Paula!to z Ciebie prawdziwa MATKA-POLKA...ale jak każda kobieta DUMNA i pewnie też ZAROZUMIAŁA. a jak zarozumiała to i pewnie też zgorzkniała, złośliwa, zazdrosna, mściwa, pewnie z Ciebie pijak, a jak pijak to i złodziej, bo każdy pijak to złodziej...
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:21:56
nie uda ci się
Mariusz
25.03.2010 r. 15:27:03
twarda sztuka z ciebie...Ok-poddaję się...wszystkiego najlepszego z okazji umycia okien. jak los da to zapraszam na kawę z szarlotka, bedziemy miło rozmawiali wcale nie o polityce, tylko o ptaszkach, kwiatuszkach, bedzie milutko i szczęśliwie, sielanka....
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:29:41
o ptaszkach ?
dziękuję z miłą chęcią
jeśli dane nam będzie
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:58:01
kłutnia cie podnieca
Konto usunięte
25.03.2010 r. 16:23:01
TTTTTTTTTOOOOOOOOOMMMMMUUUŚŚŚŚŚŚŚ ktos do Ciebie
Konto usunięte
25.03.2010 r. 16:24:14
akurat to nie tomus
Konto usunięte
25.03.2010 r. 16:29:13
ALE Z NIM MOŻE SIE POKŁÓCIC KOTEK
Konto usunięte
25.03.2010 r. 19:05:43
usunełas konto?
co sie tak złoscisz na mnie
...
25.03.2010 r. 19:16:46
Mariusz mam Cię... a zresztą co Ci będę gadał
Konto usunięte
26.03.2010 r. 21:57:33
Kurde, takiego przypadku jeszcze nie odnotowałam, aby ktoś się podniecał kłótnią ...
o cokolwiek...proszę...to mnie podnieca!
Paula-no a dlaczego się czepiasz? szowinistka!
ajaj rzeczywiście chcesz się pokłócić
jednak jestem w cudownym nastroju
uporałam się z oknami,zrobiłam
pranie,obiad i teraz odpoczywam
dumna z siebie,nie psuj tego
Paula!to z Ciebie prawdziwa MATKA-POLKA...ale jak każda kobieta DUMNA i pewnie też ZAROZUMIAŁA. a jak zarozumiała to i pewnie też zgorzkniała, złośliwa, zazdrosna, mściwa, pewnie z Ciebie pijak, a jak pijak to i złodziej, bo każdy pijak to złodziej...
twarda sztuka z ciebie...Ok-poddaję się...wszystkiego najlepszego z okazji umycia okien. jak los da to zapraszam na kawę z szarlotka, bedziemy miło rozmawiali wcale nie o polityce, tylko o ptaszkach, kwiatuszkach, bedzie milutko i szczęśliwie, sielanka....
o ptaszkach ?
dziękuję z miłą chęcią
jeśli dane nam będzie
kłutnia cie podnieca
TTTTTTTTTOOOOOOOOOMMMMMUUUŚŚŚŚŚŚŚ
ktos do Ciebie
akurat to nie tomus
ALE Z NIM MOŻE SIE POKŁÓCIC KOTEK
co sie tak złoscisz na mnie
Mariusz mam Cię... a zresztą co Ci będę gadał
Kurde, takiego przypadku jeszcze nie odnotowałam, aby ktoś się podniecał kłótnią ...