forum

Rozrywka i uczucia

PANIE DAWIDZIE ...NIE ŻYCZĘ SOBIE TAKICH WIADOMOŚCI ...MOŻE PRZYTOCZĘ TO CO PAN DO MNIE NAPISAŁ:od K

1. Marcelek 04.10.2009 r. 07:47:04

no proszę    

2. Konto usunięte 04.10.2009 r. 07:56:41

dziękuje Neron jako kobieta   uśmiechnięty  

3. Konto usunięte 04.10.2009 r. 07:59:01

NIE MA ZA CO DZIĘKOWAĆ ...JESZCZE NIC NIE ZROBIŁEM   uśmiechnięty  

4. Koteczek: ) 04.10.2009 r. 09:42:25

super Neron!!!oj ty nasz rycerzu o zlotym sercu         dziekuje za ochrone przet takimi poprancami jak ten koles;/;/;/buziaki za to;*;*;*;*;*

5. Nanka1963 04.10.2009 r. 10:03:50

spokój,temu...na pewno nie Panu,właśnie o to chodzi,ma ubaw.Chłopaczyna jest albo dzieckiem albo nieukiem(błędy aż rażą wzrok),i ma problem,Ja tez dostałam od niego coś tam,ale nie zareagowałam i już(teraz pewnie dostanę nową wiadomość).Tyle tylko,że uważałam ten portal za zwyczajnie fajny,jednak coś tu jest nie dopatrzone...mówię tu o administratorze!!!!!Takich ,....ograniczonych użytkowników powinno się wyłapywać ,nawet jeśli miałaby to robić policja(oni szybko dojdą gdzie jest komputer tego KTOSIA ...czy jak mu tam teraz.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów...

6. Konto usunięte 04.10.2009 r. 10:45:58

trzeba było isć na nózkach ,albo taxi zamówic TOBYS niemiał problemu gdzie Twoje autko   smutny  

7. Konto usunięte 06.10.2009 r. 06:58:03

PANIE DAWIDZIE ...NIE ŻYCZĘ SOBIE TAKICH WIADOMOŚCI ...MOŻE PRZYTOCZĘ TO CO PAN DO MNIE NAPISAŁ:od Ktoś ty **cenzura** w dupe **cenzura** y, idź na autostradę **cenzura** dawać, tam możesz opciągać takim popaprańcom jak ty ... DOMYŚLAM SIĘ ŻE POWODEM TAKIEJ REAKCJI BYŁO TO ,ŻE ZAJRZAŁEM NA PANA PROFIL...A ZAJRZAŁEM DLATEGO, ŻE KOBIETY SKARŻĄ SIĘ NA PANA ...NA FORUM ...A PONIEWAŻ PRYWATNIE MAM AGENCJĘ DETEKTYWISTYCZNĄ WIĘC TEZ ZAWÓD WE KRWI .....ALE ZASKOCZĘ PANA .....JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ....HETERO.......MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE BĘDZIE DRUGIEJ TAKIEJ SYTUACJI.....

8. Konto usunięte 06.10.2009 r. 06:58:03

...WIDZĘ NA FORUM ,ŻE NIE TYLKO JA ..ZOSTAŁEM OBRZUCONY BŁOTEM .....   uśmiechnięty