Kto choć trochę stara się poznać lub zna kobiety, doskonale wie, o czym najbardziej lubią rozmawiać z innymi kobietami. O ciuchach? O kosmetykach? O perfumach czy solarium? Nie.
One rozmawiają przede wszystkim o tym, w jaki sposób wychować swojego mężczyznę, własnego samca, męskie ciacho. Skoro one mogą, to może warto zastanowić się w męskim gronie, jak wychować kobietę
Konto usunięte
09.04.2010 r. 12:55:14
Martuś, ja nigdy nie wpisałem Cie do rubryki \"wszystkie\"
ale pazurki przydałoby się ukrócić
Konto usunięte
09.04.2010 r. 12:56:27
Konrad lobuzie czy Ty myslisz ze kazda taka jest
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:00:04
z tym ze nie kazda kobieta jest taka sama sa takie wyjatki jak MY Martus
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:00:36
Konrad łobuz lubi Was prowokować
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:04:26
to masz od dobrej kobitki
na oslode
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 13:18:28
Czasy się zmieniają ale ludzie nie , więc nikt nikogo nie zmieni , wiem to z doświadczenia .
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:19:04
MArtuś??? ustami chcesz mi masować
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:20:17
a gdzie miejsce na słynną teorie że u każdego człowieka charakter zmienia się co 7 lat???
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:20:42
toc mnie po d całujesz
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:26:30
a oto co znalazłem na innym forum
BlonDi pisze:\"Za 1,5 miesiąca będe miała 14 lat przyjaciółka powiedziałam mi że podobno charakter człowieka zmienia się przez 7 lat!! czy to prawda? \"
zastanawiam się czy ten nick to tylko zbieg okoliczności
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:42:55
toć po części z tą teorią sam się zgadzam, ale nie że za 1,5 miesiąca nagle laska zostanie kosmitką bo ma urodziny
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 13:46:01
I ty w to wierzysz że co 7 lat charakter się zmienia
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 13:47:40
To może zacznij wierzyć w reinkarnację
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:47:48
W końcu ktos powiedział prawde
Owszem kobietki rozmawiaja o tym jak wychowywac facetów....ja nie zaprzeczam
I wcale sienie zdziwie ze faceci robia to samo
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 13:54:33
A mnie to loto czy mnie chce jakaś wychowywać i tak mnie żadna nie zmieni .
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:56:12
Orzełku w tej chwili brzydko robisz potępiając Hinduizm
i nie da się ukryć że każdy z nas za 7 lat będzie postępował inaczej i w inny sposób patrzył na życie niż teraz, do tego nie potrzeba pełnych 7 lat, urodzinowego hokus pokus i niczego równie głupiego, ale jedynie nabywanych przez nas w tym czasie doświadczeń
dlatego napisałem że zgadzam się \"po części\" bo to czas nas kształtuje, dłuższy czy krótszy, nie ważne ...
Konto usunięte
09.04.2010 r. 13:57:22
hahahah odwieczna wojna plci
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:00:46
A tak powaznie......
bedąc w zwiazku nigdy nie chciałabym by cały swiat mojego faceta był podporzadkowany mojej osobie....
Hmmmm co to za sztuka wychowac sobie partnerai traktowac go jak swoja zabawke...czy nie lepiej partnerowac sobie...uczyc sie wzajemnie siebie samych????
kazdy człowiek jest inny i jezeli decydujemy sie na wspólne zycie liczymy sie chyba z tym jakie wady ma partner..
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:21:12
to jest tak troche ukryta wojna ale jest martus
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:23:55
gdzie ten patriota co tylko własną religię szanuje
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 14:24:53
Nie potępiam żadnej religii i przepraszam nie wiedziałem że jesteś wyznawcą hinduizmu . Ja w takie bajki nie wieżę ale to jest moje zdanie więc nie masz powodów się na mnie obrażać .
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:26:19
ja jestem ateistą
ale potrafię zrozumieć pobudki osób wierzących
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 14:34:38
Moja wiara nie jest z tego świata i przestań walić młotkiem bo głowa mnie dziś boli .
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:41:44
&feature=related
tego tu słuchamy,idę na gulasz z kota
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:43:53
chyba nie z mojego paszteta
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:49:27
&feature=related
to jest o niebo lepsze
idę idę bo żołądek nie wytrzyma
Konto usunięte
09.04.2010 r. 14:50:11
z Paszteta
Orzeł Biały
09.04.2010 r. 14:50:45
A ja tego słucham , to 100 razy jest piękniejsze .
