tak ja dalam mojemu tacie jak lezal w szpitalu i mojemu bylemu nawet zerwalam kwiatka z laki kiedys i co?
Konto usunięte
27.09.2009 r. 13:23:10
Ja bardzo lubię kwiaty , zwłaszcza róże , ale nigdy w życiu od kobiety nie dostałem kwiatów , chodź zawsze kwiaty kupuję dla kobiet nie zależnie czy jest okazja , czy jej niema .
Konto usunięte
27.09.2009 r. 13:36:43
Konto usunięte
27.09.2009 r. 13:59:46
... MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ BO DOSTAŁEM KWIATY OD KOBIETY....TAK BEZ OKAZJI.. ))
Konto usunięte
27.09.2009 r. 14:15:59
A ja mam ładnego tulipana i kobiety też go lubią dostawać do ręki i nawet do buzi , itd.
Konto usunięte
27.09.2009 r. 14:28:26
haha no tak genealnie to ja nie dałam ale chyba powszechnie przyjeta reguła jest by to facet kobiete kwiatami rozpieszczał
Konto usunięte
27.09.2009 r. 16:05:30
a ja daje bez żadnej okazji......................,ale swojemu przyjacielowi
Konto usunięte
27.09.2009 r. 18:28:47
A TAK NA MARGINESIE ........,JAK JUŻ WCZEŚNIEJ WSPOMNIAŁEM .... DOSTAŁEM KWIATY OD KOBIETY ............BARDZO GŁUPIO SIĘ CZUŁEM I POBIEGŁEM DO KWIACIARNI ABY PO CHWILI WRĘCZYĆ JEJ TO SAMO ... ,I....MYŚLĘ, ŻE NIE CHCIAŁBYM JUŻ MIEĆ PO RAZ DRUGI TAKIEJ NIESPODZIANKI ....
tak ja dalam mojemu tacie jak lezal w szpitalu
i mojemu bylemu nawet zerwalam kwiatka z laki kiedys
i co?
Ja bardzo lubię kwiaty , zwłaszcza róże , ale nigdy w życiu od kobiety nie dostałem kwiatów , chodź zawsze kwiaty kupuję dla kobiet nie zależnie czy jest okazja , czy jej niema .
... MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ BO DOSTAŁEM KWIATY OD KOBIETY....TAK BEZ OKAZJI..
))
A ja mam ładnego tulipana i kobiety też go lubią dostawać do ręki i nawet do buzi , itd.
haha no tak genealnie to ja nie dałam ale chyba powszechnie przyjeta reguła jest by to facet kobiete kwiatami rozpieszczał
a ja daje bez żadnej okazji......................,ale swojemu przyjacielowi
A TAK NA MARGINESIE ........,JAK JUŻ WCZEŚNIEJ WSPOMNIAŁEM .... DOSTAŁEM KWIATY OD KOBIETY ............BARDZO GŁUPIO SIĘ CZUŁEM I POBIEGŁEM DO KWIACIARNI ABY PO CHWILI WRĘCZYĆ JEJ TO SAMO ... ,I....MYŚLĘ, ŻE NIE CHCIAŁBYM JUŻ MIEĆ PO RAZ DRUGI TAKIEJ NIESPODZIANKI ....
bez zadnej imprezy ..
hm...to już sama kobieta nie wystarcza???