Witaj. Dla mnie sex też równa się miłość.Nie można powiedzieć dziś się pokochamy jutro się nie znamy.
Anka
06.05.2010 r. 15:59:01
Sex bez zobowiazań jest ok
Romantyk
07.05.2010 r. 11:57:51
Witaj.Uważam,że seks bez zobowiązań jest miły.Najgorzej jak podczas kochania się pomiędzy dziewczyną a chłopakiem.Dojdzie do poczęcia nowego życia.Wtedy okaże się czy mężczyzna,z którym się pokochałaś.Jest odpowiedzialny za dziecko,które przyjdzie na świat.Czy jest nieodpowiedzialny,za swoje czyny.Wtedy okazuje się jakim partner jest człowiekiem.Czy pomoże wychowywać dziecko,czy też będziesz samotną mamą.
Nieznajoma
07.05.2010 r. 12:41:13
seks bez zobowiazań....???moge to tylko tak ująć
Anka
07.05.2010 r. 17:09:55
Różnica miedzy seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje.
Konto usunięte
09.05.2010 r. 23:48:11
nie musi czysta przyjemnosc która trwa chwile i pózniej o niej sie zapomina
lovelas
10.05.2010 r. 03:24:39
musi..
rozstanie, samotnosc = zycie bez sexu.
milosc, uczucie + sex = szczescie
bo trzeba miec zasady.
Romantyk
10.05.2010 r. 09:11:50
Witaj.Trzeba mieć zasady,na których możemy oprzeć swoje życie.Wiesz Iwona co się stanie jak podczas kochania się między kobietą a mężczyzną pęknie prezerwatywa.Słyszałem o takim przypadku.Gdy kobieta zakleszczyła się na mężczyźnie.Mężczyzna musiał wzywać pogotowie.Zawieźloi ich do szpitala.Gdzie kobieta dostała zastrzyk w pośladek i zesła z mężczyzny.Ten kto mi opowiadał ten przypadek,mówił,że ta para jechała na sygnale do szpitala.
Konto usunięte
14.05.2010 r. 13:07:23
romantyk jak ty cos wymyslisz wiadomo ze zdarzaja sie takie przypadki ale dlaczego juz musimy sie zakochiwac idąc z kims do łózka
Konto usunięte
14.05.2010 r. 13:46:34
no tak bo jak juz kochasz to nie zdradzasz to dla was ból panowie
Romantyk
15.05.2010 r. 09:36:40
Witaj Blondynko.Niczego nie wymyślam takie jest życie. Miałem taki przypadek,gdy umówiłem się z dziewczyną na randkę.Gdy czekałem na kawę.Spytała mnie ;Czy sex jest przyjemny?Zaniemówiłem,powiedziałem dziewczynie o kilku przypadkach z życia.Wtedy dziewczyna zaniemówiła. Był mój monolg,chwila dialogu,a potem rozstaliśmy się.Oboje wiedzieliśmy,że nic z tego nie będzie.Dalej szukam normalnej,miłej i sympatycznej dziewczyny.
rozważna
15.05.2010 r. 09:40:21
sex powinien łączyć się z miłością, ale moim zdaniem nie jest to zasada, czasem ludzie potrzebują zwykłego rozładowanie bez pchania się w związki i tyle.
Konto usunięte
15.05.2010 r. 13:30:23
romantyk jestes facet z zasadami tak trzymac mało takich jest
Konto usunięte
15.05.2010 r. 14:08:08
ROZWAŻNA jest cos w tym raci ale kochajac sie np ja z dziewczyna bez miłosci czy cos to wydaje mi sie że poprostu nieodczówam tego wszystkiego co sex z ukochana
Konto usunięte
15.05.2010 r. 14:09:45
Bladynko jaki ból ??? skoro jestem w zwiazku to poco mam zdradzac skoro jestem szczesliwy ????
Konto usunięte
15.05.2010 r. 14:31:21
nie kazdy jest w związku i jest w nim szczęsliwy a skoro ty jestes to bardzo sie ciesze i gratuluje
Konto usunięte
15.05.2010 r. 17:33:33
bladynko myslisz ze jak bym był w zwiazku z jakas to bym pisał na forum ???
