ja tez nie ale jest tak ze wyjezdzasz za granice, okazuje sie ze pracy nie ma nie masz za co wrocic do domu nikogo nie znasz i kombinujesz...zreszta nie chce o burdelach gadac bo to nie jest dla mnie odpowiedni tematu juz raz sie wypowiadałam i nie chce wracac
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:33:01
ONDRASZ NO TO PO CO W OGÓLE FACECI TAKIE COŚ ZAKŁADAJĄ
Smukon
19.04.2010 r. 21:33:42
Gorzką prawdą jest, że wszystko jest tylko kwestią wysokości oferty i profesjonalizmu stręczyciela... Reszta to brak zainteresowania albo funduszy tego ostatniego... Ewentualnie jakieś wyjątki...
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:35:24
JAK DLA MNIE TO CHORE I TAKIE OSOBY NALEŻY ODIZOLOWAĆ OD NORMALNYCH LUDZI..NIE CHCE MI SIĘ JUŻ NA TEN TEMAT PISAĆ ..BO SZKODA MI KLAWIATURY
Smukon
19.04.2010 r. 21:35:52
Paulla, co za pytanie! Żeby piep....!
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:38:11
TO ZOBACZ ILE \"TOWARU\" JEST NA IMPREZACH I NIE MUSICIE PŁACIĆ..
Smukon
19.04.2010 r. 21:39:07
Acha! I dodam, że nie odnosi się to tylko kobiet... Po prostu popyt na męskie dziwki zawsze był mniejszy, stąd i temat mniej znany. Ale to się szybko zmienia...
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:41:23
FACETA MOŻNA MIEC OD TAK ..WYSTARCZY TYŁKIEM ZAKRĘCIĆ A JUZ PRZYLATUJE..BO OD DAWNA WIADOMO ŻE TO WZROKOWCY I JAK FAJNA DUPA TO LECI I TO BARDZO SZYBKO..
Smukon
19.04.2010 r. 21:41:51
Paulla, nie wszyscy są imprezowiczami. Poza tym **cenzura** rze to lenie patentowanie, którym szkoda nakładu zabiegów. No a na imprezach \"towar\" nie koniecznie jest za darmo
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:42:49
NIE NO JA TYLKO PISZĘ I SZLAK MNIE TRAFIA ŻE TAKIE OSOBY ISTNIEJĄ ..BRR
Smukon
19.04.2010 r. 21:43:59
Bajki. Na tyle facet jest wzrokowcem, co kobieta. Wytarty stereotyp.
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:44:39
NO JA TO IMPREZOWICZEK TEZ NIE NALEŻĘ..WYSTARCZY ZOBACZYĆ JAKIE DZIECI TERAZ TAM PRZYCHODZĄ..KAŻDY WŁAŚCICIEL DLA KASY WPUŚCI NAWET NIE LETNIĄ..DOBRA KOŃCZĘ TEN TEMAT BO NIE CHCE MI SIĘ JUŻ BARDZIEJ DENERWOWAĆ
Smukon
19.04.2010 r. 21:45:23
Racja, Paulla! Na łyso ich!!
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:46:05
ONDRASZ DOBRZE JUŻ DOBRZE JA JUŻ TEN TEMAT ZAKOŃCZYŁAM
Konto usunięte
19.04.2010 r. 21:50:25
ONDRASZ ZNAJDZIESZ DZISIAJ CHWILKĘ DLA MNIE
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:14:37
Ondrasz hmm ciężko będzie z tym spotkaniem
Konto usunięte
19.04.2010 r. 22:17:13
ONDRASZ
MARTYNKA
23.04.2010 r. 11:32:25
Panowie i Panie . Ja znam tego faceta i Byłam i miałam okazję z nim pracować . Praca za granica dała mi mało tego że poczucie Bezpieczeństwa i dyskrecji to dodatkowo zarobiłam sporo Eurontek Dziewczyny pamiętajcie o jednym Kto nie zaryzykuje ten nie ma. I uważajcie na Niemcy Tamtego Kraju żadnej z was nie polecam . Ale propozycja Hiszpanii jest naprawdę dobra . 4 miesiące Pracowałam w Madrycie . Zupełnie inne zarobki, inni Klienci . Naprwadę nie ma się czego Bać
Konto usunięte
23.04.2010 r. 12:13:29
Mimo wszystko Martynko to klub nocny to i tak burdel..nie wazne czy w Niemczech,Hiszpanii czy w innym Honolulu x]
ja tez nie ale jest tak ze wyjezdzasz za granice, okazuje sie ze pracy nie ma nie masz za co wrocic do domu nikogo nie znasz i kombinujesz...zreszta nie chce o burdelach gadac bo to nie jest dla mnie odpowiedni tematu juz raz sie wypowiadałam i nie chce wracac
ONDRASZ NO TO PO CO W
OGÓLE FACECI TAKIE COŚ ZAKŁADAJĄ
Gorzką prawdą jest, że wszystko jest tylko kwestią wysokości oferty i profesjonalizmu stręczyciela...
