do rozmow pewnie nie bedzie ale do portfela sie zawsze jakas znajdzie
Samanti
23.09.2009 r. 01:09:34
Pomyliłeś portale, tu musisz mieć dukaty nie gadane, bez tego nawet syfu nie zlapiesz.
Konto usunięte
23.09.2009 r. 01:14:17
tez ttak mysle teraz one tyylko widza kase i dobra bryke
Konto usunięte
23.09.2009 r. 03:47:59
Tu tylko możesz dostać uśmiech za doładowanie telefonu dziewczynie , a potem ci napisze spadaj fagasie .
A.
23.09.2009 r. 04:24:44
Konto usunięte
23.09.2009 r. 07:10:13
dlaczego wszystkie dziewczyny tak ustawiacie w jednym szeregu-kasa ,bryka i inne
Konto usunięte
23.09.2009 r. 09:07:05
ej kurde co to ma byc? czemu dyskryminujecie kobiety? nie kazda taka jest! a Wy zaraz przekreslacie kazda.. ehh faceci.. owszem sa typiary, ktore leca na kase ale trzeba tez wziasc pod uwage, ze sa i takie, ktore na nia nie leca..
Zuzanna
23.09.2009 r. 10:43:22
w posredniku sie tak oglos ;D
Konto usunięte
23.09.2009 r. 11:22:43
Kasienka ma racje.Nie wszystkie leca na kase.
Konto usunięte
23.09.2009 r. 11:52:36
skoro faceci uwazaja ze kobiety leca na kase to ja w takim razie uwazam ze faceci leca na duze cycki, zgrabna i szcupla figure, ladna dupe i wytapetowana twarz a pod tym metrowym cementem wcale panna ladna nie jest xD no ale zeby koles wyrwal taka musi miec bmw przeciez hahahaha xD bo bez bmw moze pomarzyc xD i takie tylko na kase leca chociaz nie wszystkie.. i to ze mowia ze wyglad jest nie wazny natomiast charakter tak to bujaja bo chca pokazac sie z jak najlepszej strony i jacy to oni nie sa kochani xD niech mi tu jaskis jeszcze zdyskryminuje kobiete to bedzie mial ze mna do czynienia xD chyba wyczerpujaca odpowiedz xD
Konto usunięte
23.09.2009 r. 11:56:45
aha i zapomnialam dodac ze faceci leca na seks, wykorzystaja a potem porzucaja xD no i co teraz? xD zarzucacie nam takie rzeczy to teraz kolej nasza zeby wam tez cos zarzucic xD
Konto usunięte
23.09.2009 r. 14:25:31
dziewczyny zrozumcie nie do konca wszystkie sa takie ale sie coraz czesciej zdarza spotykac wiele dziewczyn i kobiet ktore na to spogladaja ale bez urazy dla was dziewczyny bo zapewne nie jestescie takie a pozatym nie znam was zeby ocenic sorrki
Panowie moze dziewczyny z tego portalu nie sa tyakie co ?
Konto usunięte
23.09.2009 r. 17:19:22
tak kochani chlopcy wmawiajcie sobie ze takie jestemy xD
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:17:10
jest chetna do rozmowy
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:17:10
ja bym ci radzil kupic popowano i gadaj ile chcesz nawet przerywac ci nie bedzie wyslucha nie klutliwa nie zdradzi..idealna dziewczyna
do rozmow pewnie nie bedzie ale do portfela sie zawsze jakas znajdzie
Pomyliłeś portale, tu musisz mieć dukaty nie gadane, bez tego nawet syfu nie zlapiesz.
tez ttak mysle teraz one tyylko widza kase i dobra bryke
Tu tylko możesz dostać uśmiech za doładowanie telefonu dziewczynie , a potem ci napisze spadaj fagasie .
dlaczego wszystkie dziewczyny tak ustawiacie w jednym szeregu-kasa ,bryka i inne
ej kurde co to ma byc? czemu dyskryminujecie kobiety? nie kazda taka jest! a Wy zaraz przekreslacie kazda.. ehh faceci.. owszem sa typiary, ktore leca na kase ale trzeba tez wziasc pod uwage, ze sa i takie, ktore na nia nie leca..
w posredniku sie tak oglos ;D
Kasienka ma racje.Nie wszystkie leca na kase.
skoro faceci uwazaja ze kobiety leca na kase to ja w takim razie uwazam ze faceci leca na duze cycki, zgrabna i szcupla figure, ladna dupe i wytapetowana twarz a pod tym metrowym cementem wcale panna ladna nie jest xD no ale zeby koles wyrwal taka musi miec bmw przeciez hahahaha xD bo bez bmw moze pomarzyc xD i takie tylko na kase leca
chociaz nie wszystkie..
i to ze mowia ze wyglad jest nie wazny natomiast charakter tak to bujaja bo chca pokazac sie z jak najlepszej strony i jacy to oni nie sa kochani xD niech mi tu jaskis jeszcze zdyskryminuje kobiete to bedzie mial ze mna do czynienia xD chyba wyczerpujaca odpowiedz xD
aha i zapomnialam dodac ze faceci leca na seks, wykorzystaja a potem porzucaja xD no i co teraz? xD zarzucacie nam takie rzeczy to teraz kolej nasza zeby wam tez cos zarzucic xD
dziewczyny zrozumcie nie do konca wszystkie sa takie ale sie coraz czesciej zdarza spotykac wiele dziewczyn i kobiet ktore na to spogladaja ale bez urazy dla was dziewczyny bo zapewne nie jestescie takie a pozatym nie znam was zeby ocenic sorrki
Panowie moze dziewczyny z tego portalu nie sa tyakie co ?
tak kochani chlopcy wmawiajcie sobie ze takie jestemy xD
jest chetna do rozmowy
ja bym ci radzil kupic popowano i gadaj ile chcesz nawet przerywac ci nie bedzie wyslucha nie klutliwa nie zdradzi..idealna dziewczyna