a co mamy robić??? , mamy zakładać fora w internecie żeby nam się poprawiło jak koleżanka Kasia
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:15:52
tak bo ja mowie to co mi lezy na sercu i nie ide do pierwszego lepszego zeby zrobic na zlosc facetowi a wy to zaraz do innej idziecie!!!
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:23:40
Jasne nie chodzicie do innych i co jeszcze może świety Mikołaj istnieje
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:28:48
tak istnieje ;p
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:31:18
A mi to zawsze tata z mamą prezenty przynosili ;p
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:34:03
a mi mikolaj xD
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:39:09
Trzeba było pociągnąć go za brode to pewnie ujrzałabyś znajoma twarz
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:41:38
ciagnelam ale kurde jakos sie nie chciala odczepic xD
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:55:50
Dlaczego faceci robia nas w chu.. a potem przepraszaja za to ze sie tak zachowywali? pierd.. smuty ze musza cos zrobic albo gdzies jada a potem jak sie okazuje to wcale nigdzie nie byli i jeszcze bezczelnie prosto w oczy klamia i mowia ze byli ze moga udowodnic hah zalosne.. wogole skoro tak robia to po co pieprza ze kochaja jak kochac to kochac a nie robic kogos w chu..!
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:55:50
BO MOŻE CIĄGNĘŁAŚ NIE ZA TĘ BRODĘ )))......OCZYWIŚCIE ŻARTUJĘ....
a co mamy robić??? , mamy zakładać fora w internecie żeby nam się poprawiło jak koleżanka Kasia
tak bo ja mowie to co mi lezy na sercu i nie ide do pierwszego lepszego zeby zrobic na zlosc facetowi a wy to zaraz do innej idziecie!!!
Jasne nie chodzicie do innych i co jeszcze może świety Mikołaj istnieje
tak istnieje ;p
A mi to zawsze tata z mamą prezenty przynosili ;p
a mi mikolaj xD
Trzeba było pociągnąć go za brode to pewnie ujrzałabyś znajoma twarz
ciagnelam ale kurde jakos sie nie chciala odczepic xD
Dlaczego faceci robia nas w chu.. a potem przepraszaja za to ze sie tak zachowywali?
pierd.. smuty ze musza cos zrobic albo gdzies jada a potem jak sie okazuje to wcale nigdzie nie byli i jeszcze bezczelnie prosto w oczy klamia i mowia ze byli ze moga udowodnic hah zalosne.. wogole skoro tak robia to po co pieprza ze kochaja
jak kochac to kochac a nie robic kogos w chu..!
BO MOŻE CIĄGNĘŁAŚ NIE ZA TĘ BRODĘ
)))......OCZYWIŚCIE ŻARTUJĘ....