Konto usunięte
09.04.2010 r. 16:09:11
luzik kwestia gustu
a ja tego słucham tylko od czasu do czasu, zamiennie z klasyczną dla odprężenia
niestety w Hama nie potrafią za bardzo naszej muzyki docenić, więc jeszcze przez kilka dni tyle mi pozostaje
Kto choć trochę stara się poznać lub zna kobiety, doskonale wie, o czym najbardziej lubią rozmawiać z innymi kobietami. O ciuchach? O kosmetykach? O perfumach czy solarium? Nie.
One rozmawiają przede wszystkim o tym, w jaki sposób wychować swojego mężczyznę, własnego samca, męskie ciacho. Skoro one mogą, to może warto zastanowić się w męskim gronie, jak wychować kobietę
Martuś, ja nigdy nie wpisałem Cie do rubryki \"wszystkie\"
ale pazurki przydałoby się ukrócić
Konrad lobuzie czy Ty myslisz ze kazda taka jest
z tym ze nie kazda kobieta jest taka sama sa takie wyjatki jak MY Martus
Konrad łobuz lubi Was prowokować
to masz od dobrej kobitki
na oslode
Czasy się zmieniają ale ludzie nie , więc nikt nikogo nie zmieni , wiem to z doświadczenia .
MArtuś??? ustami chcesz mi masować
a gdzie miejsce na słynną teorie że u każdego człowieka charakter zmienia się co 7 lat???
toc mnie po d całujesz
a oto co znalazłem na innym forum
BlonDi pisze:\"Za 1,5 miesiąca będe miała 14 lat przyjaciółka powiedziałam mi że podobno charakter człowieka zmienia się przez 7 lat!! czy to prawda? \"
zastanawiam się czy ten nick to tylko zbieg okoliczności
toć po części z tą teorią sam się zgadzam, ale nie że za 1,5 miesiąca nagle laska zostanie kosmitką bo ma urodziny
I ty w to wierzysz że co 7 lat charakter się zmienia
To może zacznij wierzyć w reinkarnację
W końcu ktos powiedział prawde
Owszem kobietki rozmawiaja o tym jak wychowywac facetów....ja nie zaprzeczam
I wcale sienie zdziwie ze faceci robia to samo
A mnie to loto czy mnie chce jakaś wychowywać i tak mnie żadna nie zmieni .
Orzełku w tej chwili brzydko robisz potępiając Hinduizm
i nie da się ukryć że każdy z nas za 7 lat będzie postępował inaczej i w inny sposób patrzył na życie niż teraz, do tego nie potrzeba pełnych 7 lat, urodzinowego hokus pokus i niczego równie głupiego, ale jedynie nabywanych przez nas w tym czasie doświadczeń
dlatego napisałem że zgadzam się \"po części\" bo to czas nas kształtuje, dłuższy czy krótszy, nie ważne ...
hahahah odwieczna wojna plci
A tak powaznie......
bedąc w zwiazku nigdy nie chciałabym by cały swiat mojego faceta był podporzadkowany mojej osobie....
Hmmmm co to za sztuka wychowac sobie partnerai traktowac go jak swoja zabawke...czy nie lepiej partnerowac sobie...uczyc sie wzajemnie siebie samych????
kazdy człowiek jest inny i jezeli decydujemy sie na wspólne zycie liczymy sie chyba z tym jakie wady ma partner..
to jest tak troche ukryta wojna ale jest martus
gdzie ten patriota co tylko własną religię szanuje
Nie potępiam żadnej religii i przepraszam nie wiedziałem że jesteś wyznawcą hinduizmu . Ja w takie bajki nie wieżę ale to jest moje zdanie więc nie masz powodów się na mnie obrażać .
ja jestem ateistą
ale potrafię zrozumieć pobudki osób wierzących
Moja wiara nie jest z tego świata i przestań walić młotkiem bo głowa mnie dziś boli .
&feature=related
tego tu słuchamy,idę na gulasz z kota
chyba nie z mojego paszteta
&feature=related
to jest o niebo lepsze
idę idę bo żołądek nie wytrzyma
z Paszteta
A ja tego słucham , to 100 razy jest piękniejsze .
luzik kwestia gustu
a ja tego słucham tylko od czasu do czasu, zamiennie z klasyczną dla odprężenia
niestety w Hama nie potrafią za bardzo naszej muzyki docenić, więc jeszcze przez kilka dni tyle mi pozostaje