CIEKAWY TEMAT ... TO CZY KTOŚ DAJE D....Y ZA KASĘ CZY NIE... TO JEGO OSOBISTA SPRAWA ...KAŻDY ŻYJE TAK JAK CHCE ....MYŚLĘ ZE NIC NIE DA JEŚLI BĘDZIEMY TĘPIĆ SPONSORING CZY POPIERAĆ ,TAK BYŁO ,JEST I BĘDZIE ... )
Konto usunięte
01.10.2009 r. 10:34:28
w sumie to i tak ale no te pannice po 18 lat które naciagaja na doładowania do tela. to przegiecie.nie no mnie to krew zalewa ze takie istnieja
Konto usunięte
01.10.2009 r. 10:39:43
TAKIE JEST ŻYCIE ...TAKIE CZASY, ŻE MŁODE DZIEWCZYNY WYKORZYSTUJĄ SWOJE ATUTY DO TAKICH CELÓW ALE MY TEGO NIE ZMIENIMY ...JEDYNE CO MOŻEMY ZROBIĆ TO POKIWAĆ GŁOWAMI ..BO IM WIĘCEJ KRYTYKI TYM ODWROTNY SKUTEK ....TAKA DZIEWCZYNA MUSI SAMA DOJŚĆ DO WNIOSKU, ŻE ŹLE ROBI ...
Konto usunięte
01.10.2009 r. 10:42:07
hahahaha najpierw to trzeba ruszyc mózgiem a nie **cenzura**
Konto usunięte
01.10.2009 r. 10:46:44
TAK, ALE DUPĄ ..JEST ŁATWIEJ......OD MYŚLENIA TO JESZCZE GŁOWA ROZBOLI.... )))))
Przemek
01.10.2009 r. 11:27:28
tepic
Konto usunięte
01.10.2009 r. 11:31:58
o widzisz i jestesmy w domu wkoncu sie przyznałas i trafiłas na odpowiedni watek stworzyłam go specjalnie z mysla o tobie hehehehe gdybys miała troche godnosci i rozumu to bys sie na takie cos nie zgodziła ale to juz twoja sprawa heh ja ze swoich zródeł wiem ze z tymi doładowaniami to inaczej było ale spoko szukaj dalej swojej miłosci ale nie wiem czy sie taki jelen trafi ewentualnie cie wyruchaja i **cenzura** ila na zbity pysk powodzonka
Konto usunięte
01.10.2009 r. 12:29:54
jak kochasz kogos i ufasz to to oddajesz wszystko nie tylko siebie ale to nie jest sposoring,,nienawidze ludzi ktorzy so leniwi i tylko dupsko nastawiajo ,i bez zadnych wyrzutow do siebie bez honoru do samych siebie a jeszcze gorsi so ci ktorzy to wykorzystujo jak im paly mogo stac
Zuzanna
01.10.2009 r. 12:44:38
a ja tak wlasciwie to mam **cenzura** ne na to kto kogo sponsoruje, czy jak to niektorzy okreslaja "wspiera finansowo" hahahahaha! ale osobiscie nie ponizylabym sie w taki sposob ;D
Anka
01.10.2009 r. 22:11:36
Każdy robi to co lubi,ja osobiście sie odcinam od tego,ale nie potępiam takich osób..w końcu to ich życie ich prawo decydowania o sobie
SYLWIA
01.10.2009 r. 23:51:02
no tak,ale znam malzenstwa,ktore umawiaja sie na jeden dzien w tygodniu...i ona musi dac ,bo on inaczej przestanie dawac pieniadze na zycie...to przeciez tez jest kurestwo...tylko wewnetrzne...w wielu domach tak jest,kobiety oddaja sie z zacisnietymi zebami,zeby miec spokoj przez kilka dni...a sex to taka piekna sprawa,osobiscie odcinalabym takim facetom **cenzura** y...albo wieszlalabym ich na ratuszu dla przestrogi dla innych egoistow!
