pochajtaly sie jako malolaty i ch..j bobki strzelil jak sie jeszcze nie wyszumialy
A.
02.10.2009 r. 20:33:58
To pytanie do samego siebie zadałeś?
Konto usunięte
02.10.2009 r. 20:40:25
nie wsystko zloto co sie swieci
Konto usunięte
02.10.2009 r. 20:46:35
Jak w temacie . Też sobie nie wyobrażałem jak można dopuścić do rozwodu dwojga ludzi którzy kiedyś powiedzieli sobie TAK . Niestety życie weryfikuje wszystko i dopiero po ślubie zaczyna się tzw. dogrywanie . Potem okazuje się że jest inaczej , niestety często jest już za późno .Sam jestem po rozwodzie i wiem co to znaczy . Pozdrawiam
A.
02.10.2009 r. 20:52:46
w życiu raczej nieczęsto sie takie coś trafia.
Konto usunięte
02.10.2009 r. 21:12:48
zeby byc przygotowanym do tego a nie zyc chwilo i podejmowac dziecinnych decyzji a potem plakac i wiersze pisac
A.
02.10.2009 r. 21:32:01
buahahaha
Iwona*
05.10.2009 r. 19:33:58
>>>niestety<<<
Koteczek: )
05.10.2009 r. 19:48:16
np:nalóg...w ten sposób wiele sie niszczy..
Konto usunięte
05.10.2009 r. 20:03:03
bo z tych bab to kawal ch..ja byl
A.
05.10.2009 r. 23:26:10
oczywiście działa to w obie strony, jesli babie odwaliło to też..
Konto usunięte
06.10.2009 r. 01:28:32
lepiej sie rozstac niż sie męczyc sie z glupim dziadem lub na odwrót..
Konto usunięte
06.10.2009 r. 22:27:11
bo to **cenzura** byl damski bokser cale zycie po duppie od kupli dostawal a na rodzinie sie wyrzywa mialem z takimi do czynienia kur..a tylko zobaczo silniejszego od siebie to spio jak aniolki a grzeczni tylko co stego jak wydziesz to wtedy gorszo wojne zrobi to nie ma sesu ich trzeba wieszac bez sodu
Konto usunięte
07.10.2009 r. 16:48:21
Ogladajac profile wiekszosc ladnych kobiet jest rozwiedzina. Ja tego nie roumiem jak mozna dopuscic do rozwodu co jest tego powodem moze mi powiecie?
07.10.2009 r. 16:48:21
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
pochajtaly sie jako malolaty i ch..j bobki strzelil jak sie jeszcze nie wyszumialy
To pytanie do samego siebie zadałeś?
nie wsystko zloto co sie swieci
Jak w temacie . Też sobie nie wyobrażałem jak można dopuścić do rozwodu dwojga ludzi którzy kiedyś powiedzieli sobie TAK . Niestety życie weryfikuje wszystko i dopiero po ślubie zaczyna się tzw. dogrywanie . Potem okazuje się że jest inaczej , niestety często jest już za późno .Sam jestem po rozwodzie i wiem co to znaczy . Pozdrawiam
w życiu raczej nieczęsto sie takie coś trafia.
zeby byc przygotowanym do tego a nie zyc chwilo i podejmowac dziecinnych decyzji a potem plakac i wiersze pisac
buahahaha
>>>niestety<<<
np:nalóg...w ten sposób wiele sie niszczy..
bo z tych bab to kawal ch..ja byl
oczywiście działa to w obie strony, jesli babie odwaliło to też..
lepiej sie rozstac niż sie męczyc sie z glupim dziadem lub na odwrót..
bo to **cenzura** byl damski bokser cale zycie po duppie od kupli dostawal a na rodzinie sie wyrzywa mialem z takimi do czynienia kur..a tylko zobaczo silniejszego od siebie to spio jak aniolki a grzeczni tylko co stego jak wydziesz to wtedy gorszo wojne zrobi to nie ma sesu ich trzeba wieszac bez sodu
Ogladajac profile wiekszosc ladnych kobiet jest rozwiedzina. Ja tego nie roumiem jak mozna dopuscic do rozwodu co jest tego powodem moze mi powiecie?
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Love From Linda,