KaTe nie daje mi spokoju wczoraj do mnie dzwoni jak byłem na baletach i mowi mi ze ja ranie i zdradzam jak przecież razem nie jesteśmy ;/ jebnieta
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:25:20
tak ***** a serca nie da się zranić ono ***** wie o miłości tylko pompuje krew xD
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:29:45
nie lubie falszywych dziewczyn takich jak KaTe falszywych dziwek ;/
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:35:49
czlowieku jestes zalozny
czy ty nigdy nie znikniesz z mojego zycia?
wez idfz do tej maszkary a ode mnie wara
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:36:20
zalosny*
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:37:48
nie no to jest jakis cyrk normalnie ;(
wydzwania, pisze smsy i jeszcze ma czelnosc tu mi brzudzic
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:38:06
wiem ze jest duzo dziewczyn na tym forum ale to jest do KaTe a ty Ondrasz nie denerwuj sie bo KaTe lubi takich jak ty jeszcze ci laskę zrobi szkoda by było chłopaka jeszcze byś parcha jakiegoś dostał
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:40:12
wiem ale co on soba prezentuje? no zupelnie nic
dno i tyle..
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:41:14
***** a a ty uprawiaj wiecej seksu bo gruba jestes jak beka ponad 100 kg nie dziwie sie polskim drogom że sa dziurawe jak takie słonie chodzą jak ty, haha tak ja pisze kto do mnie ciagle wydzwania po nocach mam nagranie z tej wczorajszej rozmowy i dam na rapitshare zobaczymy cwszyscy dowiedza sie ze klamiesz
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:42:17
mow do mnie dalej nie rusza mnie to
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:43:14
oj tak Ondi calujemy sie i calujemy
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:44:22
hahaha zapraszam do Oławy i jak chcesz weź tą ***** e ze soba bo też ja osobiście załatwie już raz jej **cenzura** łem jak u mnie była
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:45:10
i co tak sie tym szczycisz ze pobiles kobiete?
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:46:39
ja bym sie brzydził ten żywy smalec jest paskudny jak ***** a jak smierdzi potrafi sie 5 dni nie myc nawet jak jest z chlopakiem jutro moja siostra i kuzyn tez troche o niej napisza na tym forum z tego co wiem ona ma jakiegos pawła ktorego kocha tak mi napisala
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:49:00
tak ciesze sie ze ci **cenzura** lem i nie raz jeszcze to zrobie poczekaj jeszcze miesiac zdziwisz sie a jutro dam linka z rozmowa... nara
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:50:50
czekam na ciebie w Oławie haha masz miesiac jak cie tu nie będzie to sie do twojej Kasi przejade i znow jej **cenzura** e w ta tłusta mordę xD
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:53:48
jaka bylam glupia idiotka ze z takim pajacem sie zadawalam
nie no ja sie spale ze wstydu zaraz
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:54:47
Już chyba bardziej żałosnym i śmiesznym człowiekiem nie można byc,,,Tak na marginesie nie rajcuje mnie potępianie innych, ale co Ty tutaj wyrabiasz, to istna groteska A zresztą chłopie, co ja Cię będę rozumu uczyła.... I czego do dziewczyny się czepiasz, takie głupoty wypisywac na forum- śmiechu warte!
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:56:06
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:56:30
ale wstydu mi narobil, ja sie zaraz zapadne pod ziemie
Konto usunięte
11.04.2010 r. 01:58:18
Przejmujesz się \"czymś\", czego zachodu nie warte nawet
Wiadomo,,,wyrzuty zawsze jakieś głęboko zostają,,ale jak to się mówi- było, minęło
Iwona*
11.04.2010 r. 01:59:39
i taki z niego bohater
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:00:23
A siary to on sam sobie narobił, bo kto to słyszał żeby chłopak takie teksty do dziewczyny zapodawał,,,ja na jego miejscu bym się wstydziła za brak dobrych manier...
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:00:58
musze cie czyms zasmucic matury nie napiszesz bo cala twoja prezentacja jutro bedzie w necie haha i powiedza ze sciagnelas i przepisalas zrobilem co miałem zrobić jestem zadowolony nara
01:59:07
jutro ja zobaczysz na forum bedzie link
no patrzcie co mi na gadu wyslal
mowilam ze tak bedzie
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:02:53
teraz to juz koniec matury nie zdam..
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:09:58
ale ja nie pisze z nim
nie odbieram telefonow
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:11:12
Marta juz raz w hotelu gdzie mialam praktyke narobil mi problemow, napisal w moim imieniu wyrzucili mnie..
