,że chłopak zmusił swoją dziewczynę do przerwania ciąży.Potem,że zamieścił jej zdjęcia na portalu erotycznym w internecie.     .Trzeba być ostrożnym ,bo nie wiadomo.Kogo poznamy i czy ta osoba będzie dobrym partnerem dla nas.   uśmiechnięty