Konto usunięte
02.10.2009 r. 00:20:33
bardziej bym sie spodziała ze ja piz.. rozboli
donio
02.10.2009 r. 11:23:10
Nie mam nic przeciwko.Jak ktoś ma ochotę to czemu nie.Ja popieram
CIEKAWY TEMAT ... TO CZY KTOŚ DAJE D....Y ZA KASĘ CZY NIE... TO JEGO OSOBISTA SPRAWA ...KAŻDY ŻYJE TAK JAK CHCE ....MYŚLĘ ZE NIC NIE DA JEŚLI BĘDZIEMY TĘPIĆ SPONSORING CZY POPIERAĆ ,TAK BYŁO ,JEST I BĘDZIE ...
)
w sumie to i tak ale no te pannice po 18 lat które naciagaja na doładowania do tela. to przegiecie.nie no mnie to krew zalewa ze takie istnieja
TAKIE JEST ŻYCIE ...TAKIE CZASY, ŻE MŁODE DZIEWCZYNY WYKORZYSTUJĄ SWOJE ATUTY DO TAKICH CELÓW ALE MY TEGO NIE ZMIENIMY ...JEDYNE CO MOŻEMY ZROBIĆ TO POKIWAĆ GŁOWAMI ..BO IM WIĘCEJ KRYTYKI TYM ODWROTNY SKUTEK ....TAKA DZIEWCZYNA MUSI SAMA DOJŚĆ DO WNIOSKU, ŻE ŹLE ROBI ...
hahahaha
najpierw to trzeba ruszyc mózgiem a nie **cenzura**
TAK, ALE DUPĄ ..JEST ŁATWIEJ......OD MYŚLENIA TO JESZCZE GŁOWA ROZBOLI....
)))))
tepic
o widzisz i jestesmy w domu wkoncu sie przyznałas
i trafiłas na odpowiedni watek stworzyłam go specjalnie z mysla o tobie
hehehehe gdybys miała troche godnosci i rozumu to bys sie na takie cos nie zgodziła ale to juz twoja sprawa heh ja ze swoich zródeł wiem ze z tymi doładowaniami to inaczej było ale spoko
szukaj dalej swojej miłosci ale nie wiem czy sie taki jelen trafi ewentualnie cie wyruchaja i **cenzura** ila na zbity pysk
powodzonka
jak kochasz kogos i ufasz to to oddajesz wszystko nie tylko siebie ale to nie jest sposoring,,nienawidze ludzi ktorzy so leniwi i tylko dupsko nastawiajo ,i bez zadnych wyrzutow do siebie bez honoru do samych siebie a jeszcze gorsi so ci ktorzy to wykorzystujo jak im paly mogo stac
a ja tak wlasciwie to mam **cenzura** ne na to kto kogo sponsoruje, czy jak to niektorzy okreslaja "wspiera finansowo" hahahahaha! ale osobiscie nie ponizylabym sie w taki sposob ;D
Każdy robi to co lubi,ja osobiście sie odcinam od tego,ale nie potępiam takich osób..w końcu to ich życie ich prawo decydowania o sobie
no tak,ale znam malzenstwa,ktore umawiaja sie na jeden dzien w tygodniu...i ona musi dac ,bo on inaczej przestanie dawac pieniadze na zycie...to przeciez tez jest kurestwo...tylko wewnetrzne...w wielu domach tak jest,kobiety oddaja sie z zacisnietymi zebami,zeby miec spokoj przez kilka dni...a sex to taka piekna sprawa,osobiscie odcinalabym takim facetom **cenzura** y...albo wieszlalabym ich na ratuszu dla przestrogi dla innych egoistow!
bardziej bym sie spodziała ze ja piz.. rozboli
Nie mam nic przeciwko.Jak ktoś ma ochotę to czemu nie.Ja popieram
tępic! tępic! hehe..
hahaha dla niektórych bardzo bliski temat