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:13:44
Do psychiatry go trzeba na smyczy zaprowadzic, jak psa
Konto usunięte
11.04.2010 r. 02:15:11
mam go w sumie w telu zablokowanego..ale to tylko odrzuca polaczenia ta funkcja ale bede musiala wybrac sie do plusa i zablokowac go calkowicie aby smsy ani nic innego mi nie dochodzilo..
KaTe nie daje mi spokoju wczoraj do mnie dzwoni jak byłem na baletach i mowi mi ze ja ranie i zdradzam jak przecież razem nie jesteśmy ;/ jebnieta
tak ***** a serca nie da się zranić ono ***** wie o miłości tylko pompuje krew xD
nie lubie falszywych dziewczyn takich jak KaTe falszywych dziwek ;/
czlowieku jestes zalozny
czy ty nigdy nie znikniesz z mojego zycia?
wez idfz do tej maszkary a ode mnie wara
zalosny*
nie no to jest jakis cyrk normalnie ;(
wydzwania, pisze smsy i jeszcze ma czelnosc tu mi brzudzic
wiem ze jest duzo dziewczyn na tym forum ale to jest do KaTe a ty Ondrasz nie denerwuj sie bo KaTe lubi takich jak ty jeszcze ci laskę zrobi szkoda by było chłopaka jeszcze byś parcha jakiegoś dostał
wiem ale co on soba prezentuje? no zupelnie nic
dno i tyle..
***** a a ty uprawiaj wiecej seksu bo gruba jestes jak beka ponad 100 kg nie dziwie sie polskim drogom że sa dziurawe jak takie słonie chodzą jak ty, haha tak ja pisze kto do mnie ciagle wydzwania po nocach mam nagranie z tej wczorajszej rozmowy i dam na rapitshare zobaczymy cwszyscy dowiedza sie ze klamiesz
mow do mnie dalej nie rusza mnie to
oj tak Ondi calujemy sie i calujemy
hahaha zapraszam do Oławy i jak chcesz weź tą ***** e ze soba bo też ja osobiście załatwie
już raz jej **cenzura** łem jak u mnie była
i co tak sie tym szczycisz ze pobiles kobiete?
ja bym sie brzydził ten żywy smalec jest paskudny jak ***** a jak smierdzi potrafi sie 5 dni nie myc nawet jak jest z chlopakiem jutro moja siostra i kuzyn tez troche o niej napisza na tym forum z tego co wiem ona ma jakiegos pawła ktorego kocha tak mi napisala
tak ciesze sie ze ci **cenzura** lem i nie raz jeszcze to zrobie poczekaj jeszcze miesiac zdziwisz sie a jutro dam linka z rozmowa... nara
czekam na ciebie w Oławie haha masz miesiac jak cie tu nie będzie to sie do twojej Kasi przejade i znow jej **cenzura** e w ta tłusta mordę xD
jaka bylam glupia idiotka ze z takim pajacem sie zadawalam
nie no ja sie spale ze wstydu zaraz
Już chyba bardziej żałosnym i śmiesznym człowiekiem nie można byc,,,Tak na marginesie nie rajcuje mnie potępianie innych, ale co Ty tutaj wyrabiasz, to istna groteska
A zresztą chłopie, co ja Cię będę rozumu uczyła.... I czego do dziewczyny się czepiasz, takie głupoty wypisywac na forum- śmiechu warte!
ale wstydu mi narobil, ja sie zaraz zapadne pod ziemie
Przejmujesz się \"czymś\", czego zachodu nie warte nawet
Wiadomo,,,wyrzuty zawsze jakieś głęboko zostają,,ale jak to się mówi- było, minęło
i taki z niego bohater
A siary to on sam sobie narobił, bo kto to słyszał żeby chłopak takie teksty do dziewczyny zapodawał,,,ja na jego miejscu bym się wstydziła za brak dobrych manier...
musze cie czyms zasmucic matury nie napiszesz bo cala twoja prezentacja jutro bedzie w necie
haha i powiedza ze sciagnelas i przepisalas zrobilem co miałem zrobić jestem zadowolony
nara
01:59:07
jutro ja zobaczysz na forum bedzie link
no patrzcie co mi na gadu wyslal
mowilam ze tak bedzie
teraz to juz koniec matury nie zdam..
ale ja nie pisze z nim
nie odbieram telefonow
Marta juz raz w hotelu gdzie mialam praktyke narobil mi problemow, napisal w moim imieniu wyrzucili mnie..
Do psychiatry go trzeba na smyczy zaprowadzic, jak psa
mam go w sumie w telu zablokowanego..ale to tylko odrzuca polaczenia ta funkcja ale bede musiala wybrac sie do plusa i zablokowac go calkowicie aby smsy ani nic innego mi nie dochodzilo..
no az tak cholera co za kretykna ze mnie..