Reszta to brak zainteresowania albo funduszy tego ostatniego...
Ewentualnie jakieś wyjątki...
JAK DLA MNIE TO CHORE I TAKIE OSOBY NALEŻY ODIZOLOWAĆ OD NORMALNYCH LUDZI..NIE CHCE MI SIĘ JUŻ NA TEN TEMAT PISAĆ ..BO SZKODA MI KLAWIATURY
Paulla, co za pytanie! Żeby piep....!
TO ZOBACZ ILE \"TOWARU\" JEST NA IMPREZACH I NIE MUSICIE PŁACIĆ..
Acha! I dodam, że nie odnosi się to tylko kobiet... Po prostu popyt na męskie dziwki zawsze był mniejszy, stąd i temat mniej znany. Ale to się szybko zmienia...
FACETA MOŻNA MIEC OD TAK ..WYSTARCZY TYŁKIEM ZAKRĘCIĆ A JUZ PRZYLATUJE..BO OD DAWNA WIADOMO ŻE TO WZROKOWCY I JAK FAJNA DUPA TO LECI I TO BARDZO SZYBKO..
Paulla, nie wszyscy są imprezowiczami. Poza tym **cenzura** rze to lenie patentowanie, którym szkoda nakładu zabiegów. No a na imprezach \"towar\" nie koniecznie jest za darmo
NIE NO JA TYLKO PISZĘ I SZLAK MNIE TRAFIA ŻE TAKIE OSOBY ISTNIEJĄ
..BRR
Bajki. Na tyle facet jest wzrokowcem, co kobieta. Wytarty stereotyp.
NO JA TO IMPREZOWICZEK TEZ NIE NALEŻĘ..WYSTARCZY ZOBACZYĆ JAKIE DZIECI TERAZ TAM PRZYCHODZĄ..KAŻDY WŁAŚCICIEL DLA KASY WPUŚCI NAWET NIE LETNIĄ..DOBRA KOŃCZĘ TEN TEMAT BO NIE CHCE MI SIĘ JUŻ BARDZIEJ DENERWOWAĆ
Racja, Paulla! Na łyso ich!!
ONDRASZ DOBRZE JUŻ DOBRZE JA JUŻ TEN TEMAT ZAKOŃCZYŁAM
ONDRASZ ZNAJDZIESZ DZISIAJ CHWILKĘ DLA MNIE
Ondrasz hmm ciężko będzie z tym spotkaniem
ONDRASZ
Panowie i Panie . Ja znam tego faceta i Byłam i miałam okazję z nim pracować . Praca za granica dała mi mało tego że poczucie Bezpieczeństwa i dyskrecji to dodatkowo zarobiłam sporo Eurontek
Dziewczyny pamiętajcie o jednym Kto nie zaryzykuje ten nie ma. I uważajcie na Niemcy Tamtego Kraju żadnej z was nie polecam . Ale propozycja Hiszpanii jest naprawdę dobra . 4 miesiące Pracowałam w Madrycie . Zupełnie inne zarobki, inni Klienci . Naprwadę nie ma się czego Bać
Mimo wszystko Martynko to klub nocny to i tak burdel..nie wazne czy w Niemczech,Hiszpanii czy w innym Honolulu x]