Konto usunięte
15.05.2010 r. 18:00:03
Seks z miłoscią... z alkocholem... za pieniądze... za posade... za 25 orange... rózne przypadki sa na swiecie... ilu ludzi tyle poglądów
KASIA ŁUCJA
14.06.2010 r. 14:20:20
seks bez zobowiązań jest super
roboti
14.06.2010 r. 14:51:07
Zgadzam się - jest super - polecam niezdecydowanym
Romantyk
15.06.2010 r. 12:43:46
Witaj.Dla mnie seks wiąże się z miłością.Jak byś się czuł,gdybyś pokochał się z obcą kobietą.Którą pierwszy raz widzisz na oczy.Dla której liczyłaby się Twoja kasa,a nie przyjaźń lub miłość.Trzeba dobrze poznać kobietę.Ppierwsza randka,pierwszy raz widzisz kobietę na oczy.Myślisz będzie super.Zdarza się,że kobiety podają mężczyzn o gwałt.Wtedy masz skazę w życiorysie.W życiu nic nie jest proste i łatwe.
Kill Bill
15.06.2010 r. 15:40:38
dobre pytanie!
ślub nie gwarantuję, że będziemy bardziej kochani przez partnera....bardziej ułatwia życie i sprawy urzędowe.
Kill Bill
15.06.2010 r. 15:46:20
czyli wychodzi na to, że ślub jest tylko dla romantyków i desperatów
Kill Bill
15.06.2010 r. 15:50:36
własnie rozwalił mnie profil jednej dziewczyny z mk...Wilgotna Suka....jak romantycznie
Kill Bill
15.06.2010 r. 15:54:26
no tak....bo sucha nie miała by brania u facetów
Romantyk
16.06.2010 r. 11:44:31
Witaj.Uważam,że chgłopak powinien wziąć ślub cywilny.Nie mógłbym żyć w wolnym mzwiązku.Bo to oznacza,że dziś kobieta jest z Tobą.Następnego dnia zostawia Cię dla innego.
Goldfinger
18.06.2010 r. 12:29:00
Nie zgodzę się z Romantykiem
Uważam, że seks dwojga przypadkowych ludzi jest możliwy i do tego może być piękny. Pod warunkiem, że opiera się na wzajemnym szacunku, a nie wykorzystaniu jednej osoby przez drugą. Jeżeli jest chemia (a czasem tak po prostu jest, że ludzie pożądają się nawzajem od pierwszego kontaktu), to wszystko jest możliwe. Sam tego doświadczyłem i nigdy nie żałowałem. Pozostaje pewien element tajemnicy, bo nie zdążyłeś poznać dobrze drugiej osoby, pozostają fantazje i nienasycenie, ale to piękne uczucie. Coś na granicy zakochania, motylki w brzuchu itp, ale na tyle nieduże, żeby udało się nie zwariować...
Goldfinger
18.06.2010 r. 15:49:32
Aha, jeszcze o jednym zapomniałem.
Do Romantyka - piszesz o tym ślubie w sposób, który raczej świadczy o tym, że jesteś twardo stąpający po ziemi, a nie romantyczny
babyashley
09.07.2010 r. 23:01:30
Goldfinger- mam podobne zdanie do Twojego...
Sex NIE MUSI SIĘ WIĄZAĆ Z MIŁOŚCIĄ!!!!!!!
To przyjemność dla każdego... Jeśli czujesz pożądanie do nowo poznanej Ci płci przeciwnej i wiesz,że ona ma tak samo... Może warto spróbować czegoś nowego- bez zobowiązań
A może wyjdzie z tego coś więcej??? A jeśli nawet nie- to miła zabawa, wspomnienia i nowe doznania też będą dla Ciebie czymś miłym
Witaj. Dla mnie sex też równa się miłość.Nie można powiedzieć dziś się pokochamy jutro się nie znamy.
Sex bez zobowiazań jest ok
Witaj.Uważam,że seks bez zobowiązań jest miły.Najgorzej jak podczas kochania się pomiędzy dziewczyną a chłopakiem.Dojdzie do poczęcia nowego życia.Wtedy okaże się czy mężczyzna,z którym się pokochałaś.Jest odpowiedzialny za dziecko,które przyjdzie na świat.Czy jest nieodpowiedzialny,za swoje czyny.Wtedy okazuje się jakim partner jest człowiekiem.Czy pomoże wychowywać dziecko,czy też będziesz samotną mamą.
Różnica miedzy seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje.
nie musi czysta przyjemnosc która trwa chwile i pózniej o niej sie zapomina
musi..
rozstanie, samotnosc = zycie bez sexu.
milosc, uczucie + sex = szczescie
bo trzeba miec zasady.
Witaj.Trzeba mieć zasady,na których możemy oprzeć swoje życie.Wiesz Iwona co się stanie jak podczas kochania się między kobietą a mężczyzną pęknie prezerwatywa.Słyszałem o takim przypadku.Gdy kobieta zakleszczyła się na mężczyźnie.Mężczyzna musiał wzywać pogotowie.Zawieźloi ich do szpitala.Gdzie kobieta dostała zastrzyk w pośladek i zesła z mężczyzny.Ten kto mi opowiadał ten przypadek,mówił,że ta para jechała na sygnale do szpitala.
romantyk jak ty cos wymyslisz
wiadomo ze zdarzaja sie takie przypadki ale dlaczego juz musimy sie zakochiwac idąc z kims do łózka
Witaj Blondynko.Niczego nie wymyślam takie jest życie.
