Wielkimi krokami idą wakacje...czas urlopów, wolnego od szkoły.Jak sie zapatrujecie na wolne??Co planujecie robic
Konto usunięte
18.04.2010 r. 19:07:53
Poprosze jakies tłumaczenie na jezyk polski hahahah
Konto usunięte
18.04.2010 r. 19:15:43
Ja bym chciała wyjechac do Egiptu
Pieniazki juz odkładam
Konto usunięte
18.04.2010 r. 19:25:10
hahah Do grecji moze za rok...teraz mi sie marzy Egipt
Konto usunięte
18.04.2010 r. 19:28:34
hahhaha jeszcze dokładnie nie wiem haha ...ale lipiec moze
Smukon
19.04.2010 r. 20:45:45
Ja wyjeżdżam bliżej Pytanie tylko z kim...
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:02:41
A ja lecę do dzikusów .hahahaha już się rozglądam za bikini a za dużo ciuchów nie biorę bo tam pewnie z 50 stopni będzie ..
Smukon
19.04.2010 r. 21:05:22
Akogo nazywasz \"dzikusami\"? Niesiesz im cywilizację?
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:09:07
Ja do Tunezji tylko lecę a tam wiadomo z cywilizacją to tak nie do końca i te cholerne araby jak się kuso ubierze to już sobie gnojki myślą..
Smukon
19.04.2010 r. 21:09:52
Ja bym wolał dzikuski jeśli już
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:10:30
HMM DLACZEGO DZIKUSKI ??
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:13:57
NIBY TAK ALE DO CYWILIZACJI TAK NA PRAWDĘ W MIASTACH TO IM DALEKO ..JEDYNIE HOTELE W MIARĘ ALE JA WOLĘ BYC NA MIEŚCIE..POSZALEĆ I W OGÓLE..
Smukon
19.04.2010 r. 21:15:25
Jak się kuso ubierzesz, to nie tylko \"cholerne Araby-gnojki\" tak myślą na twój widok (co za ignorancja i rasizm!...)
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:22:26
podobno są tam najładniejsze plaże..wolałabym Ibizę ale ze względu na dzieci muszę lecieć do Tunezji..lepsze to niż zeszłoroczne wakacje w Chorwacji ....MAM TYLKO NADZIEJĘ ZE NIE BĘDZIE TO SAMOLOT TYPU TULEW.
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:23:19
ARABOWIE CZY FAJNI?? HMM HISZPANIE TO SĄ BOSCY A
Smukon
19.04.2010 r. 21:27:31
A normalnie w Tunezji to jedi (dżedaje) są i Jabba the Hutt Oj, dziewczyny, dziewczyny... Widać, że tamte strony dla was to całkiem egzotyczne są... Tak dla podsycenia zmysłów i fantazji pozdrawiam piękną egipską balladą miłosną - megahit od Hiszpanii przez Bałkany i Rosję, Indie, aż po Japonię...
&feature=related
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:29:53
JAK MNIE TAM KTÓRYŚ ZACZEPI TO MU I TYLE BĘDZIE MIAŁ
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:40:09
HAHAHA ŚPIEWA SOBIE ŚPIEWA I NIE WAŻNE CO JA TAM SOBIE SWOJE PŁYTY BIORĘ BO JAK MAM SŁUCHAĆ TEJ ICH MUZYKI ...JA TAM POKARZĘ CZEGO SIE W MOICH STRONACH SŁUCHA..PRZEROBIE ICH TROCHĘ..
Tylko uważaj, jak ich będziesz uczyć muzyki, żeby im nie wystartować jakąś Dodą, czy innym \"-polo\", bo będzie obciach!
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:03:12
&feature=related
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:03:31
już wolę hiszpański
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:04:10
a co to za romansowanie
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:04:18
ależ gdzie tam ja wyskoczę z Peją
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:04:56
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:06:18
Sylwia może dla innych IL DIVO to palanty ale dla mnie są zajebiści i kiedy mam złe dni to właśnie ich lubię posłuchać A Peja no cóż w końcu jestem z wielkopolski .. i Peja nie jest mi obcy
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:07:16
Ale ja nie powiedziałam ze palanty
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:10:04
Sylwia ale wielu ludzi tak uważa ..spoko
Smukon
19.04.2010 r. 22:17:10
Jak nie \"smuty\" to masz coś innego Zwrócę tylko uwagę na to, że Nancy Ajram jest gwiazdą międzynarodową, ale kultura muzyczna w Polsce kształtowana jedynie przez zachodnie MTV-pochodne kanały, czy ESKA-wate radia pozostawiają nas w ubóstwie po tym względem...
