ZAPACH - Słuchajcie tak sie ostatnio zastanawiałam jaki własciwie zapach nas pociąga? może perfumy, może naturalny zapach męskiego bądz kobiecego ciała, może jakis inny zapach który zwróciłby naszą uwagę na płec przeciwna
Konto usunięte
05.04.2010 r. 18:31:00
tubke ???
no tubke to ja nie ....tylko troszke....co za duzo to nie zdrowo by waliło jak z perfumeri ....
ja lubie zapach męzczyzny jak wyjdzie prosto z pod prysznica.....ehhh.....zapach wyprasowanej koszuli na jego ciele
to jest to
Konto usunięte
05.04.2010 r. 18:47:36
gepciu jestes nie mozliwy wiesz hahahahah ....to wybacz jak sie za bardzo przystosunkuje do ciebie bo bardzo lubie ten zapach
Konto usunięte
05.04.2010 r. 18:57:07
mój ulubiony zapach to lacoste...jest dosc drogi wiec za duzo to i sie nie pryskam hahahahah
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:02:32
takich perfum to i ja nie lubie
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:03:52
Mnie odstraszaja spceni faceci ,,,moze byc nieziemsko przystojny, ale gdy odór wyczuje od niego,,nie ma zmiluj sie
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:04:42
aga no ja tez ,,,nie nawidze spoconych facetów...bleeeee
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:05:58
Jak facet nieziemsko pachchnie ..owszem nie omieszkam mu tego powiedziec
Mezczyzni widac sa w takich sytuacjach troszke zakłopotani...bo nie sa przyzwyczajeni do takiego typu komplementów
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:07:57
No wlasnie
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:08:48
Aczkolwiek sa pewne pachnace i przystojne wyjatki
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:09:45
biednym troche oddaj bogaczu
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:14:48
A ja na chwile tak o sobie ,,, dostalam niedawno od brata na gwiazdke wode toaletowa Celine Dion, w takim fioletowym flakoniku-specjalnie dla mnie je kuil specjalnie, bedac we Francji. Raz wzielam a ze soba do szkoly, przedstawienie jakies bylo..poszlam potem do szatni, aby sie przebrac na w-f, a jak wrocilam to juz perfumek nie bylo ,,
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:17:12
Niepotrzebnie sie kumpelom chwalilam i sie doigralam ,,,ale zeby tupetu nie miec oraz zadnych skrupulow i tak cos wyciagnac z cudzej torby
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:17:37
co za ***** ozy no !!!!
to dosc drogie i ladne perfumy nie dziwie ci sie ze ci podwineli
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:19:47
Ale ja sie staram uczyc i ladnie pachniec marys
,,, moze znow, kiedys tam poprosze brata, zeby mi takie same przywiozl
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:23:04
ale szkoda...oj ja to bym burze zrobiła w szkole ....jak to ja
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:36:40
Nie, no racja oczywiscie, Tylko tak sie stalo ze wzgledu na swoja glupote ,,,,drugi raz tego nie uczynie
Konto usunięte
05.04.2010 r. 19:38:27
He ja wlasnie burze zrobilam, nawet z piorunami wkurzylam sie i zglosilam to dla psora od w-fu,,,,ale oczywiscie nikt przyznac sie nie chcial i ucichlo wszystko potem
Marcin
05.04.2010 r. 20:42:06
Ja lubię zapach eufori... tak apropo każda kobieta ma iny zapach... pamiętamy np. zapach pierwszego partnera. i zaczynamy go naprawdę lubić, a nawet o nim marzyć
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:00:18
Zapach-bardzo,bardzo wazna rzecz.Moze pociagac,albo odpychac.Rodzaj i intensywnosc preferowanych zapachow,to bardzo indywidualna sprawa.Ale sa perfumy ktore,na przyklad mnie,zwalaja z nog.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:08:23
Oczywiscie,bez przesady,nie daje poznac ze tak na mnie dziala-przeciez jestesmy szanujacymi sie kobietami
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:09:42
Ale jak tu nie dac, skoro az sie nózki uginaja od takich zapachów
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:13:25
nie no rzucac jako tako to nie ,,,,ale trudno jest sie powstrzymac jak takie ciacho pachnace stoi przed toba
Boze sylwia co ty gadasz opanuj sie !!!!!!!!!!
