Ale jak spotkam, powiem mu, aby się do Ciebie alwaro zgłosił
Anka
02.04.2010 r. 22:39:26
A kos to czto to budiet?kapitan kOS ?
Unkownboy
02.04.2010 r. 22:43:03
Szto Ty pier... Ni panimaju paruski się znaczy
Choć właściwie rozumiem dość dużo ale nie mówię za dużo
A o którego kosa chodzi nie wiem, może kolega wiosny wypatruje... Hmmm...
Anka
02.04.2010 r. 22:52:23
No mozliwe hahah pticzki pajut...cwiety cwietut hahahahaahah ino może jakiś kos sie tam zapodzial
Unkownboy
02.04.2010 r. 22:54:57
Ja kolegi nie znam, wnikał nie będę... Jeszcze się za dużo dowiem Mam nadzieję że mimo wszystko w temacie jestem
Anka
02.04.2010 r. 22:56:56
No lepiej nie wnikajmyyyyy..bo jeszcze sie za duzo dowiemy hahahah a po co nam toooo..ornitologia to nie moja dziedzina hahahah
Unkownboy
02.04.2010 r. 22:58:08
Ale \"ptakologia\" zwłaszcza \"stosowana\" może mieć wiele uroku w sobie
Anka
02.04.2010 r. 23:00:17
Hmmm powiadasz?a jakie uroki posiada?pozwoilę sobie zapytać?
Unkownboy
02.04.2010 r. 23:04:43
Ja nie wiem niestety, domena ta dużo przyjemniejsza jest płci \"przepięknej\" ;D coby nie napisać \"słabszej\" czy \"piękniejszej\"... W Waszej kobiecej naturze leży romantyzm, uwaga dla małych tego świata, umiejętność obserwacji piękna w codzienności, zachwyt nad zwykłością... Toż to Wasza Kobieca natura... Piękno samo w sobie, pięknem emanuje, w piękno świat przywdziewając
P.S. Jeśli za mało dyplomatyczne wybrnąłem, od razu piszę, że miałem bardzo kosmate myśli
Anka
02.04.2010 r. 23:09:50
Ojjj Tyyyyy...ale romantyzm lezy w kobiecej naturze....piękno tez dostrzegamy ..nawet w najbrzydzej istocieeeee ochhh womenki
Unkownboy
02.04.2010 r. 23:13:18
Dodam jeszcze, że dzięki Waszej nieprzewidywalności jesteście przewidywalne... Bo spodziewać się należy po Was wszystkiego... Jeśli ktoś niczego nie wyklucza, zaskoczonym nie będzie
Spokojnej nocy życzę i świąt wymarzonych, no przynajmniej bliskich ideałowi...
Spać mi się chce bardziej niż zwykle o tej porze...
HALO
A co my niewidzialni?
Ja żadnego kosa nie widziałem...
Ale jak spotkam, powiem mu, aby się do Ciebie alwaro zgłosił
A kos to czto to budiet?kapitan kOS
?
Szto Ty pier... Ni panimaju paruski się znaczy
Choć właściwie rozumiem dość dużo ale nie mówię za dużo
A o którego kosa chodzi nie wiem, może kolega wiosny wypatruje... Hmmm...
No mozliwe hahah pticzki pajut...cwiety cwietut hahahahaahah ino może jakiś kos sie tam zapodzial
Ja kolegi nie znam, wnikał nie będę... Jeszcze się za dużo dowiem
Mam nadzieję że mimo wszystko w temacie jestem
No lepiej nie wnikajmyyyyy..bo jeszcze sie za duzo dowiemy hahahah a po co nam toooo..ornitologia to nie moja dziedzina hahahah
Ale \"ptakologia\" zwłaszcza \"stosowana\" może mieć wiele uroku w sobie
Hmmm powiadasz?a jakie uroki posiada?pozwoilę sobie zapytać?
Ja nie wiem niestety, domena ta dużo przyjemniejsza jest płci \"przepięknej\" ;D coby nie napisać \"słabszej\" czy \"piękniejszej\"... W Waszej kobiecej naturze leży romantyzm, uwaga dla małych tego świata, umiejętność obserwacji piękna w codzienności, zachwyt nad zwykłością... Toż to Wasza Kobieca natura... Piękno samo w sobie, pięknem emanuje, w piękno świat przywdziewając
P.S. Jeśli za mało dyplomatyczne wybrnąłem, od razu piszę, że miałem bardzo kosmate myśli
Ojjj Tyyyyy...ale romantyzm lezy w kobiecej naturze....piękno tez dostrzegamy ..nawet w najbrzydzej istocieeeee
ochhh womenki
Dodam jeszcze, że dzięki Waszej nieprzewidywalności jesteście przewidywalne...
Bo spodziewać się należy po Was wszystkiego... Jeśli ktoś niczego nie wyklucza, zaskoczonym nie będzie
Spokojnej nocy życzę i świąt wymarzonych, no przynajmniej bliskich ideałowi...
Spać mi się chce bardziej niż zwykle o tej porze...
kolorowych snów
On Janka Kosa z 4 pancernych szuka