każdych... tzn, każda ma swój znienawidzony typ, więc wychodzi na to samo
wiem o co Ci chodziło, ale taki mam dziś nastój wesoły
No właśnie kobiety jakich facetów nie lubicie? A jakich lubicie?
nie lubię takich, co to myślą o sobie Bóg wie co, a w rzeczywistości są puści jak lalki. Facet ma być czysty, pachnący z zadbanymi dłońmi i do tego musi mieć w głowie coś więcej niż oczy i w nich ***** iki
Myślę że nie lubią lalusiów i maminsynków
Lalusiów, maminsynków i brutali
A skądże znowu...ja tak ogólnie
wiecie tacy typu kim oni nie sa, czego to nie zrobili i czego to oni nie maja.. cwaniakow..
a no i oczywiscie pedalkow
Ogólnie to mężczyzna musi być zakochany we mnie, miły i grzeczny. I czasem niech sobie idzie na kumplami na piwo jak ja siedzę u fryzjera albo mam babski wieczór A jak wróci po piwie to będę najpiekniejsza...
nie lubię wulgarnych mężczyzn,nudnych ciepłych kluch,brutalnych,niekulturalnych,brudasów ależ mogłabym wymieniać
i jeszcze niskich
Cwaniaków metrosexualnych,chamów,dresiarzy,i macho na pokaz ..oraz egocentryków i egoistów
każdych...
tzn, każda ma swój znienawidzony typ, więc wychodzi na to samo
wiem o co Ci chodziło, ale taki mam dziś nastój wesoły
No właśnie kobiety jakich facetów nie lubicie?
A jakich lubicie?
nie lubię takich, co to myślą o sobie Bóg wie co, a w rzeczywistości są puści jak lalki.
Facet ma być czysty, pachnący z zadbanymi dłońmi i do tego musi mieć w głowie coś więcej niż oczy i w nich ***** iki
Myślę że nie lubią lalusiów i maminsynków
Lalusiów, maminsynków i brutali
A skądże znowu...ja tak ogólnie
wiecie tacy typu kim oni nie sa, czego to nie zrobili i czego to oni nie maja..
cwaniakow..
a no i oczywiscie pedalkow
Ogólnie to mężczyzna musi być zakochany we mnie, miły i grzeczny.
I czasem niech sobie idzie na kumplami na piwo jak ja siedzę u fryzjera albo mam babski wieczór
A jak wróci po piwie to będę najpiekniejsza...
nie lubię wulgarnych mężczyzn,nudnych
ciepłych kluch,brutalnych,niekulturalnych,brudasów
ależ mogłabym wymieniać
i jeszcze niskich
Cwaniaków metrosexualnych,chamów,dresiarzy,i macho na pokaz ..oraz egocentryków i egoistów