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:15:33
WIOSNA-poprostu,wyobraznia dziala...rozumiem to
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:16:52
Oj tak tak juz mam plana
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:19:40
tylko współczuc tym chłopakom naszym
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:24:33
Ponoc mezczyzni,lubia ostre,wiedzace czego chca,kobiety.Chyba raczej ,trzeba im zazdroscic.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:25:39
Sorki ze sie wtracam-Gabi jestem.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 18:26:15
gabi powaznie ?????
a no tego to ja juz nie wiem
myslałam ze to raczej kobiety takich facetów preferuja
ZAPACH - Słuchajcie tak sie ostatnio zastanawiałam jaki własciwie zapach nas pociąga? może perfumy, może naturalny zapach męskiego bądz kobiecego ciała, może jakis inny zapach który zwróciłby naszą uwagę na płec przeciwna
tubke ???
no tubke to ja nie ....tylko troszke....co za duzo to nie zdrowo by waliło jak z perfumeri ....
ja lubie zapach męzczyzny jak wyjdzie prosto z pod prysznica.....ehhh.....zapach wyprasowanej koszuli na jego ciele
to jest to
gepciu jestes nie mozliwy wiesz hahahahah ....to wybacz jak sie za bardzo przystosunkuje do ciebie bo bardzo lubie ten zapach
mój ulubiony zapach to lacoste...jest dosc drogi wiec za duzo to i sie nie pryskam hahahahah
takich perfum to i ja nie lubie
Mnie odstraszaja spceni faceci
,,,moze byc nieziemsko przystojny, ale gdy odór wyczuje od niego,,nie ma zmiluj sie
aga no ja tez ,,,nie nawidze spoconych facetów...bleeeee
Jak facet nieziemsko pachchnie ..owszem nie omieszkam mu tego powiedziec
Mezczyzni widac sa w takich sytuacjach troszke zakłopotani...bo nie sa przyzwyczajeni do takiego typu komplementów
No wlasnie
Aczkolwiek sa pewne pachnace i przystojne wyjatki
biednym troche oddaj bogaczu
A ja na chwile tak o sobie
,,, dostalam niedawno od brata na gwiazdke
wode toaletowa Celine Dion, w takim fioletowym flakoniku-specjalnie dla mnie je kuil specjalnie, bedac we Francji. Raz wzielam a ze soba do szkoly, przedstawienie jakies bylo..poszlam potem do szatni, aby sie przebrac na w-f, a jak wrocilam to juz perfumek nie bylo
,,
Niepotrzebnie sie kumpelom chwalilam i sie doigralam
,,,ale zeby tupetu nie miec oraz zadnych skrupulow i tak cos wyciagnac z cudzej torby
co za ***** ozy no !!!!
to dosc drogie i ladne perfumy nie dziwie ci sie ze ci podwineli
Ale ja sie staram uczyc i ladnie pachniec marys
,,, moze znow, kiedys tam poprosze brata, zeby mi takie same przywiozl
ale szkoda...oj ja to bym burze zrobiła w szkole ....jak to ja
Nie, no racja oczywiscie, Tylko tak sie stalo ze wzgledu na swoja glupote
,,,,drugi raz tego nie uczynie
He ja wlasnie burze zrobilam, nawet z piorunami
wkurzylam sie i zglosilam to dla psora od w-fu,,,,ale oczywiscie nikt przyznac sie nie chcial i ucichlo wszystko potem
Ja lubię zapach eufori... tak apropo każda kobieta ma iny zapach... pamiętamy np. zapach pierwszego partnera. i zaczynamy go naprawdę lubić, a nawet o nim marzyć
Zapach-bardzo,bardzo wazna rzecz.Moze pociagac,albo odpychac.Rodzaj i intensywnosc preferowanych zapachow,to bardzo indywidualna sprawa.Ale sa perfumy ktore,na przyklad mnie,zwalaja z nog.
Oczywiscie,bez przesady,nie daje poznac ze tak na mnie dziala-przeciez jestesmy szanujacymi sie kobietami
Ale jak tu nie dac, skoro az sie nózki uginaja od takich zapachów
Boze sylwia co ty gadasz opanuj sie !!!!!!!!!!
WIOSNA-poprostu,wyobraznia dziala...rozumiem to
Oj tak tak juz mam plana
tylko współczuc tym chłopakom naszym
Ponoc mezczyzni,lubia ostre,wiedzace czego chca,kobiety.Chyba raczej ,trzeba im zazdroscic.
Sorki ze sie wtracam-Gabi jestem.
gabi powaznie ?????
a no tego to ja juz nie wiem
myslałam ze to raczej kobiety takich facetów preferuja
nie nie wtracasz sie ...moze sie kazdy wypowiadac
miło cie poznac