jeżdżę busem 2 razy w tygodniu do niemiec i holandi i to co widzę tam poprostu to szok .
no ale to real-brutalny. kobiety juz za granicą polski zdejmuja obrączki...a zanim dojadę do holandi to resztę.
pozdro
adam
19.04.2010 r. 23:37:43
nadziejko masz racje, jak komus cos brakuje to szuka u kogos innego..
Konto usunięte
20.04.2010 r. 08:52:36
co ty gadasz... ja jedziłam do holandi i nie zdejmowałam obraczki bo wcale juz w polsce jej nie zakładałam....ale zgadzam sie co do zdrady u mnie w domku rozne rzeczy sie działy az głowa bolała od patrzenia
Konto usunięte
20.04.2010 r. 09:36:35
nie tylko kobiety tak postepują...
Konto usunięte
20.04.2010 r. 09:40:28
no nie tylko kobiety zgadzam sie,
bluemonkey
20.04.2010 r. 13:48:57
a w czym im przeszkadzaja obraczki???? za granica.
Konto usunięte
20.04.2010 r. 14:34:17
hm..nie mam pojecia
lovelas
10.05.2010 r. 03:52:38
zdrada = brak dojrzalosci emocjonalnej
semperfi
10.05.2010 r. 08:24:31
niekoniecznie zdrada jest róna brakowi dojrzałości emocjonalnej.... zbyt uproszczone.... to tak jak powiedzieć, zę kay wypadek = kierowca był pijany
jeżdżę busem 2 razy w tygodniu do niemiec i holandi i to co widzę tam poprostu to szok .
no ale to real-brutalny. kobiety juz za granicą polski zdejmuja obrączki...a zanim dojadę do holandi to resztę.
pozdro
nadziejko masz racje, jak komus cos brakuje to szuka u kogos innego..
co ty gadasz... ja jedziłam do holandi i nie zdejmowałam obraczki
bo wcale juz w polsce jej nie zakładałam....ale zgadzam sie co do zdrady u mnie w domku rozne rzeczy sie działy az głowa bolała od patrzenia
nie tylko kobiety tak postepują...
no nie tylko kobiety zgadzam sie,
a w czym im przeszkadzaja obraczki???? za granica.
hm..nie mam pojecia
zdrada = brak dojrzalosci emocjonalnej
niekoniecznie zdrada jest róna brakowi dojrzałości emocjonalnej.... zbyt uproszczone.... to tak jak powiedzieć, zę kay wypadek = kierowca był pijany