... zmieniłoby się Twoje życie, gdyby każdy człowiek z Twojego życia nagle przestał być dla Ciebie nieodgadnioną zagadką?
Pytanie jest \"przypuszczeniem\" Więc takiej odpowiedzi raczej się spodziewałam
Dziękuje Mr. Gepard
czasami ja sam dla siebie jestem zagadką.....
Witam, mhm bardzo lubię rozwiązywać zagadki haha
wiesz jak to jest .... zachowanie zwierząt możesz przewidzieć ale zachowanie ludzi to bardzo trudno....
życie innych ludzi w moim życiu nie ma żadnego wpływu na mnie , bo ja się nie zmieniam , jestem jaki jestem .
Na krótką metę, jak najbardziej fajna rzecz. Brak nieporozumień, wiesz o wszystkich kłamstwach
a na dłuższą życie byłoby ch_ja warte bo co to za radocha spędzać kolejny dzień z osobą która jest przewidywalna do tego stopnia że aż się chce rzygać na jej widok są momenty gdy czując się nieswojo, podejrzewając coś złego chcielibyśmy wiedzieć co ukrywa dana osoba jednakże wiedząc że już nas nic nie czeka... szary monotonny trans bez niespodzianek... nie nie nie , do d_py taka koncepcja
... zmieniłoby się Twoje życie, gdyby każdy człowiek z Twojego życia nagle przestał być dla Ciebie nieodgadnioną zagadką?
Pytanie jest \"przypuszczeniem\"
Więc takiej odpowiedzi raczej się spodziewałam
Dziękuje Mr. Gepard
czasami ja sam dla siebie jestem zagadką.....
Witam, mhm bardzo lubię rozwiązywać zagadki haha
wiesz jak to jest .... zachowanie zwierząt możesz przewidzieć ale zachowanie ludzi to bardzo trudno....
życie innych ludzi w moim życiu nie ma żadnego wpływu na mnie , bo ja się nie zmieniam , jestem jaki jestem .
Na krótką metę,
jak najbardziej fajna rzecz.
Brak nieporozumień,
wiesz o wszystkich kłamstwach
a na dłuższą życie byłoby ch_ja warte
bo co to za radocha spędzać kolejny dzień z osobą
która jest przewidywalna do tego stopnia
że aż się chce rzygać na jej widok
są momenty gdy czując się nieswojo, podejrzewając coś złego chcielibyśmy wiedzieć co ukrywa dana osoba
jednakże wiedząc że już nas nic nie czeka...
szary monotonny trans bez niespodzianek...
nie nie nie , do d_py taka koncepcja