Wakacje
Wielkimi krokami idą wakacje...czas urlopów, wolnego od szkoły.Jak sie zapatrujecie na wolne??Co planujecie robic
Ja bym chciała wyjechac do Egiptu
Pieniazki juz odkładam
hahah
Do grecji moze za rok...teraz mi sie marzy Egipt
hahhaha
jeszcze dokładnie nie wiem haha
...ale lipiec moze
Ja wyjeżdżam bliżej
Pytanie tylko z kim...
A ja lecę do dzikusów .hahahaha już się rozglądam za bikini
a za dużo ciuchów nie biorę bo tam pewnie z 50 stopni będzie ..
Akogo nazywasz \"dzikusami\"? Niesiesz im cywilizację?
Ja do Tunezji tylko lecę a tam wiadomo z cywilizacją to tak nie do końca i te cholerne araby
jak się kuso ubierze to już sobie gnojki myślą..
Ja bym wolał dzikuski jeśli już
HMM DLACZEGO DZIKUSKI ??
Jak się kuso ubierzesz, to nie tylko \"cholerne Araby-gnojki\" tak myślą na twój widok
(co za ignorancja i rasizm!...)
podobno są tam najładniejsze plaże..wolałabym Ibizę ale ze względu na dzieci muszę lecieć do Tunezji..lepsze to niż zeszłoroczne wakacje w Chorwacji ....MAM TYLKO NADZIEJĘ ZE NIE BĘDZIE TO SAMOLOT TYPU TULEW.
ARABOWIE CZY FAJNI?? HMM HISZPANIE TO SĄ BOSCY
A
A normalnie w Tunezji to jedi (dżedaje) są i Jabba the Hutt
Oj, dziewczyny, dziewczyny... Widać, że tamte strony dla was to całkiem egzotyczne są... Tak dla podsycenia zmysłów i fantazji pozdrawiam piękną egipską balladą miłosną - megahit od Hiszpanii przez Bałkany i Rosję, Indie, aż po Japonię...
&feature=related
JAK MNIE TAM KTÓRYŚ ZACZEPI TO MU
I TYLE BĘDZIE MIAŁ
HAHAHA ŚPIEWA SOBIE ŚPIEWA I NIE WAŻNE CO
JA TAM SOBIE SWOJE PŁYTY BIORĘ BO JAK MAM SŁUCHAĆ TEJ ICH MUZYKI ...JA TAM POKARZĘ CZEGO SIE W MOICH STRONACH SŁUCHA..PRZEROBIE ICH TROCHĘ..
\"Jestem zawsze z tobą!
I nawet jeśli jesteś daleko ode mnie.
W moim sercu jest twoja miłość.
Jesteś zawsze w moim umyśle i w moim sercu
I nie zapominam o tobie.
Zawsze tęsknię
Nawet jeśli jestem z tobą
Zawsze kochanie tęsknię
Zawsze potrzebuję ciebie i nikogo innego
I jeśli jestem otoczony przez cały świat
Wciąż kochanie potrzebuję cię.\" itd.
(przekład: desert-rose, http://nauka-arabskiego.blogspot.com/2009/08/6-amr-diab-tamally-maak.html)
bla bla bla smuty i to w dziwnym jezyku
Tylko uważaj, jak ich będziesz uczyć muzyki, żeby im nie wystartować jakąś Dodą, czy innym \"-polo\", bo będzie obciach!
&feature=related
już wolę hiszpański
a co to za romansowanie
ależ gdzie tam ja wyskoczę z Peją
Sylwia może dla innych IL DIVO to palanty ale dla mnie są zajebiści i kiedy mam złe dni to właśnie ich lubię posłuchać A Peja no cóż w końcu jestem z wielkopolski
..
i Peja nie jest mi obcy
Ale ja nie powiedziałam ze palanty
Sylwia ale wielu ludzi tak uważa ..spoko
Jak nie \"smuty\" to masz coś innego
Zwrócę tylko uwagę na to, że Nancy Ajram jest gwiazdą międzynarodową, ale kultura muzyczna w Polsce kształtowana jedynie przez zachodnie MTV-pochodne kanały, czy ESKA-wate radia pozostawiają nas w ubóstwie po tym względem...