no co wy gadacie????bardzo łatwo jest wszystko przekrelic..,. przeciez robimy to na wlasne rzadanie np zdradzamy........zdradzamy partnera albo partnerke majac swiadomosc ze to koniec ze juz nigdy nie bedzie tak jak było....to normalna głupota dla mnie. a rozwód zalezy z jakiej przyczyny czasami najlepsze wyjscie z sytuacji nie sadzicie???... o jaka cholere meczyc siebie i innych na siłe wmawiajac sobie milosc!!!!
Konto usunięte
23.09.2009 r. 19:22:07
latwo? chyba chory czlowieku jestes ja do tej pory nie moge sie pozbierac..
Konto usunięte
23.09.2009 r. 19:25:41
bo to życie królewskie
Iwona*
23.09.2009 r. 19:42:07
wierz mi , naprawdę nie jest łatwo to przekreślić
Konto usunięte
23.09.2009 r. 23:11:07
moze poprostu nie byla Ciebie warta glowa do gory wiem ze jest ciezko ale dasz rade
24.09.2009 r. 07:47:20
Hello,
My name is miss sandra ukwa ,i saw your profile today
and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.
Here is my email address(sandra4ukwa@yahoo.com)
I believe we can move from here!
I am waiting for your mail to my email address above..
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Thanks
yours in love
miss sandra
Zuzanna
24.09.2009 r. 08:21:39
a po co sie nad soba uzalasz? rozwod czasami jest najlepszym wyjsciem z sytuacji!
Konto usunięte
24.09.2009 r. 14:19:04
Najgorsza rzecz na świecie rozpieprzyć własne małżeństwo .
no co wy gadacie????bardzo łatwo jest wszystko przekrelic..,. przeciez robimy to na wlasne rzadanie np zdradzamy........zdradzamy partnera albo partnerke majac swiadomosc ze to koniec ze juz nigdy nie bedzie tak jak było....to normalna głupota dla mnie. a rozwód zalezy z jakiej przyczyny czasami najlepsze wyjscie z sytuacji nie sadzicie???... o jaka cholere meczyc siebie i innych na siłe wmawiajac sobie milosc!!!!
latwo?
chyba chory czlowieku jestes
ja do tej pory nie moge sie pozbierac..
bo to życie królewskie
wierz mi , naprawdę nie jest łatwo to przekreślić
moze poprostu nie byla Ciebie warta
glowa do gory wiem ze jest ciezko ale dasz rade
Hello,
My name is miss sandra ukwa ,i saw your profile today
and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.
Here is my email address(sandra4ukwa@yahoo.com)
I believe we can move from here!
I am waiting for your mail to my email address above..
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Thanks
yours in love
miss sandra
a po co sie nad soba uzalasz? rozwod czasami jest najlepszym wyjsciem z sytuacji!
Najgorsza rzecz na świecie rozpieprzyć własne małżeństwo .
Dlaczego tak latwo przekreslic wspolne lata?