Mężczyźni mają umysł analityczny: duże problemy potrafią rozbić na mniejsze. Kobiety mają umysł syntetyczny: z małych problemów robią duże problemy.
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:27:47
I pojawia sie odwieczny konflikt płuci i ciekawe czy tak naprawdę przyjaźń między kobietą a męszczyzną to mit czy prawda ?
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:29:06
faceci to dranie
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:31:42
Moim zdaniem to tak po połowie
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:33:57
nie Mirku bynajmniej nie wedlug mnie..
cholera kolejny mnie zranil
do bani..
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:34:03
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:35:59
No wiesz ja tam mam różne doświadczenia na tym polu co nie zmienia faktu iż jak ktoś kogoś rani to zabiera mu coś ulotnego
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:36:14
nieprawda Ondraszku
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:41:17
KaTe nie ma co sie smucić będzie nastepny
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:41:50
nie teraz juz nie chce nastepnego..
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:43:01
Czas leczy taki stan rzeczy
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:44:08
ten napewno nie..
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:47:05
Wisz co wszystkie Kaśki to i wesołe dziewczyny wiec głowa do góry i na marginesie - czy tego forum nie obsługuje Firefox czy to u mnie coś nie działa ?
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:48:32
obsluguje bo ja mam na firefoxie
ale ja od dluzszego czasu ze tak powiem z zewnatrz sie smieje a w srodku serce peka..
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:51:26
To chyba coś mam poblokowane bo muszę korzystać tu z explorera , a wracając do tematu ciężki to stan ale do przeżycia mnie kiedyś tam trzymało jakieś 3 czy 4 miechy ale żyje się przecież dalej
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:52:55
tiaaaa.. no ciezko bedzie ciezko..
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:55:18
wszystko zależy od głębokości zaangażowania i tyle im głębsze tym gorzej , nie mniej jednak każdy znosi po swojemu raz krycej raz dłużej , ale ja mam zdanie że klin klinem i tyle
Konto usunięte
09.04.2010 r. 23:58:04
to ja bede przezywala to do konca zycia..
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:00:05
KaTe mam pytanko czy to była może twoja pierwsza miłość ?
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:05:03
nie ale bardzo wazna..
i ostatnia..
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:08:01
Rozumiem. Kurcze ale tu Avatary są bez nadziejne wygląd jakiegoś jasia z grzymałkowa
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:09:39
no
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:11:43
Ja tu nowy to i zdjęcia jeszcze nie mam muszę sobie pstryknąc jakieś, najładniejsze wybrac i wstawić , a na razie to nie sobie bedzie taki avatar
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:13:16
no to szybko rob to zdjecie
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:13:38
A właśnie oladałaś może film ?
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:13:39
ogladalam byl przepiekny!!!!
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:14:29
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:15:48
...Lub odwrotnie ,,,,To tylko gdybanie- podział przedstawicieli obojga płci ze względu na poglądy przez nich preferowane, nawyki oraz różnoraki sposób myślenia ,, Aczkolwiek, obecnie ciężko jest przybliżyc postawę \"dzisiejszych\" Pań i Panów
Zaiste, kobiety są z natury delikatne i wrażliwe, z tendencją do przesady ,,(chociaż... nie wszystkie Panie tak mają )- jedno słowo wystarczy, a już możemy przyczynic się do narodzin awantury albo plotki ,,, Może dlatego tak mamy, iż staramy się myślec realnie w każdej sytuacji, uwypuklając każdy minusik, każdą wadę działania,,bądź stanu sytuacji, której pragniemy się podjąc...Po prostu kobiety są drobiazgowe
Mężczyźni zaś przeciwnie,,,dla nich życie jest o wiele prostsze,,,, nie marudzą tyle, nie plotkują tyle, nie mazgają się tyle, nie stroją się tyle, co my ,,,Mężczyźni są bardziej pomysłowi, i jak będą chcieli to wymyślą więcej przykładów, by dogonić kobiety
zanim my zdążymy cokolwiek powiedziec, musimy to najpierw szczegółowo przemyślec,, oni zrobią to, co trzeba o wiele prędzej ,,,,,(u facetów również zdarzają się wyjątki ),,
Zresztą większośc sytuacji ekstremalnych, to wina kobiet
Konto usunięte
10.04.2010 r. 00:16:21
Hmm mój siostrzeniec był zachwycony , natomiast ja nie bardzo dla mnie trochę przerost formy nad treścięą no ale ja mam chyba specyficzny gust co do filmów , zresztą nie tylko
Mężczyźni mają umysł analityczny: duże problemy potrafią rozbić na mniejsze. Kobiety mają umysł syntetyczny: z małych problemów robią duże problemy.
