Normalnie Janusz gadam do niej zeby dała tez cos z siebie a jak nie to przelece jej zad i wtedy zazwyczaj sie wystraszaja i zaczynaja dzialac
Jacek
09.12.2010 r. 09:19:01
witam wszystkich....
Jacek
09.12.2010 r. 09:20:30
i znikam....
Mariusz
09.12.2010 r. 12:04:41
Puszyste też jest piękne, dobrze jak kobieta ma tu i ówdzie.
Mariusz
09.12.2010 r. 20:29:17
Agatko, a nie pomyślałaś, że byc może nie zdjęcia bo ktoś po prostu w wersji cyfrowej nie ma, a może boi się narażać na smieszność, bo komuś nie podobać sie będzie jego wygląd, wyraz twarzy, fryzura, nie wiem, może piegi na twarzy ?
Bo w naszym społeczeństwie utarło się wyśmiewanie każdego z czego bądź, nawet z błachych przyczyn aby komuś dowalić.
Brak u nas tolerancji i szacunku do drugiego człowieka. Jesteśmy społeczeństwem, gdzie w tym głębowisku, kto silniejszy wypełznie wyżej, jak jego sąsiad, to tego drugiego już depcze i nie pozwala na rozwiniecie skrzydeł.
I choć sam nie przedstawia sobą nic, to wyszydza i plugawi wokół siebie potencjalne ofiary. Żadko się zdarza, że ktoś podaje rękę, próbuje drugiego zrozumieć.
Czasami można spotkać moje odpowiedzi, na posty takich podłych ludzi, może są kontrowersyjne ale uważam że nie można tak robić. Żyjemy w końcu w cywilizowany kraju, gzie każdy ma prawo mówić co chce, w granicach przyzwoitości nie obrażając nikogo, ubierać się jak chce, wyglądać jak chce, żyć sam lub z kimś.
Mariusz
09.12.2010 r. 21:06:56
Jarek, tym puszystym pewnie też , a tym innym to dopiero ! robi się im na Twój widok nie dobrze, współczuję im. Ale taki facecik to dopiero towar dla Ciebie, co.... ? Lubisz rowery dwa?
mateusz
13.12.2010 r. 00:21:48
każda kobieta jest piękna sama w sobie nieważne czy jest puszysta czy zgrabna czy chudzina ma w sobie ten magnetyzm który ciągnie cie do niej
mateusz
13.12.2010 r. 00:22:50
każda kobieta jest piękna sama w sobie nieważne czy jest puszysta czy zgrabna czy chudzina ma w sobie ten magnetyzm który ciągnie cie do niej
antek
17.03.2012 r. 07:05:26
Facet to dziwna stwora jednak jest ogląda się za szczupłymi a do wyrka idzie z tymi o trocha ciałka moją
Gepard
17.03.2012 r. 09:17:48
dobij mnie lepiej
Gepard
17.03.2012 r. 10:46:43
kicia37
27.03.2012 r. 09:00:24
Kobiety puszyste tez mają swoich ukochanych jak np.
święte słowa
Iwan mi tez podobaja sie niektore gróbe salcesony
Janusz ja docieram wszystkie jak leci
nie grymasze ani nie krece nosem
tylko wszytko kosze
Normalnie Janusz gadam do niej zeby dała tez cos z siebie a jak nie to przelece jej zad
i wtedy zazwyczaj sie wystraszaja i zaczynaja dzialac
witam wszystkich....
i znikam....
Puszyste też jest piękne, dobrze jak kobieta ma tu i ówdzie.
Agatko, a nie pomyślałaś, że byc może nie zdjęcia bo ktoś po prostu w wersji cyfrowej nie ma, a może boi się narażać na smieszność, bo komuś nie podobać sie będzie jego wygląd, wyraz twarzy, fryzura, nie wiem, może piegi na twarzy ?
Bo w naszym społeczeństwie utarło się wyśmiewanie każdego z czego bądź, nawet z błachych przyczyn aby komuś dowalić.
Brak u nas tolerancji i szacunku do drugiego człowieka. Jesteśmy społeczeństwem, gdzie w tym głębowisku, kto silniejszy wypełznie wyżej, jak jego sąsiad, to tego drugiego już depcze i nie pozwala na rozwiniecie skrzydeł.
I choć sam nie przedstawia sobą nic, to wyszydza i plugawi wokół siebie potencjalne ofiary. Żadko się zdarza, że ktoś podaje rękę, próbuje drugiego zrozumieć.
Czasami można spotkać moje odpowiedzi, na posty takich podłych ludzi, może są kontrowersyjne ale uważam że nie można tak robić. Żyjemy w końcu w cywilizowany kraju, gzie każdy ma prawo mówić co chce, w granicach przyzwoitości nie obrażając nikogo, ubierać się jak chce, wyglądać jak chce, żyć sam lub z kimś.
Jarek, tym puszystym pewnie też , a tym innym to dopiero ! robi się im na Twój widok nie dobrze, współczuję im. Ale taki facecik to dopiero towar dla Ciebie, co.... ? Lubisz rowery dwa?
Facet to dziwna stwora jednak jest
ogląda się za szczupłymi a do wyrka idzie z tymi o trocha ciałka moją
dobij mnie lepiej
Kobiety puszyste tez mają swoich ukochanych jak np.
ta Brytyjka
http://www.kciuk.pl/Najgrubsza-Brytyjka-a86980
jessi to prawda
dziewczyny
w środku każda ma to samo
SAJ
nie zajmuję się anatomią ale orientuję się, tyle o ile
w budowie ssaków
raczej oblegają plaże ale do wody nie wchodzą
jakoś nie zauważyłam aby puszyste panie masowo migrowały
a jak tsunami