Miałem taki przypadek,gdy umówiłem się z dziewczyną na randkę.Gdy czekałem na kawę.Spytała mnie ;Czy sex jest przyjemny?Zaniemówiłem,powiedziałem dziewczynie o kilku przypadkach z życia.Wtedy dziewczyna zaniemówiła. Był mój monolg,chwila dialogu,a potem rozstaliśmy się.Oboje wiedzieliśmy,że nic z tego nie będzie.Dalej szukam normalnej,miłej i sympatycznej dziewczyny.
sex powinien łączyć się z miłością, ale moim zdaniem nie jest to zasada, czasem ludzie potrzebują zwykłego rozładowanie bez pchania się w związki i tyle.
romantyk jestes facet z zasadami tak trzymac mało takich jest
ROZWAŻNA jest cos w tym raci ale kochajac sie np ja z dziewczyna bez miłosci czy cos to wydaje mi sie że poprostu nieodczówam tego wszystkiego co sex z ukochana
Bladynko jaki ból ??? skoro jestem w zwiazku to poco mam zdradzac skoro jestem szczesliwy ????
nie kazdy jest w związku i jest w nim szczęsliwy a skoro ty jestes to bardzo sie ciesze i gratuluje
bladynko myslisz ze jak bym był w zwiazku z jakas to bym pisał na forum ???
Seks z miłoscią... z alkocholem... za pieniądze... za posade... za 25 orange...
rózne przypadki sa na swiecie... ilu ludzi tyle poglądów
seks bez zobowiązań jest super
Zgadzam się - jest super - polecam niezdecydowanym
Witaj.Dla mnie seks wiąże się z miłością.Jak byś się czuł,gdybyś pokochał się z obcą kobietą.Którą pierwszy raz widzisz na oczy.Dla której liczyłaby się Twoja kasa,a nie przyjaźń lub miłość.Trzeba dobrze poznać kobietę.Ppierwsza randka,pierwszy raz widzisz kobietę na oczy.Myślisz będzie super.Zdarza się,że kobiety podają mężczyzn o gwałt.Wtedy masz skazę w życiorysie.W życiu nic nie jest proste i łatwe.
dobre pytanie!
ślub nie gwarantuję, że będziemy bardziej kochani przez partnera....bardziej ułatwia życie i sprawy urzędowe.
czyli wychodzi na to, że ślub jest tylko dla romantyków i desperatów
własnie rozwalił mnie profil jednej dziewczyny z mk...Wilgotna Suka....jak romantycznie
Witaj.Uważam,że chgłopak powinien wziąć ślub cywilny.Nie mógłbym żyć w wolnym mzwiązku.Bo to oznacza,że dziś kobieta jest z Tobą.Następnego dnia zostawia Cię dla innego.
Nie zgodzę się z Romantykiem
Uważam, że seks dwojga przypadkowych ludzi jest możliwy i do tego może być piękny. Pod warunkiem, że opiera się na wzajemnym szacunku, a nie wykorzystaniu jednej osoby przez drugą. Jeżeli jest chemia (a czasem tak po prostu jest, że ludzie pożądają się nawzajem od pierwszego kontaktu), to wszystko jest możliwe. Sam tego doświadczyłem i nigdy nie żałowałem. Pozostaje pewien element tajemnicy, bo nie zdążyłeś poznać dobrze drugiej osoby, pozostają fantazje i nienasycenie, ale to piękne uczucie. Coś na granicy zakochania, motylki w brzuchu itp, ale na tyle nieduże, żeby udało się nie zwariować...
Aha, jeszcze o jednym zapomniałem.
Do Romantyka - piszesz o tym ślubie w sposób, który raczej świadczy o tym, że jesteś twardo stąpający po ziemi, a nie romantyczny
Goldfinger- mam podobne zdanie do Twojego...
Sex NIE MUSI SIĘ WIĄZAĆ Z MIŁOŚCIĄ!!!!!!!
To przyjemność dla każdego... Jeśli czujesz pożądanie do nowo poznanej Ci płci przeciwnej i wiesz,że ona ma tak samo... Może warto spróbować czegoś nowego- bez zobowiązań
A może wyjdzie z tego coś więcej??? A jeśli nawet nie- to miła zabawa, wspomnienia i nowe doznania też będą dla Ciebie czymś miłym
Dla mnie sex jest uwienczeniem milosci