I pojawia sie odwieczny konflikt płuci i ciekawe czy tak naprawdę przyjaźń między kobietą a męszczyzną to mit czy prawda ?
faceci to dranie
nie Mirku bynajmniej nie wedlug mnie..
cholera kolejny mnie zranil
do bani..
No wiesz ja tam mam różne doświadczenia na tym polu co nie zmienia faktu iż jak ktoś kogoś rani to zabiera mu coś ulotnego
nieprawda Ondraszku
KaTe nie ma co sie smucić będzie nastepny
nie teraz juz nie chce nastepnego..
Czas leczy taki stan rzeczy
ten napewno nie..
Wisz co wszystkie Kaśki to i wesołe dziewczyny wiec głowa do góry i na marginesie - czy tego forum nie obsługuje Firefox czy to u mnie coś nie działa ?
obsluguje bo ja mam na firefoxie
ale ja od dluzszego czasu ze tak powiem z zewnatrz sie smieje a w srodku serce peka..
To chyba coś mam poblokowane bo muszę korzystać tu z explorera , a wracając do tematu ciężki to stan ale do przeżycia mnie kiedyś tam trzymało jakieś 3 czy 4 miechy ale żyje się przecież dalej
tiaaaa.. no ciezko bedzie ciezko..
wszystko zależy od głębokości zaangażowania i tyle im głębsze tym gorzej , nie mniej jednak każdy znosi po swojemu raz krycej raz dłużej , ale ja mam zdanie że klin klinem i tyle
to ja bede przezywala to do konca zycia..
KaTe mam pytanko czy to była może twoja pierwsza miłość ?
nie ale bardzo wazna..
i ostatnia..
Rozumiem. Kurcze ale tu Avatary są bez nadziejne wygląd jakiegoś jasia z grzymałkowa
no
Ja tu nowy to i zdjęcia jeszcze nie mam muszę sobie pstryknąc jakieś, najładniejsze wybrac i wstawić , a na razie to nie sobie bedzie taki avatar
no to szybko rob to zdjecie
ogladalam byl przepiekny!!!!
...Lub odwrotnie
,,,,To tylko gdybanie- podział przedstawicieli obojga płci ze względu na poglądy przez nich preferowane, nawyki oraz różnoraki sposób myślenia
,, Aczkolwiek, obecnie ciężko jest przybliżyc postawę \"dzisiejszych\" Pań i Panów
,,(chociaż... nie wszystkie Panie tak mają
)- jedno słowo wystarczy, a już możemy przyczynic się do narodzin awantury albo plotki
,,, Może dlatego tak mamy, iż staramy się myślec realnie w każdej sytuacji, uwypuklając każdy minusik, każdą wadę działania,,bądź stanu sytuacji, której pragniemy się podjąc...Po prostu kobiety są drobiazgowe
,,,Mężczyźni są bardziej pomysłowi, i jak będą chcieli to wymyślą więcej przykładów, by dogonić kobiety
,,,,,(u facetów również zdarzają się wyjątki
),,
Zaiste, kobiety są z natury delikatne i wrażliwe, z tendencją do przesady
Mężczyźni zaś przeciwnie,,,dla nich życie jest o wiele prostsze,,,, nie marudzą tyle, nie plotkują tyle, nie mazgają się tyle, nie stroją się tyle, co my
zanim my zdążymy cokolwiek powiedziec, musimy to najpierw szczegółowo przemyślec,, oni zrobią to, co trzeba o wiele prędzej
Zresztą większośc sytuacji ekstremalnych, to wina kobiet
Hmm mój siostrzeniec był zachwycony , natomiast ja nie bardzo dla mnie trochę przerost formy nad treścięą no ale ja mam chyba specyficzny gust co do filmów , zresztą nie tylko
mi sie bardzo podobal
lubie taie filmy albo Saga Zmierzchu
no i horrorki